Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S25 serisinde şarj hızını artırmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy S25 serisinde şarj hızını artırmayacak
    Bu ayın başlarında Samsung’un gelecek amiral gemisi telefon serisindeki en üst model olacak Galaxy S25 Ultra’nın 45W kablolu şarj özelliğine sahip olacağını öğrenmiştik. 3C listesi, serideki diğer iki telefon olan Galaxy S25 ve Galaxy S25+’ın şarj hızını ortaya çıkardı.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesi kullanıcıları üzecek

Galaxy S25 ve S25 Plus şarj hızları

Sertifika sitesine göre, Galaxy S25 (SM-S9360) modeli 25W hızlı şarjı destekleyecek. Galaxy S25 Plus (SM-9310), önceki nesil Ultra modellerine benzer şekilde 45W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Mevcut nesil telefonlarla kıyaslandığında hiçbir geliştirme yok.

Samsung, amiral gemisi telefonlarında 45W şarja sadık kalıyor. Bu yıl, belirli orta sınıf telefonlar 45W şarj desteği sundu. Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi, bir sonraki Galaxy amiral gemilerine güç verecek. Yonga seti, TSMC'nin 3nm üretim sürecinden geçiyor. Daha küçük yonga boyutunun verimlilik ve tüketimde marjinal bir iyileştirme sunması bekleniyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-galaxy-s25-plus-45w-charging-speed/

• Katılmıyorum. Şuanda Samsung'un tepe model cihazları en az 100w ile şarj olmalıydı.

10 sene önce yaşananlardan dolayı bariz geri kaldılar batarya işinde. Millet 300w ile şov yapıyor.

Eğer gerçekten 15dk'da cihazı ısıtmadan %100 yapıp 7-8 saat ekran süresi alabilseydim her sene pil değiştirmek bana asla koymazdı çünkü Ferrari'nin de lastikleri aşınıyor ama binmeye devam ediyorsun  

• Arttirmaz tabi . Galaxy s26 serisine de koyacak bir şeyler kalsın . Hatta şimdiden s30'a kadar planlanmıştır . Her firma Apple değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da iphone gibi hiç yenilik getirmiyor. Biraz daha hızlı işlemci , bir tık daha fazla ram ve belki kamerada ufak tefek iyileştirmeler.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    HAHAHAHA

• Apple'dan daha az yenilik yapan bir firmaya dönüştü resmen. 7 sene güncelleme garantisi dışında bişey vermiyor neredeyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Katılmamak elde değil.

• Samsung a yeni Ceo geldiğinden beri maliyet düşümü politikası aldı başını gidiyor bu yüzden S25 dahil Samsung dan bir şey beklememek gerek, S26 da Ceo değişecek bu yüzden muhtemelen ilk büyük değişim S26 ile daha sonra S27 ile gözlemlenecek

• Klasik samsung, gıdım gıdım özellik veriyor

• darkthepro D kullanıcısına yanıt

Usta S24 Ultra kullanıcısıyım ama objektif konuşmak gerekirse Samsung'un uyguladığı şu "kâr maximizasyonu" politikası çok can sıkıcı olmaya başladı.

• 45w günümüzde gayet yeterli bir hız bence.

Düz s25'e 45w getirmeliydi ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum. Şuanda Samsung'un tepe model cihazları en az 100w ile şarj olmalıydı.

10 sene önce yaşananlardan dolayı bariz geri kaldılar batarya işinde. Millet 300w ile şov yapıyor.

Eğer gerçekten 15dk'da cihazı ısıtmadan %100 yapıp 7-8 saat ekran süresi alabilseydim her sene pil değiştirmek bana asla koymazdı çünkü Ferrari'nin de lastikleri aşınıyor ama binmeye devam ediyorsun Samsung, Galaxy S25 serisinde şarj hızını artırmayacak 

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    tercih meselesi benim kendi düşüncem bu..

s24+ kullanıyorum, günlük yoğun kullanıyorum. Ne kadar yoğun kullanırsam kullanayım bana rahat yetiyor gün boyunca..

hadi şarjı azaldı şarja takayım dediğimde ise 15dk içinde 45w ile %40'ları buluyor.

ilk çıktığı günden bu yana kullanıyorum bu telefonu, hiçbir zaman biraz daha hızlı şarj olsun dememişimdir.

Samsungun burada yaptığı tek ayıp düz s24'leri 25w ile şarj edip plus modelleri 45w ile ettirmesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artırsa haber değeri taşırdı

• Samsung kendi ülkesinde bile satışları Apple a kaptırdı daha ne olsun. Herkesin gözü yeni gelecek ceo da bakalım 2026 da durumlar ne olacak

• 25W'a hızlı şarj demeye de utanmıyorlar, 2024 yılında olması gereken en yavaş şarj hızı 30W.

• 1000 dolar paraya satacakları telefonlara hala dalga geçer gibi 25w 45w şarj koyuyorlar çinliler 200 dolarlık telefonlara 80-100 w hızlı şarj koyuyor yıllardır

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ne sacmaliyon apple daha 20 saat hızlı şarj koyuyor androidlerde 300 waat şarj gördük klasik elma fanboyusun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a52sle gelen 15w numara yapmaya başladı hızlı şarjı görmediği oluyor.tak çıkarla uğraşıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.