Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (222. sayfa)

5 sn
7.074
Cevap
233
Favori
232.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kırmayı bırak, parayı da çok geç, kavga dövüş ancak yatırıyorlarmış.

• Alan herkese hayırlı olsun. 5 sene sonra ilk defa ön sipariş vermeyeceğim. Telefon resmen s24 ultranın aynısı. Fold 7'yi bekleme vakti.

Kod isteyen varsa özel mesaj atabilir.

• maliyenin GİB dışında farklı bir başkanlığında çalışıyorum diyeyim. Benimkini de kabul etmedi. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SRPR- -- 23 Ocak 2025; 11:44:20 >
  • britony kullanıcısına yanıt
    kamu maili varsa bende sipariş vereceğim ama kimse maili vermiyor maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ürünler mağazalarda var mı. inceleme şansımız var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu ile 70e geliyor bu fiyata gözü kapalı alınır o yok bu yok demeyede gerek yok

• atabey444 kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Üst tarafında barkod var baya uzun onu kopyalayıp yapıştırın eğitim tanımlanır

• -SRPR- - kullanıcısına yanıt
    Çok vergi var diye küsmüşlerdir hocam :)

• atabey444 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sağ üstteki kod u kopyalayıp eğitim indirimi sayfasındaki istenilen yere yapıştırıyorsunuz. Mutlaka canlı desteğe talep bırakın ,öğretmenleride dahil etmeleri yönünde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt
    Yine birçok yerde ağız birliği edilmişçesine bomboş muhabbetler görüyorum, üstelik geçen sene olduğu gibi bu sene de lansmanı anlık olarak çevirip yorumlayan Türkiyeli simalar da çok kötüydü, bunu lansmanları takip ettiğim 2. senede 2. kez yazıyor olacağım artık garip bir dram komedi karışımı tat veriyorsunuz bilginize...

Çoğumuz çektiğimiz fotoğraflar videolar neden başkalarında görüldüğü gibi olmuyor diye dert yanarız; 3 özellik çok ilgimi çekti ve profesyonel bir şahıs da bunları lansmanda anlattı. Büyük mercekli kameraların, fotoğraf makinelerinin yaptığını yapay zeka desteğiyle gerçekleştirmeye çalışan bir yazılım katmanından bahsedildi, çok fark yaratıyor hissettiniz mi? Işık ve doku düzeltmesi ile hareketli nesnelerin daha iyi kaydedilmesi gibi özellikler de çok farklı gözüktü gözüme 😱😱😱 Normalde son kullanıcının böyle özellikleri kullanması aşırı özgürcedir çok ilgimi çekti bu özelliklerle gelmesi

Google Gemini'nin sesini de çok iyi seçmişler, snob soğuk küstah değil. Açık açık "yapay zeka dostunuz S25 Ultra" diyerek bununla konuşacaksınız müdür budur kişisel koçunuz budur diyorlar, bu aromayı seveceğim gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aranızda kullanılmamış lansman kodu olan var mı :)

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    ortada mail yok nasıl sipariş verelim 😄😄😄

• slck55 S kullanıcısına yanıt

Talep ederim tabiki

• civcivx C kullanıcısına yanıt

O zaman iptal edeyim ben s23 ün üzerine 35 verecektim , s25 ultura için

• Prfssr kullanıcısına yanıt

kesin alacağımdan da değil de aklıma yatarsa şubat mart gibi belki alırdım, maili bir deneyeyim dedim.

bulurum yine arkadaşlardan farklı kurum maili de gerek yok. benim gönlüm yavaştan iphone a kayıyor gibi.

alan arkadaşlara da hayırlı olsun bu arada. cihazlar geldikten sonra deneyimleri bekliyoruz burada.

akşama kesin karar veririm ona görw lansman kodunu da paylaşırım burada ihtiyacı olan kullansın

• Hediyeler için kod lazım olan varsa kullansın, ben pas geçiyorum.T

TCM-5T19-ANMT-F8YC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikk -- 23 Ocak 2025; 11:51:18 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Özelden ilettim

• kamu adresinde egm oluyor mu ? bir bir tanıdık ayarladım

• ax kullanıcısına yanıt

Ben devamlı gittiğim mağazaya telefon ettim, ürünler teşhire geldi mi diye.. "Gelmedi, Şubat ayı içinde gelmesini bekliyoruz" gibi yuvarlak bir cevap verdiler.

• THY çalışanları da kamuyla aynı oranda indirimden yararlanabiliyor bilginiz olsun. S24 Ultra takas indirimiyle birleşince baya uyguna gelmişti.
    @thy.com uzantılı mail gerekiyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.