Valla ben kılıfsız kullandım ağırlıklı olarak ona rağmen çok iyiydi. Sadece yazın çok sıcak havalarda metrobüste ve arabada vs. ısınıyordu. S25 Ultrada ve 14 Pro'da kamera uygulamasını açıp 5-6 dk denerken mesela s25 daha fazla ısındı. Bilemedim valla ben öyle hiç ısınmıyor gibi iddialı laflar söylemem bu sebeple. Belki arkadaşların kullandığı daha önceki telefonlar daha fazla ısınıyordur bu sebeple bu cihaz daha konforlu gelmiş de olabilir. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (826. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Bende de öyle hocam,Benim telefonu sipariş ettiğim gün tüm renkler stokda vardı.En sevdiğim renk titanyum griydi,diğer renkler hoşuma gitmedi
-
Soldaki simgelerden reuters tv'ye tıklarsan Hocam tam ekran olur. Yoksa sol alttaki menü tuşuyla da bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar, elimde faturalı garantili iki tane S25 Ultra 512 GB var. Biri titanyum siyah, biri titanyum gümüş. İsteyen özelden yazabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 tb titanyum mavinin stokta olmaması beni korkuttu. Yarın arayıp başka renk verelim + 2500 tl diyebilirler.
merak etme hocam öyle diyince de yollamıyorlar zaten elalem telefonu eskitti biz hala kargoya verildi mesajı görme ümidiyle günü sonlandırıyoruz
Ben spigeni 15pm de kullanıyorum tavsiye etmem ve bir daha da almayı düşünmüyorum. Herhangi bir telefoncuda 200-300 liraya taktıracağınız noname bir ekran koruyucudan daha iyi değil. S25u gelince benks falan alacağım
selamlar. ekran koruyucu olarak bunu aldım. 2 günde teslim edildi. kendim taktım. aparatı sayesinde çok kolay oldu. cihaza tam oturdu ve parmaklarım yağ gibi kayıyor ve parmak izi bırakmıyor. çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye edebilirim. fiyat olarakta diğerlerine nazaran çok daha uygun.
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Benks Ultra Shield HD Ekran Koruyucu + Kolay Uygulamahttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-ultra-shield-hd-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatlikılıf olarakta bunu tercih ettim. aslında idareten ucuz yollu bişey almıştım ancak hem beğenmedim hemde çok kalınlaştırdı cihazı ve rengi de uygun değildi telefonuma. daha sonra bu kılıfı aldım yarın teslim bir aksilik olmazsa. bana göre çok güzel ve gayet şık bir kılıf gibi duruyor. gelmesini bekliyorum...
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Benks Dynamic Mecha Serihttps://benks.com.tr/products/galaxy-s25-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-benks-dynamic-mecha-serisi-kapak?variant=46453900411135
-
Hocam aynısını 30’unda sipariş verdim. Bugün kargoya verilecekti verilmedi. Umarım yarın verirler. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bir sıkıntı yok dediler. Hayırlısı bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Isınıyor diyen arkadaşlar izlesin
16Pro ile kamera kullanımı sonuçları
Alp Gursoyyoutube
Samsung Galaxy S25 Ultra Detaylı İnceleme: Kamera, Pil, Performans Testi!https://www.youtube.com/watch?si=FHMZF6HGJ7OuASYd&v=A4w-2YU8fcM&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 12 Şubat 2025; 0:8:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denedim ama olmamıştı. Tekrar bakarım
Ben de 5 şubatta vermiştim.
Acaba ekran açıkken ve kapalyken foto çekip yükleme imkanınız var mı
-
Elinde Lansman kodu olan var mı? Ben de almayı düşünüyorum.
Bende sol alt köşede simge var, ona tıklayınca tam ekran veya bölünmüş ekran oluyor.
Kamu indirimiyle alanlar dökülmeye başladı... Şimdi samsung burada kime iyilik yapmış oldu, kime kötülük yapmış oldu?
Ne açıdan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X