Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 tanıtım tarihi sızdırılmış olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 tanıtım tarihi sızdırılmış olabilir
    Samsung’un önümüzdeki haftalarda tanıtacağı Galaxy S25 modelleri hakkında sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz saatlerde ise, önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen telefonlar hakkında sürpriz bir bilgi paylaşıldı. Galaxy S25 serisi beklenenden daha erken piyasaya sürülebilir.

Kaçıranlar için, halihazırda mevcut olan Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra, 17 Ocak'ta 2024 tarihinde lanse edilmişti. Ancak bu kez tarih daha erkene alınmış olabilir. Bu sorunun cevabı bugün Samsung'un çevrimiçi yürüttüğü iddia edilen bir anketin sızdırılmasıyla ortaya çıktı. Buna göre, cihazlar için ön siparişler 5 Ocak'ta başlayacak, bu da lansman etkinliğinin 5 Ocak'ta gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu anlamına geliyor.

Çıkış tarihinin yanı sıra Galaxy S25 serisinin Galaxy S ailesindeki en radikal değişimlerden biri olması bekleniyor. Galaxy S25 ve S25+ özelinde en merak edilen konu ise hangi işlemcinin kullanılacağı oldu. Keza S25 Ultra'nın Snapdragon 8 Elite işlemci ile gelirken, S25 ve S25+'ın Exynos 2500 işlemciden güç alacağı belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung One UI 7.0 beta için tarih verildi: Hangi telefonlara geliyor?

Bu da her iki model arasında kayda değer bir performans farkına neden olabilir. Tabii ki tüm detaylar için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Ancak bu haber, amiral gemisi akıllı telefonlarda yalnızca Qualcomm yongalarını görmek isteyen Samsung hayranları için üzücü bir gelişme.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_launch_date_may_have_just_leaked-news-65296.php

• Sızdırmak derkene.Samsung ocak ayında tanıtmıyormu.

• yıllardır iphone da yaşanılan sorun samsungu da buldu :) zaten tarihler az çok belli zaten

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    eskiden mart ayında tanıtılırdı ve hatta tr ye gelişi 2 hafta filan sürerdi. şindi herley jet hızında oluyor.

• Benim merak ettiğim şey cihaz hangi tarihte tanıtacak olması değil ne sunacağı s24U aynıs ufak ilerlemiş hali ise Apple kullanan keriz diyorsam Samsung kullanıcıları için de aynı kelime geçerli model yükseltmek te mantıksız satın almak ta firmalar Apple sayesinde basite indirilmeye başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sızıntı haberleri kesin danışıklı döğüş. Her sene aynı muhabbet. Reklam kokan hareketler bunlar.

• Ya SD 8 gen 3 kullan mesela temel modelde. Yine herkese yetecek. Daha da önemli şeyler var. 25W şarj olan bir telefonu asla almam. PWM değerine mutlaka bakarım.

• Exynos 2500 ile gelecekse direkt es geçecem performansına lafım yok ama modemleri beş para etmez.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olacağını düşünmek istemiyorum olursa eger satış rakamı S24 serisini geçemez bundan eminim snapdragon 8 Elit ve 9800 bekliyoruz

• samsung bile tanıtım yapıyor vay be yeni çöpler geliyor :D aynı milattan kalma sensörle exynosları çak hadi bi daha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.