|
Bildirim
Katılmıyorum. Şuanda Samsung'un tepe model cihazları en az 100w ile şarj olmalıydı. 10 sene önce yaşananlardan dolayı bariz geri kaldılar batarya işinde. Millet 300w ile şov yapıyor. Eğer gerçekten 15dk'da cihazı ısıtmadan %100 yapıp 7-8 saat ekran süresi alabilseydim her sene pil değiştirmek bana asla koymazdı çünkü Ferrari'nin de lastikleri aşınıyor ama binmeye devam ediyorsun |
Samsung a yeni Ceo geldiğinden beri maliyet düşümü politikası aldı başını gidiyor bu yüzden S25 dahil Samsung dan bir şey beklememek gerek, S26 da Ceo değişecek bu yüzden muhtemelen ilk büyük değişim S26 ile daha sonra S27 ile gözlemlenecek |
Apple'dan daha az yenilik yapan bir firmaya dönüştü resmen. 7 sene güncelleme garantisi dışında bişey vermiyor neredeyse.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Samsung a yeni Ceo geldiğinden beri maliyet düşümü politikası aldı başını gidiyor bu yüzden S25 dahil Samsung dan bir şey beklememek gerek, S26 da Ceo değişecek bu yüzden muhtemelen ilk büyük değişim S26 ile daha sonra S27 ile gözlemlenecek |
|
Usta S24 Ultra kullanıcısıyım ama objektif konuşmak gerekirse Samsung'un uyguladığı şu "kâr maximizasyonu" politikası çok can sıkıcı olmaya başladı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Katılmıyorum. Şuanda Samsung'un tepe model cihazları en az 100w ile şarj olmalıydı. 10 sene önce yaşananlardan dolayı bariz geri kaldılar batarya işinde. Millet 300w ile şov yapıyor. Eğer gerçekten 15dk'da cihazı ısıtmadan %100 yapıp 7-8 saat ekran süresi alabilseydim her sene pil değiştirmek bana asla koymazdı çünkü Ferrari'nin de lastikleri aşınıyor ama binmeye devam ediyorsun |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung kendi ülkesinde bile satışları Apple a kaptırdı daha ne olsun. Herkesin gözü yeni gelecek ceo da bakalım 2026 da durumlar ne olacak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1000 dolar paraya satacakları telefonlara hala dalga geçer gibi 25w 45w şarj koyuyorlar çinliler 200 dolarlık telefonlara 80-100 w hızlı şarj koyuyor yıllardır |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|