Hocam ben de 2 kez sipariş verdim. İki kez iptal oldu işte kanıtı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 6 Şubat 2025; 16:52:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (671. sayfa)
-
-
HepsiJet mesajlarını 6 civarında göndereceğim gençler merak etmeyin.. sabah DHL mesajı gönderdiklerim takipte kalsın :) :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu iptallerin nedeni bankanızla be kartınızla alakalı olabilir.. anlatmıştım burada yine anlatayım.. amazon posları sistemleri yurt dışı gibi olabiliyormuş.. bankalar hem tutardan dolayı hem de amazon sistemlerinden dolayı kısıt koyabiliyorlarmış bu harcamalarınıza.. o sebeple de siparişler hiç ödenmediği için iptale düşüyormuş..
Playstation alırken yaşadım.. banka ile görüştüm.. merkezden aradılar bazı kısıtları vs kaldırdılar.. sonra harcamayı yapanın ben olup olmadığı konusunda bi teyit araması daha aldım.. banka bunların hepsini halledince ödemem kabul edildi ve siparişim onaylandı...
Ama bu paylaştığınız kayıtlar daha çok iptal gibi görünse de yanlış hatırlamıyorsam bende provizyon ve provizyondan düşme şeklindeydi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 6 Şubat 2025; 16:56:16 >
Hadi bekliyoz, sevindir bizi :)
-
Bekliyoruz bakalım, Antalya'ya bir günde getirmezler bana ama inş cumartesi gelir bari.Bekleyelim bakalım
Tamam en geç 18:45'e kadar burayı hallediyorum :) :)
-
titanyum jetblack kamuda stok yok diyor ancak kamudan çıkınca stok var ekleniyor sepete. 31 ocak akşamı kamudan 512 jetblack siparişim halen 4 mart diyor hiç değişme olmadı tarihte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 6 Şubat 2025; 16:59:19 > -
Ben 75.499 TL satıldığı günden bahsediyorum hocam 29 Ocak akşamı verilen siparişlerden yanlış fiyat gerekçesi ile iptal edildi diyen bir arkadaştan bahsediyorum. Sizinki 3 Şubat ve fiyat farklı siz üzerinize alınmayın. Mesajımı sildim sizin gibi mağdurları zan altında bırakmamak adına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada telefonu alan arkadaşlar, Gemini 6 ay bedava mı bizim cihazlarda?
Telefonu alanlar samsung membersta avantajlar sekmesine baksın orada farklı kampanyalar oluyor.. youtube amazon belki gemini de ordadır :)
Bana dün 18:07'de gelmiş HepsiJet mesajı.. Daha vakit var.
-
Abi sen şu kargocuyu yakala artık, al telefonu bizim için herşeye bak. Merakınımızı gider😄
Beyler üstten kaydırarak araçlar kısa yolu açamadım nasıl yapıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoppaa, mail geldi şimdi Samsung'tan. Sipariş sayfasında 07.02 teslimat diyor. Sağol işimizi hallettin :)
-
Aynen ben de gece geçtim hocam.
Biz mesaj gelmeyen jet blackciler ne olacak hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HepsiJet önemli, Samsung dan çıktı iş zaten😬
Gerçi bende 10/02 diyor Samsung . İnş o yüzden Hepsijet bekletmez depoda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 6 Şubat 2025; 17:7:5 >
uygulamada öyle bir sıkıntı vardı yanlış hatırlamıyorsam. browser üzerinden deneyin.
Onu kendine avans olarak öyle yazıyor sanırım. Bende de 11.02 diyordu, mail gelince durum yola çıktı olarak değişti, teslim de 07.02 oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Şubat 2025; 17:11:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X