< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aventador07 -- 19 Şubat 2025; 19:59:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (23. sayfa)

-
-
-
Arkadaşlar sürekli öğrenci indirimi eğitim indirimi gibi reklamlar çıkıyor. Bakan kontrol eden var mı fiyatlar nedir göremiyoruz ama kamudansa öğrenci indirimi için mail bulmak daha kolay olur diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stok olmadığı için eğitim indirimi yok bir süredir. Kamu ile aynı fiyata ancak promosyonsuz alınabiliyordu.
-
şuan kamu indirimi nelerde var?
-
Ogrencı ındırımı yuzde 5 oluyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. S25 ultra 512 gb samsungun kendi sitesinden kamu indirimli ve takas desteği kullanarak almak istiyorum. Yaklaşık 65 bin tl civarına gelmiş olacak.
Bunun dısinda teli daha uyguna getirmenin başka bir yolu, ek kampanyasi veya ek hediye alma vs imkanı var mıdır. Banka kredi kartlarından avantajlı olan bir kart mevcut mu.
Güncel durumla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s25 ultra 512gb 65bin tl ye nasıl oluyor ekran görüntüsü atabilir misiniz? benim bildiğim en uygun 71bin tl oluyor. ayrıca kampanya bitti diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AynaliSazan -- 21 Şubat 2025; 0:15:54 > -
ek kampanya olarak lansman kodu var kodu ekleyince ikili süper hızlı kablosuz sarj ve smart tag2 ücretsiz olarak sepete ekleniyor.normalde iki ürün toplam 3400tl
Kamu indirimi ile 77 bine dusuyor. Takas desteği 8 bin tl ve elimdeki telefonu 4 bin sayiyor. 12 bin daha dusuyor. Onu demek istemistim.
Lansman kodu artık geçerli olmuyor diye okudum sanki. Nerden temin edebilirim .
28 şubata kadar geçerli
Lansman Kodu arayan 28 şubata kadar kullanım tarihli. Özleden msj atabilir
Lansman kodu arayanlar, samsung sitesinde canlı sohbetten isteyin, paylaşıyorlar. Ben öyle aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Rezillik.
Çok afedersiniz de çüş yani. Bu ne biçim fiyatlandırma? Düz alıp aksesuarları ekletir 2 lira fazla veririm. Saçmalık resmen
-
s25 kılıfları kullanan var mı %50 indirim kodu geldi deri kılıf alsam mı diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X