Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (387. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
13.738
Cevap
332
Favori
441.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk gelen mail ve arkasından gelen düzeltme mailinde dediğiniz gibiydi ancak sonrasında gelen maillerde bu şekilde.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gltknugr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ben tufaya düştüm o zaman 😅 bir kod bulursam tekrar sipariş edeceğim. Peki burada 1 kişi 1 kez kullanabiliyor yazıyor ve ben aynı hesaptan 2 sipariş verdim. Acaba ikisine de alma şansım var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Meb.k12tr çalışıyor mu acaba okulunki Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vgengin kullanıcısına yanıt

45 e kadar yüksek kapasite kayıtlı alınabilir diye düşünüyorum.

• Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Ben tek faturada iki ürün aldım kodu girince hediyelerden ikişer tane ekledi otomatik o şekilde sipariş verdim. Daha sonra farklı kodla bir sipariş daha vermeye çalıştığımda yine ekledi sepete.

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    En azından bi 2 3 ay beklemeyi düşünüyorum aslında çok can atıyorum geçmek için şuan kullandığım Sd888😄

Dh gurmeleri biraz kullansın hele Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Detaylı incelemelerde biraz zaman geçsin hem fiyatlar oturur zamanla daha iyi olur

Pusudayız takipteyiz

Okulun maili bende olmadığı için bilemem :)

oluyor ben 2 tane aldım

• Değişim için S23 ultra 512 gb ile 1 tb vermek arasında kaç TL fark oluyor. Bir de 24 ultra için aynı şeyi sorayım. S24 ultra 512 gb ile 1 tb vermek arasında kaç TL fark oluyor? Yani alırken yüksek kapasiteli cihaz almak değişime verirken bize ne kadar zarar ettirir onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 29 Ocak 2025; 0:11:10 >
  • Garanti bonus bildirimi göndermedi? Siparişi, MH olmadan iptal edebiliyor muyuz? Lansman kodu tekrar geçerli oluyor mu? Bakiye karta mı yoksa ıyzıco üzerinden mi geliyor? Yoksa karta iade alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 29 Ocak 2025; 0:14:38 >

Müdür yardımcısı kıl mı denenir ya 😁

• Sipariş ıyzıco bakiye olarak mı gidiyor yoksa karta iade mi? Bilen biri varsa yardımcı olsun, kod verebilecek varsa karta iade olacaksa ikinci siparişi geçeyim. Çünkü şu an her şey istediğim gibi, bende ki kod iptale düşünce geçerli olursa ilk isteyene veririm. Samsungtan emin değilim, ay ortasında olunca Garanti ile uğraşacak vakit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 29 Ocak 2025; 0:22:16 >
  • 17 Ocakta amazondan bir ürün aldım 9 şubat teslim görünüyordu , sürpriz bir şekilde 24 ocakta teslim edildi , ürün çinden geldi bu arada , 23 ocakta s25u yı siparişim verdim ve en ufak bir ilerleme yok hala 11 şubat görünüyor , umarım daha erken teslim ederler şahsen soğumaya başladım

• Dün cbs uzantılı bir yakınımın maili ni denedim geçersiz e posta dedi(kendisi çevre mühendisi mailide kabul görmesi lazımdı)sonradan birkaç kez daha denedim ama misafirim var bu ara çok uğraşamadım sonradan. Konuyu bile çok takip edemiyorum. Yardımcı olacak bir arkadaş olur mu acaba

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını öğrenebildiniz mi çok merak ettim?

• Ön siparişle satın aldığım s25 ultra ve s25 plus telefonlara amazon üzerinden paylaştığım jtech marka seti sipariş ettim. Sette telefon koruyucu kılıf, kamera lens koruyucu ve 2 şer adet ekran koruyucu var. Kamera koruyucuyu görüntü kalitesini etkilediğini düşündüğümden büyük ihtimalle kullanmam. Geçen sene de iphone 15 pm telefon için benzer seti almıştım ve memnundum. Her ne kadar indirimli de olsa samsung sitesinden şeffaf kılıfa 550 TL vermek yerine böyle bir set daha mantıklı geldi. İki telefon için iki sete her şey dahil 985 civarı ödedim.

JETech 5'i 1 Kılıf için Samsung Galaxy S25 Ultra 5G ile 2 Paket Her Temperli Cam Ekran Koruyucu ve Kamera Lens Koruyucu, Sararmayan Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Kapağı (Titanyum Siyah)
    amazon
    JETech 5'i 1 Kılıf için Samsung Galaxy S25 Ultra 5G ile 2 Paket Her Temperli Cam Ekran Koruyucu ve Kamera Lens Koruyucu, Sararmayan Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Kapağı (Titanyum Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPQLWGNG?ref=cm_sw_r_apin_dp_9SVEAJVZWQ15FT8QH0GR&ref_=cm_sw_r_apin_dp_9SVEAJVZWQ15FT8QH0GR&social_share=cm_sw_r_apin_dp_9SVEAJVZWQ15FT8QH0GR&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.