< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (241. sayfa)
-
-
Bu gümrük 27 Euro sınırı oldu ya, bence ondan görünmüyor. Normalde geçen sene telefon çıkar çıkmaz Amazon'da kılıf ve ekran koruyucular oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Ocak 2025; 19:49:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
var :) ama bir daha kendisi kullanamaz onun kamu email i ile senin hesabın eşleşiyor sonra problem çıkmasın sana :)
-
ahh evet olabilir yoksa çok güzel kılıflar oluyordu yabancı ülkelerden
-
Çok sağolun hocam. Şuan iyiki bu rengi almışım diyorum:) inanılmaz güzel.
Valla bu sene ne yapacağız bilmiyorum ben deli gibi kılıf alırdım normalde artık imkanı kalmadı getirmenin.
Kimseye sorun çıksın istemem tabi, ben de ultra alicam o yuzden indirim cok cezbedici
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben beyaz almıştım, kamu ya geçince night black aldım senin gibi
-
Doğru yoldayız :)
bir de şu var normalde samsung da cihaz çıkıktan sonra bir kaç kamera güncellemesi alırdı hızlıca şuan izlediğim videolarda yorumlarda bile çekimler harika güncellemeler ile ne olur kestiremiyorum
-
girip girip alasım geliyor. S24 Ultra harika bir telefon. ama yinede teknoloji merakı tutkusu yüzünden yine alsammı diyorum. Ama bluetooth suz s Pen i düşününce yine küfrediyorum samsung'a. bunu kabullenemiyorum. yazık vallahi.
-
Aynı durum bende de var ve yalnız değiliz çokuz böyle 😁
hocam ben eylül de iphone pm e ocak da samsung a geçiyorum son 2 senedir de şimdi artık değiştirmeyi düşünmüyorum
-
Şuanki cihazdan memnunsanız hiç kıpırdamayın derim
Bu sene telefon masrafı etmeyeceğiz, S24U ile yola devam. Önemli taraftan Redmi telefonlara benzemiş , keskin hatlar telefonu güzel gösteriyordu. YouTube taki paralı askerleri dinleyen Samsung gerçek kullanıcısını dinlemiyor. Gidişat iyi değil sonu HTC gibi olmaz inşallah
Hocam sen almam etmem yazik s24u canavar diyordun devam edicem diyordun ne oldu yav karar değişti:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone ile kamera karşılaştırması. Bence yine çok beklentiye girmeyelim. Kesin yine efsane bir kamera güncellemesi gelecektir :)
Sadece portre video ve videolarda ses kalitesinde ilginç şekilde Samsung daha iyi.
Max TechyoutubeS25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max - ULTIMATE Camera Battle!https://www.youtube.com/watch?si=EyPNQIT9U9M33oqd&v=RFYTJ0oyALk&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Spigen kılıf ve ekran koruyucu siparişi hepsiburada üzerinden verdim. 11 şubat kapında diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 23 Ocak 2025; 20:9:9 >
Hocam videoda gördüm cidden siyah bu sene en çok satılan renk olur bence.
Fiyat belirleyici olacak diyordum.. hatta ilk anda almaktan da tamamen vazgeçtim.. sonra bu kamu indirimi ile çok saçma bi fiyata alma şansımız doğdu.. hediyesi ıvırı zıvırı derken gayet makul geldi geçiş.. günün sonunda öyle böyle en güncel cihaza geçme imkanı doğdu.. fırsat varken kaçırmak olmaz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X