Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra tanıtılıyor: Galaxy Unpacked 2025 etkinliği Türkçe canlı yayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra tanıtılıyor: Galaxy Unpacked 2025 etkinliği Türkçe canlı yayın!
    Samsung bugün (22 Ocak) saat 21.00’de başlayacak Galaxy Unpacked etkinliği ile yeni Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 modellerini tanıtacak. ABD’nin Kaliforniya eyaletinden yapılacak canlı yayını Türkçe simultane çeviri ile canlı olarak DH’den takip edebilirsiniz.

Galaxy Unpacked 2025 etkinliği canlı izle

Burak Şolt’un Türkçe çeviri ile gerçekleştireceği Galaxy Unpacked 2025 canlı yayınımız saat 20.30’da DH YouTube kanalımızda yayınlanacak. Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra özelliklerinin açıklanacağı canlı yayında bize katılarak Samsung’un 2025’teki yeniliklerine dünyayla aynı anda tanıklık edebilirsiniz.

Neler tanıtılacak?

Etkinlikte yeni Samsung Galaxy S25 serisi telefonların yanı sıra yeni Galaxy AI özellikleri ve One UI 7 arayüzü ile gelecek yeni özellikler açıklanacak. Ayrıca bazı söylentilere göre Samsung’un Apple Vision Pro’ya rakip olarak Galaxy XR sanal gerçeklik başlığı tanıtacağı iddia ediliyor. Tüm gizem bu akşam açıklığa kavuşacak.

• 16 GB Ram gelecek deniyor bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S21 ultradan s25 ultraya gecilirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Android 15 alacağı için değmez bence. Arıza yoksa S26 Ultra beklemek daha mantıklı, hem bekleyerek S26 Ultra ile ARMv9 işlemciye geçmiş olursunuz.

Bu bir çok değişkene bakar. Pil performansı halen yeterli ise işlem gücü ve kamera hala tatmin edici ise geçilmez. Tabi tamamen kişisel ihtiyaca bağlı bir şey bu. Kimine s20 ultra bile hala yetiyordur. 7 yıl daha güncel sistem kullanmak daha iyi pil ömrü işlem hızı kamera ve gelecek Aİ yenilikleri vs için geçilir. Tamamen sizin ihtiyacınıza kalmış.

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    Anteni bozuldu hat çalışmıyor s21 de kronik bi sorunmus sanirim ana kartta temazsizlik var disarida tamir ettirsem belki 5 6 bin tl alirlar diye dusunuyorum

Samsung gecen 12 15 tl istemisti ana karti degistirdiler sifirini taktilar yinr bozuldu yere düşünce Samsung Galaxy S25 Ultra tanıtılıyor: Galaxy Unpacked 2025 etkinliği Türkçe canlı yayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Ocak 2025; 17:42:39 >
  • Bir şeyi anlamak istiyorum. Neden "EŞZAMANLI" değilde, "SİMULTANE" ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Pil ve ağırlığına alışamadığım için s25plus a geçeceğim ben.
    Lansmandan almam tabi, mağazada bi bakıp son kararı vereceğim.

• Baya eskiden bir yayına katılmıştım da
    Sohbete hiç cevap veriyorlardı ya

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    tr ye 12 gelecek diyorlar ustadim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana 2 bile yetiyor aslında xd

Sadece tarayıcı kullanıyor

• kraix kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de sormuştum birzaman. Sanırım simultane daha havalı ve bilgili gösteriyor yazanı/kullananı.
    Net Türkçe karşılığı olan bir kelime için devşirme kelime kullanmak aşağılık kompleksi işareti gibi geliyor bana

• 84bin tl 25 ultra...
    Pahalı gibi.

• fakirsen geçilmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.