Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.140
Cevap
379
Favori
581.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

45w avantajı %60-70 e kadar daha fark ediyor %70 den sonra bir avantajı yok. Yani vaktin yoksa düşük şarjdan idare eder şarja gelmen için 45W daha iyi. ama %100 şarjda dediğin gibi %10 farkediyor.

• Passenger kullanıcısına yanıt

ben de 16 pro kullanıyorum ve her seferinde beta kullandım, hiç iki kez şarj etmem gerekmedi güncellemeden güncellemeye az çok harcadığı olmuştur ama iki kez şarj edecek kadar yaşamadım. benim için 1.5 gün gidiyordu S25 Ultra ise 2 günü rahat çıkarabilir. yazılımdan kaynaklı sorunların araştırılması lazım şarj problemi yaşayanların

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 12 Şubat 2025; 20:26:9 >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

İndirim kodu verdiler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

öncelikle teşekkür ederim. başta size ve tüm kullanıcılara da hayırlı olsun yeni cihazlarınız. kılıfım gelmiş bulunmakta. geçen sene S24U kılıf ve ekran koruyucusu Spigen'di. kılıfı beğenmiştim ama ekran filmi çokta hoşuma gitmemişti. o yüzden bu sene s25u yı Benks ile zırhladım. ekran koruyucusundan da yeni gelen kılıftan da çok memnunum. kılıfın özellikle dokunma hissiyatı, kalitesi ve tasarımı çok hoşuma gitti. düşünen olursa da tavsiye ederim...

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Şu anda birinci konuma yükselmiş, evet. Hak ediyor ekranı. Dxomark da normalde Samsung'a pek pas vermez. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

ekran koruyucu videosuda gelecek oda böyle olur

• Krakus K kullanıcısına yanıt
    premium cihazı ne hale sokmuşsun böyle oglim. Sıradan xiaomi telefonlara benzemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Pil kullanımım nasıl yorumlarmısınız,Normal kullanımda ve Gün boyu wifi ye bağlı kaldı ek olarak 45dk kadar warzone mobile oynadım,%90 batarya koruması aktif,gece 2:00 gibi şarzdan çektim saat 2:00 den 19:15 e kadar cihaz açık kaldı.Pil seviyesi %17 de şarza tekrar bağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 12 Şubat 2025; 21:1:37 >
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Çok kötü

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Aboo gerçekmi

• yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Gerçek. Ekran açık kalma süresi en az 6 saat olmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 12 Şubat 2025; 20:39:19 >
  • Krakus K kullanıcısına yanıt
    Efsane olmuş hocam Sırf bu kombin için Titanium White Silver almayı düşündüm. Ama son telefonumda siyahtan gideceğime söz verdim kendime :)

• Bu akbank uygulaması her giriş çıkışta bu hatayı veriyor nasıl kurtulucam ?

iPhone dan pixele geçince de yapmıştı o zaman geliştirici seçenekleri açıktı kapattım düzelmişti. S25 ultra da geliştirici seçeneklerini falan hiç açmadım da ... Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 12 Şubat 2025; 20:40:31 >
  • visualize kullanıcısına yanıt

bende iphoneda da androidde de ilk defa girişten sonra yaptı bir kez sonra hiç yaşamadım. uygulamayı silip yüklediniz mi

• Shadow2525 S kullanıcısına yanıt

hayır. sözde daha telefon gelecek, 14 gün iade süresi dolacak ondan sonra gelecekmiş. 1 ay süresi varmış kullanmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denerim, yedeği aktardığımda iphone dan bir kaç uygulama gelmemiş. Dh uygulaması, akbank gibi gibi şimdi bir de silip tekrar deniyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mikarichi

premium cihazı ne hale sokmuşsun böyle oglim. Sıradan xiaomi telefonlara benzemiş

sen, kendine daha güzelini yaparsın premium premium diye hava ata ata kullanırsın arkadaş...

• s25 se ile ilgili sızıntı vs var mı? elite ile gelip 30 civarı olursa çok güzel olur. Var mı imkanı?

• 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.