Şimdi bakmaya geldim buraya çözdüğünü gördüm sevindim senin adına 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şimdi bakmaya geldim buraya çözdüğünü gördüm sevindim senin adına 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç yoktan ortalığı karıştırdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok fazla şey devre dışı bırakmışsın. Sorun bunlardan kaynaklanıyor. Sistem buga girmiş olabilir. Temiz kurulum ile düzelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok şimdi düzeldi zaten,devre dışıları aktif ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 24 Şubat 2025; 18:8:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi de yıllardır var, nihayet geldi bu özellik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimki de hala iptal olmadı, işleniyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok kapsamlı bir güncelleme değil zaten galiba... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam arayüz güncellemesi değil zaten. Gözle gözükmeyen yani arkaplanda iyileştirme yapılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilemiyorum ki hocam bende durum bu,bayağı farketti. Ama diğer günlerede bakmak lazım;malum Android de istikrar zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 24 Şubat 2025; 19:21:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu tamam ayrıca samsung tv de güncelleme geldi, 6 aylık D-MART GO tvde ki app den kupon gelmiş.. |