Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra üzecek: Kalın çerçevelerle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S24 Ultra'yı bekleyenler için can sıkıcı haberler var. Amiral gemisi akıllı telefon 2019'da çıkış yapan Galaxy S10'dan bu yana gördüğümüz en kalın çerçevelere sahip olacak. Konuyu detaylandıracak bazı önemli ayrıntılar var.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'den yeni MiOS hamlesi: Android'e veda mı?

Öncelikle bu bilgilerin son derece güvenilir bir kaynak olan Ice Universe isimli X (Twitter) kullanıcısından geldiğini belirtelim. Ünlü duyumcu Galaxy S24 Ultra'nın çerçeve kalınlığının 3.42 mm'ye ulaşarak rekor kıracağını söylüyor. Yani Galaxy A54 ile aynı olacak.

Çerçeve ölçüleri de açıklandı

Ice Universe çerçeve ölçülerini de açıkladı. Buna göre sol ve sağ 3.42 mm, üst ve alt ise 3.0 mm olacak. Galaxy S24 Ultra'nın %88 gibi oldukça düşük bir ekran-gövde oranı sunacağı bildiriliyor. Giriş kısmından da belirttiğimiz gibi bu, Galaxy S10'dan bu yana Samsung amiral gemilerinde görülen en düşük oran.

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı iPhone 15 Pro Max/Ultra'nın son derece ince çerçevelere sahip olacağı söyleniyor. Gelen bilgiler 1.55 mm incelikle rekor kıracağı yönünde. Bu açıdan bakıldığında Galaxy S24 Ultra hayal kırıklığı yaratabilir.

Ice Universe'in gönderisine verilen yanıtların çoğunda kullanıcılar bu verilerin hatalı olduğunu "umduklarını" söylüyorlar. Samsung'un ekran çerçevelerini daha da kalınlaştırması insanlara pek mantıklı gelmiyor. Ancak sızıntı kaynağı son derece güvenilir olduğu için bu iddiaların gerçeğe dönüşme ihtimali de oldukça yüksek.

• hayallerim yıkıldı

• Gayet şık görünüyor.

Daha da incesine gerek yok. Zaten kılıfla kullanıyoruz. (Bu model bazlı değil, genel yorumum)

Hatta ortalama modeller biraz da sağlamlık odaklı olmalı.

• ideal çevçeve ölçüsü, daha ince olsa ekrana dokunmadan zor tutarım

• Şu bir işe yaramayan kenardaki kavisleri kaldırsalar memnun olacağım. Ekran koruma dayandıramadım. Hepsi kenardan kalkıyor. A54 bu yönden harika.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a54'teki çerçeveler göze alışınca batmıyor. Zaten ince nispeten.

• iphone 12 mini kullanıyorum o çerçevelerle bile ekranı olmadık yerlerine elim değiyor bazen, daha fazla ekranla nasıl olucak bu iş bence kılıfsız kullanıma uygun materyal bulsalar daha ii olur güzelim telefonları bok gibi kılıflarla kıllanmak zorund akalıyoruz elimiz durmuyor ki hele benim telin kamera çıkıntılarından bi yere bırakamıyorum kılıfsız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alt çerçeve ile diğer çerçeveleri eşitlemedikleri sürece "geride kalmış" hissi yaratmaya devam edecek...
  • Bir noktadan sonra çerçevenin ince olması ergonomiyi bozuyor. Aşırı kalın olmadıkça sorun olarak görmediğim bir durum.

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    Kavisli ekranın bir diğer sorunu da kenar kısımlarda kalem kullanmayı zorlaştırması.

• Düz ekran daha iyi edge de ekran korumak daha zor ekran koruyucu olmuyordu. Sırf ekrandan dolayı plus modelini kullanıyordum eğer ki düz ekran gelirse kesinlikle alacağım.

• Bir s23 ultura kulanıcısıyım samsung mal değil satamayacağı telefonu çıkartmaz her habere inan mayalım belki kavisli olmaz ama o kadar aman aman göze batacak kadar kalın yapacağını sanmıyorum ayrıca arka tasarımı böyle olacaksa almayı düşünmem arka tasarım rezalet bu şekilde olacaksa ben s23 ulturaya 14 pro max ten geçtim çok memnunum tasarımı olsun kulanışı olsun gayet güzel ama arka tasarımı bu şekilde olursa 15 pro max geçerim gibi gözüküyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.