Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
53
Favori
57.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Null yazıyor aynen Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] 

• Zaten eğitim indirimindeki 512GB S25 Ultra 82.349TL, 8000TL takas desteği de var. Size 74.500 e geliyor. Sakın bu Samsung un son gönderdiği rewards denen kuponu kullanmayın. Oyuna gelmeyin. Bu kupon zaten eğitim veya kamu mağazasında kullanılmıyor. Ve ürün 512gb 91.500 tl zaten. 8.000 de ek takas var, uygun değil yani. Kodu paylaşan daha çok kazanıyor, kodu paylaşan 5.000 tl rewards puan kazanıyor, sende kablosuz şarj aleti, birde sana telefondan 500 rewards geliyor o sadece 1.000 tl oluyor yani. Tavsiyem kimse kullanmasın. Bu telefonu 69 bin küsüre aldı neredeyse herkes zaten.

Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Alternatif kamu, eğitim veya işbirliği mağazalarına erişimi olmayan kimileri ana mağazadan şirket adına alım yapıp vergiden düşebiliyorlar diye duymuştum, onlar kullanabilirler kodu iki taraf da kazanır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

hb çark premium üyelere özel mi?

• maliasik kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde redmi note 9 pro için 2bin verdiler kesinti olmadı, temiz cihazdı

• hb visa kampanyası bitti mi?

• Kamu çalışanı indirimiyle 71k ya 256 çıkıyor. 512 bu fiyata diyenler var nasıl oluyor fiyatlar mı değişti acaba? Bilgisi olan var mı? Bir de smart tag alamıyorum nedense.

• burak23358 kullanıcısına yanıt

İlk başta takas veya aynı fiyata 2 katı hafıza kampanyası vardı. Onunla birleşiyordu. Şimdi o kalktı sanıyorum o yüzden 512'nin fiyatı takassız düşmüyor artık.

• ordaolmayanadam O kullanıcısına yanıt
    Takassız derken 8 bin indirimimi diyorsunuz hocam?

• Şu anda kamu indirimine ek s25 ultra da smarttag ve 8 bin takas desteği dışında yararlanabileceğim kampanya var mı?

• karadurak kullanıcısına yanıt
    Süreç nasıl işliyor hocam? Ön teklifi kaç liraydı? Ben de takas denicem a34 5g ile umarım sıkıntı çıkarmazlar. Bir de diyelim ki nihai verdikleri ücreti kabul etmedik cihaz geri geliyor değil mi?

• Yine alamadan kod tükendi çok iyi fiyata geliyordu.

Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu]

• Hocam bu kuponları nasıl elde ediyoruz acaba bende arıyorum 5K kupon.

• ön sipariş kampanyaları iyiymiş. keşke tekrar iki kat hafıza kampanyası gelse.

• Merhabalar lansman kodunu ozelden paylasabilecek varsa cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnltkn -- 30 Mart 2025; 22:7:54 >
  • Arkadaşlar selamlar, s23 den 25 e geçen var mı pil performansından memnun mu ? Veya genel s 25 kullanıcıları memnun musunuz plus mu önerirsiniz? S25 serisine geçmeyi düşünüyorum aslında telefondan memnunum (s23) fakat batarya performansı çok düştü her güncellemede daha da kötüleşiyor bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum takas desteği kullanmak istiyorum kısmet olurda bakalım

• Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu]

• elimde doğumgünü kodu var kullanmadım s25 alacak varsa isteyene vereceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün son gün, %30 aksesuar indirimini kullanmayacak varsa benimle paylaşabilir mi özelden?

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt

49799 üzerinden 5000 daha mı düşüyordu yoksa düşülmesinden sonra mı 49799 TL oluyordu ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.