Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 serisi OTA sunucusunda görüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 serisi OTA sunucusunda görüldü

Samsung, yaklaşan Galaxy S25 serisi için hazırlıklarını hızlandırıyor. Şirket, Galaxy S25 serisinin ilk One UI 7 testlerini Samsung OTA sunucusuna yükledi. Bu testler, yeni seri cihazların Android 15 tabanlı One UI 7 arayüzüyle piyasaya sürüleceğini doğruluyor. S25 serisinin Ocak 2025’te tanıtılması bekleniyor ve bu nedenle hazırlıkların şimdiden başlaması oldukça normal. Samsung, geçmişte yaşanan Galaxy Note 7 sorunlarından bu yana güvenlik önlemlerini artırarak, cihazlarının sorunsuz bir şekilde piyasaya sürülmesini sağlamak için düzenli testler yapıyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi yeni fonksiyonel selfie çubuğunu tanıttı: Fazlasıyla işlevsel görünüyor

Samsung'un OTA sunucusunda görülen bu testler, Galaxy S25 serisinin üç modelden oluşacağını gösteriyor: Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra. Cihazların model numaraları da belirlenmiş durumda; S25 için SM-S931, S25+ için SM-S936 ve S25 Ultra için SM-S938. Bu modellerin OTA sunucusuna yüklenen dahili One UI 7 sürümleri sırasıyla S931USQU0AXH4, S936USQU0AXH4 ve S938USQU0AXH4 olarak kaydedildi. Bu gelişme, Samsung'un yeni amiral gemisi serisi üzerinde çalışmalarını hızlandırdığını ve bu cihazları en iyi şekilde piyasaya sürmeyi hedeflediğini gösteriyor.

Galaxy S25 ve S25+ modellerinin Exynos 2500 işlemcisi ile geleceği belirtilirken, serinin en üst modeli olan S25 Ultra, Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy işlemcisi ile donatılacak. Exynos 2500'ün, önceki Exynos 2400 modeline göre ne gibi iyileştirmeler sunacağı merak konusu. Samsung’un yeni işlemciyle güç verimliliğini artırması ve Qualcomm’un Snapdragon işlemcilerine bir adım daha yaklaşması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/23/exclusive-galaxy-s25-series-spotted-samsung-ota-server/

• Yine Exynos kabusu 🤦🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt

Exynos'un kabus olduğu bir mit. Geçmiş Exynos'lar ile şu anki - 2400 - farklı. 2400 aşağıdaki mesajımda aktardığım kullanıcı deneyimini sağlarken 2500'in illa kötü veya kabus olacağını varsayma sebebi bulunmuyor.

Alıntı

metni:
    Kendi deneyimime ve gördüğüm yorumlara göre akışkan, istikrarlı, ısınma durumu temel görevlerde ve günlük kullanımda mevcut değil, güç tüketimi ortalama, yüksek performans isteyen görevler şarjdan biraz hızlı yiyor ama Plus modeli 4900 mAh ile tatmin edici bir batarya performansı sunuyor. Hatta daha iyisi olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159401709

Bu noktada kullanıcı beklentisi düzleminde konuşursak esasında Exynos 2500'ün Exynos 2400'deki kazanımları koruyup üzerine koyması gerekir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Exynos lu yani Exynos 2500 li değil de Amerikan U varyantlı olması ile Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy olduğu aşikar. Snapdragon lusu hazır ... Exynos yine özensiz sonradan eklenecek ...

ONE UI 7.1 olasılığı önceki yıllara göre lakin Samsung S25 serisinde ONE UI 7.0 ile de çıkartabilir! Pixel 9 serilerinde olduğu gibi Samsung absürt bir şekilde Google Pixel serisini de lasmandaki yazılımını ONE UI olarak geriden sunabilir. Zaten geç kalınmış bir Android 15 ONE UI 7 si var... Geçen yıl üstelik Android 14 uzatılarak final sürümüne geçilmişti ... Samsung her açıdan bu yıl batırdı ...

Güncellemeleri aksatıyor! Beta programını aylar öncesinden rakipleri pekala sunmuşştu ... Samsung anlaşılan Final Android 15 e kendi BETA ONE UI yani arayüzün BETASINI bizlere sunabilir ! ...

Her açıdan REZALET! ..

