Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: demircim , fiiliyol , send37 , omerbaba06 , Cihat_, Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.891
Cevap
145
Favori
85.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En boy oranını duzeltmeleri lazım ekran uzuyor ve inceliyor sürekli s7 ye kadar normaldi sonra uzun ince daha uzun surekli boyle devam etti ediyor,mesela s25 i uzunluk ayni yarim santim geniş yapsalardı harika olurdu, kaç inç olur bilmem ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta süren kararsızlığıma son verdim

S24 to S25 yaptım.

Önceki değişim kampanyalarında spariş ekranında değişilecek cihazi kargoya teslim etmek icin kod veriyordu.

Şuan aranacaksınız diyor değişti mi?

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    Hocam onu da aldım avucuma çok ağır gelmedi ama çok kocaman. Tuğla gibi ağır değil ama görüntü öyle. Hiç estetik durmuyor. Onun da gümüş rengi vardı. Ama resmini çekmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Ekran çok iyi geldi bana ikisininde. Bir fark göremedim.

• Kodu olan varmı acaba kullanmayacaksa özel mesaj atabilir mi şimdiden çok teşekkürler :)

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

eni geniş olduğunda eli küçük olanlara daha problem oluyor. ben de hiç beğenmiyorum uzun dar telefonları ama yapcak bişey yok. s21 plus var şu anda elimde uzunluk garip gözükecek kadar fazla.

• ermiş derviş E kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın hocam. Ben telefonu hiç cebime koyup taşımam mesela yürürken. Hep elimdedir. Eni geniş olunca kavramak zor oluyor avuçta. Bende çok geniş olmasını istemiyorum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 31 Ocak 2025; 13:32:46 >

Abartili genis degil mesela s5 s6 s7 en boy orantısı gayet guzeldi sonra 16.9 17.9 18.9 19.9 20.9 diye ekranlari uzun ince yaptilar s25 te 19.5 ,9 yanlış hatirlamiyorsam

Düz modeli 6.3 falan yapabilirlerdi. İphone 16 pro, piksel 9 pro falan bu boyutta artık. Aşağısı gerçekten küçük kalıyor bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Satış başlamış mı yoksa sadece teşhirde mi var?

Gümüş rengi için hoş olmamış diyen ikinci veya üçüncü kişi sen oldun sayın abim😂
    İyice soğuttunuz beni gümüşten🤷‍♂️
    Bende siparişimi iptal edip gece mavisi almaya karar verdim.
    Mübarek cuma günü hayır dualar almak için bana birileri lansman kodu atsın özelden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende az önce kamu ve lansman kodlarıyla beraber s25 siparişi vererek aranıza katıldım. umarım uzun yıllar sorunsuz kullanacağımız bol custom rom'lu bir cihaz olur.

• ralp88 R kullanıcısına yanıt

hocam biz senede bir lansmanda değiştiriyoruz. zaten aradaki farkı toplasan 5 yılda bir telefon parası yapıyor. öyle uzun yıllara bakmıyoruz  

Yaklaşık 5 yıldır iPhone kullanıyordum android i özlemedim desem yalan olur. Mevcut iPhone 13 den geçiyorum takas ile. Bu cihaz bence işlemci kalitesi ile uzun yıllar destek verilen bir efsane olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 31 Ocak 2025; 13:24:18 >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Az önce Vatan da gördüm cihazları gümüş renk vardı çok dikkat etmedim ama pek güzel gelmedi benimde gözüme..

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Bence çok iyi yapmışsın kardeşim. Gerçekten de gümüş çok sönük ve sıradan duruyor. İnan elimdeki kullandığım 24 plus gümüşümü yanına koydum o bile ondan kat be kat güzel durdu yanında. Ama açık lacivert göz alıcı çok güzel.

• mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt
    Yok sipariş alıyoruz dediler. Haftaya bi ihtimalle gelebilir dediler çok net değiller. Güvenmedim.

• Fiyatlara bakıyorum. İkna olamıyorum.

Günde 5-6 saat kullanacağım telefona o kadar para ver-e-mem. A55'e baktım usb/ufs 2, 25w vesaire gördüğüm gibi vazgeçtim.

Firmaların düşük özellikli donanımlı ürün çıkarması günümüze uymuyor benim görüşümce. Bunun yerine herkese aynı cihazı yazılım üstünden kısıtlamayla verebilirler. Örneğin 200 dolar= donanım gücünün %20'si gibi. Ve cihazı abonelikle alım, süreli güç kiralama, reklamlı ucuza alabilme. 5 yıl sonra doğru düzgün para etmiyor çoğu cihaz zaten. Ne kadar kullanıyorsak o kadar ödeyelim cihaza. Umarım bi zengin deli şunu gerçek yapar.

• Bu arada telefon yok ortada ama benim telefona Amazon dan aldığım aksesuarları geldi bile🤭

Sararmayan ringke şeffaf kılıf ve amfilm ekran koruyucu. Bu güzel renkli telefonun rengini kapalı kılıf ile kapatmak büyük haksızlık olurdu. O yüzden bu defa ringke onyx den vazgeçtim.

24 Ocak ta sipariş vermiştim 31 Ocak ta teslim oldu. Süper hız Almanya dan buraya.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 31 Ocak 2025; 13:42:32 >

sararmayan şeffaf bugüne kadar görmedim hocam, belki geç sararabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.