Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (390. sayfa)

24 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 45 Misafir (14 Mobil) - 47 Masaüstü22 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
8.850
Cevap
272
Favori
284.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin bilgi sipariş iptal edilince Lansman kodu da iptal oluyor bilginize. Denedim birisine inanıp kod gitti bilginiz olsun

Kesin bilgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Bu trolün paylaştıklarını dikkate almayın fazla bir müddet sonra kötülemeye başlar s25 ultrayı😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shinqo S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ben iptal ettim aynı şekilde tekrar kullandım da gayet de kod çalıştı. Burada bir sürü kişide de gayet de çalıştığını yazdı.
    Al aşağıda kanıtı iptal ettim aynı kod ile tekrar sipariş verdim. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 29 Ocak 2025; 9:0:33 >

• Samsung mağazadan ticari kredi kartı ile satın alan oldu mu? Taksit yapıyorlar mı?

• Kamu mağazasında bir sorun mu var yoksa kampanya falan mı bitti? sepete eklemiyor ürünleri nedense.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

uydudan mesaj ve arama global modellerde de var ama uyumlu servis sağlayıcısı yok olanlarla da samsungun anlaşması olması lazım. amerikada bile sadece bir sağlayıcı ile anlaşmış bundan ötürü her yerde olmuyormuş. iphone tüm sağlayıcılarla çalıştığı için amerikanın her yerinde sorunsuz çalışıyor bu özellik.

• Günaydın kullanmayacağınız lansman kodu varsa özelden atarsanız sevinirim. Yoksa kod kullanmadan siparişi geçeceğim. Samsung kazanacağına siz sevap kazanınSamsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• LacWer kullanıcısına yanıt

Bak sen yazdın tekrar denedim ama kullanmıyor

• Blueye kullanıcısına yanıt

Şuan tekrar denedim aynı kodu ama maalesef çalışmıyor

• shinqo S kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir şey olabilir bak. Eğer mesela kamu sayfası dışında normal sayfada da sepete uyguladın ise eğer sepette hala kod girili ise hata veriyor olabilir. Kamu dışında ki sayfanın da sepetine kontrol et bence bi hocam. Belki orada var olduğu için hata veriyordur

• Şu an bana da bir lansman kodu gerekiyor maalesef. Kodu bulunup kullanmayacak olanlar mümkünse özel mesaj yoluyla kodu gönderebilir mi acaba?

• PHI kullanıcısına yanıt

Maalesef olmuyor. İş bankası ticari ile denedik.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Garanti Bonus elektronik ya da beyaz eşya gibi bonus kampanyalarında Samsung'un ödeme alt yapısı iyzico olduğu için vermiyor.

• erturk unal kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bugün bir daha deneyeceğim

• herkese günaydın elimde lansman kodu var, birine verebilirim ama bir şartla bana kablosuz şart gerekmiyor ama işitme engelli çocuğum olduğu için smart tag lazım cihazlarını kaybetmemek için. bu yüzden kodu kullanacak kişi şarjı kendine alıp smart tagi bana ücretsiz yollayacaksa lansman kodunu seve seve veririm. tabi güvenilir birisi olsun isterim kodu alıp çamura yatacak kişiler uzak dursun.

• Herkese merhaba,

Konuyu bir süredir takip ediyorum fakat gözümden kaçmış olabilir. S23U'yu kapıda değişimle aldığımda takasta verdiğim cihazın değişim bedelini yeni telefonun tutarından düşmüşlerdi diye hatırlıyorum. Dolayısıyla cihazın tam ücretini değil, takas tutarının düşülmüş halini ödemiştim.

Bu sene de aynı işlem uygulanıyor mu yoksa tam ücret ödenip takas cihazı incelendikten sonra mı ücret iadesi yapılıyor öğrenmek istiyorum. Bu şekilde alan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Tam tutar ödenip cihaz teslimi sonrası eski cihaz gönderiliyor. Ondan sonra onun geri ödemesi alınıyor ne zaman onaylanirsa

Bilgi için teşekkür ediyorum.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Bana uygun hocam özel mesaj attım.

mağazalardan alırsanız sadece aradaki fark ı ödüyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.