Aylık güncellemeleri de habire ay ortasında ay sonunda .. Şuan itibariyle S24 serilerine altı üstü aylık güvenlik güncellemesi Ağustos ayınki gelmedi !

• 8gen4 samsung özel olanı ile normali arasındaki fark nedir? ve normal 8gen4+ ile.

• Erellach kullanıcısına yanıt

CPU ve GPU da saat hızı farkı var

AC

CPU

4.3 GHZ

GPU

1.250 GHZ

AB

CPU

4.1 GHZ

GPU

1 GHZ deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 23 Ağustos 2024; 22:21:20 >
  • darkthepro D kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgi için sağol, bu fark için almaya değmez samsung. asus rog phone 9 almaya karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erellach kullanıcısına yanıt

Yani bilinen detaylar bu, çıktığında diğer konularda farklılık olur mu bilmiyorum ama AC ile AB arasında tek farklı olan saat hızı oldu ama saat hızların bazı konularda muazzam farkı oluyor. Tabi Asus Rog Phone da hem hız aşırtma modu hemde daha iyi bir soğutma olduğu için pek bir fark olacağını sanmıyorum

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yazdığından pek bisey anlamadım pixel serisi saf android kullaniyor zaten

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Anlayabilirsin. O zaman bu cevabın anlamsız olacaktır.

Sen android surumumu gec cikacak samsungun dedin pixeli soylerken

Pixel 9 serisi ve Fold Android 15 Final olarak 1 ay geç filan pekala çıkartabilirdi... Erkene aldı Android 14 ile geliyor ... Aynısını Samsung ta yapabilir yani geriden gelme özentisi ! ...

Samsung elinde sadece ONE UI 7.1 mi 7 mi S25 serisinde bu muamma ...

Şuan bile önceki yıllardakine kıyasla Samsung çok geride kalmıştır... Aksatmaları da avar aylık hep geç geliyor bazen de ayın son gününde yayınlıyor ...

Tab s10 serisi z fold 6 slim android 15 le çıkmasi saçma olur diger firmalar daha gec büyük android sürümü ve kendi os yada ui guncellemelerini gelecek yıl dagitiyorlar s serisi Şubat'ta tanitilir olur biter oneui 7 bir sürü değişiklik olacak o yüzden gec cikabilir gec olsunda güc olmasın stabil sürüm olsun ;) bence

Fold 6 Flip 6 Tab S10 serisi hatta FE hepsi Kasımda filan tanıtılsa Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy ile hem de Android 15 li lansman yapılırdı ...

Oyle olması saçma olurdu 2024 cihazlarının surumleri boşa giderdi ne anladım ben o işd?n yeni yıla yakın olmak başka mesele yeni yıla girmek başka mesele

O zaman S25 serileri de erkene alınır ...

Yok onlar android 15 le cikacak

Yok o kadar beklenmesine gerek yok. Android 15 zaten Eylül de hazır olacak ... Kasım da S25 Ultra filan tanıtılır ... Snapdragon seri üretimi her daim lansmanlardan önce aylar öncesinden başlanır ....

Knk senin kadar sabirsiz görm?dim ciddiyim oneui 7.1.de kasımda cikacak hali yok

İdeali ifade etme istedim. Madem mesele Android hazır olması ve Snapdragon gibi lansmanların tarihi de bellidir. Ona göre hareket edilir dedim. Sabırsız demek yanlıştır dikkat edersen aksi yönde Fold6 Flip6 için biraz daha geç çıksın yeni Android daha güncel Snapdragonlu demiştim... Esas böyle olursa mantıklıdır ... Düşünsene Fold6 Flip6 neredeyse 9 ay olmuş ürün mü çıkartılır ? Bu kadar geç çıkartılıyorsa da fiyatları ciddi düşmesi gerekir ama Fold Flip serisi her daim yüksektir ... Elbette diğer bileşenler maliyetler vardır ama fiyatı donanımsal eskidiği için makul olması gerekirdi ... Olmadı ... Her açıdan ele alsan da lasman da hatalı ...

Eski den Ağustos/ Eylül de Galaxy Note serisi her yıl tanıtılırdı o da saçma idi eleştirdim de tesadüfen Samsung benzerini yaptı Ocak ta lansmanlar S-Pen li cihazlar ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.