Ben bunu tam anlayamadım. 12 bin lira takas desteğini samsung mu ödüyor? Ayrıca Easycep elimdeki s20fe 256gb cihaza 6300 sayıyor. Toplamda 18.300 iade mi alacağım kod kullanırsam? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayzing -- 1 Mart 2025; 22:23:43 > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (25. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rayzingBen bunu tam anlayamadım. 12 bin lira takas desteğini samsung mu ödüyor? Ayrıca Easycep elimdeki s20fe 256gb cihaza 6300 sayıyor. Toplamda 18.300 iade mi alacağım kod kullanırsam?
Evet 18300 ödeme alırsınız bu kod ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kod sadece normal mağazada çalışıyordu. 28 Şubat'ta bitti zaten.
Değişim kampanyası ile S25 ultra aldım. Telefon elime ulaştı, 1 hafta oldu ama eski telefon için arayan soran yok? Bu şekilde sipariş verenlerle ne zaman iletişime geçtiler? Ulaşabileceğim bir numara var mı?
www.hepsiburada.com
Samsung Galaxy S25 128 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatıhttps://app.hb.biz/UGSJszYYTiMx48.899,00 TL. İyi fiyat gibi
-
Sms veya mail geliyor diyorlar.Hiçbiri ulaşmadı mı size?
Yok hayır. Hiç biri gelmedi.
-
Samsung Türkiye'yi mutlaka arayın kayıt oluştursunlar normal bir süre değil.Muhtemelen size bir kod verirler direkt o şekilde işleminizi halledersiniz.
Essycepe ürün göndereceğim 6.5 on fiyat verdiler ek 8000
De var , hatasız cihaz tahminen ne kadar dusrururler fiyatı ? Gönderince , tecrübeli olanlar yardım
Daha önce yazmıştım, takas desteği sonrası yorum yaparım diye. S10+ verdim. Mükemmel olarak değerlendirdiler ve paramı ödeyeceklerini belirttiler. Teklif resmi ortamda onaylandı. 1 hafta oldu beklemedeyim. Takas teklifinde fiyat kırılan arkadaşlar telefonlarınızı iyi yorumlamanızı tavsiye ederim çünkü 7 8 senelik telefon ve jelatinsiz kılıfla kullanıldı. Kasa tertemiz. Tam para onaylandı. Bilginize
Değerli hocalarım, memur indirimi ile güncel S25+ 256 gb fiyatı nedir ?
Öğretmenlik bu indirimden faydalanabilir mi ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Samsung s25 serisine özel yüzde 5 indirim kodu: RMB-GBRM-REWG-E77R samsung sitesinde ve shop uygulamasında geçerli. değişim kampanyasıyla da birleşiyor.
-
Kamu indiriminin üstüne de birleşiyor mu?
-
Kamu indirim kodları kullanılmıyor diyorlardı hocam
İndirim kodu ekle sayfası çıkıyordu .
bağlantı adresinin süresi dolmuş Tekrar bakamadım .
kamu mailine tekrar yollamak lazım
-
İkili kablosuz şarj ve 2 kat puan kodu paylaşıyorum afiyet ılsun 😀 RFS-R2BC-CNRA-AZ2S
Bu kod ile Galaxy S25 Serisi alımında 2 kat Rewards puan ve İkili Kablosuz Şarj Cihazı hediyesi kazanıyorsunuz.
Haydi, bu fırsatı kiminle paylaşacağına hemen karar ver! Samsung.com/tr üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir :
RFS-R2PY-GHSB-CBST
Kod daha kullanılmadı :)
-
Galaxy S25 Serisi alımında 2 kat Rewards puan ve İkili Kablosuz Şarj Cihazı hediyesi kazanın.
Samsung.com/tr üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir
RFS-R22Y-BZSA-2T2G
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X