Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (961. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.033
Cevap
385
Favori
648.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha yeni üretildi telefon. hepsi aynı fabrikadan çıkıyor. size denk gelmiş

• corsairms kullanıcısına yanıt

Evet o videoları gördüm ama adam falçata ile lens çerçevesini sağlam esnetiyor,telefonun arka kapağı çıktı neredeyse,Bu çok hafif bi esneme,sağlamlıını kontrol ettim problem yok.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Bu ikinci denk geliş ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Bende de yok. Fiziksel olarak en sorunsuz telefonum değil ama 2. olabilir

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt
    Kasım 2023 de 600 liraydı o nasıl bir zam ben s23 e taktırmıştım modele göre değişiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamerayı kontrol ettim. Bir kaç kez temizleyip üzerine toz alıcı bant ile tozunu aldım fakat zoom lens ile ana kamerada 1-2 tane toz var.

Bir de cihazın internet hızı iphone a göre bariz yavaş. Snapdragonun en son ve en güçlü işlemcisinde böyle bir sorun olacağını düşünemiyorum.
    Evde 1000 mbps lik internetim var ve kendi özel asus modemim var. Wifi 6 da test yapıp en yüksek hızı görmeye çalışıyorum fakat alabildiğim en yüksek hız samsung da 590 mbps. İphone ise 800 mbps ve civarında kablosuz hız sağlıyor. Ne speedtest ne de fast üzerinde sonuç değişmiyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Aramizda papscover kullanan var mı tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow2525 -- 18 Şubat 2025; 23:15:28 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbirimizinkinde yok. Olay yine sana patlamış durumda 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Hocam dün sıfırlamayı gerçekleştirdim, telefonun da şarjını fulleyip kuruluma geçtim :) Gerçekten çok yordu kurulum olayı bir daha kalkışmam böyle bir şeye umarım.

Sadece AOD'yi komple kapattım ve yüklediğim uygulamaların gereksiz olanlarının bildirimlerini kapattım. Başka bir ayara dokunmadım. Ayarlamayı unuttuğum için çözünürlük FHD+ kalmış.

-İlk 2 saat çok iyi geçti. %80'i görünce aha dedim 8-9 saat ekran süresi geliyor :)

-3. saatte ise %70'ti. Bariz bir fark vardı ama uygulama kurulumundaydım haliyle pek gerçekçi bir sonuç veremez diye düşündüm yine de çok umutlanmadım.

-4 saat 20 dakika sonra %50'ye ulaştık. Kurulum bitti. Ben işte budur dedim. 7-8 saat cepte ama sonrası biraz garipleşti :)

-5. saati bitirdiğimde %35'e düştük. Telefonu biraz keyfe yormuştum test amaçlı. Son ölçümden sonraki 40 dakika için %15 harcama garip geldi.

-%34 ile uyudum 5 saat 30 dakika sonra uyandığımda %28 di telefon. Bu sırada rahatsız etmeyin modundaydı telefon ve tüm bildirimler kapalıydı.

-Bakalım nereye kadar gideceğiz dedim iş yerine geçtim ama 6 saat 36 dakika ekran süresi sonunda %10'a düştük.

Zorlasam 7 saati görür müydü emin değilim. Şarja taktım.

1 saat 10 dakika gibi bir sürede %10'dan %100'e fulledim bu arada onu da kontrol ettim. Spigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti ve telefonun kutusundan çıkan 5A kabloyu kullanıyorum. Şarj süremde bir değişiklik olmadı. Bazıları bu durumda da hızlanma yaşadığını belirtmişti.

Hard reset sonrası ikinci döngü şimdilik;

1 saat 20 dakika sonunda %80

3 saat 10 dakika sonunda %60

4 saat 8 dakika sonunda %48

Sanırım yine 6 saati biraz geçeceğim. İkinci döngü sonunda QHD+ açacağım bakalım ne olacak.

Sonuç olarak çok değişen bir şey olmadı reset sonrası, yani şarj sürem ikiye katlanmadı reddit'teki arkadaşlar gibi :) 5 saat-6,5 saat arasını zaten görebiliyordum 7-8'i rahat görsem sevinirdim. Geçmiş 10 günlük kullanımımda 1defa 7 saat üzerini gördüm. 2-3 gün boyunca da 2,5 saat için %50 - 3 saat için %60'lık "tüketim" gibi beklenmeyen sonuçlar görmüştüm. Şu an onlar uzak gibi. Garip bir şekilde telefonun %100-%50 arası gözle görülür iyileşme varken, %50'den aşağısı aynı gibi kaldı sanki.

İnce ayarlar yapıp zaman tanımak lazım bataryaya sanırım. Pek sanmıyorum ama güncelleme ile de iyileşme umut ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 18 Şubat 2025; 23:28:59 >

• yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Denedim esneme yapmıyor benim ki ama altına bir şey koysan sanki çıkacak gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantarık

Bu kamera ne işe yariyor orda içinde bı toz kalmış dert etmeliyim ışık yanılması değil bu arada eminim

.

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt

Ya router da ayarlar ile yada direk router ile alakalı. Bazı cihazlarda, bazı routerlar ile daha iyi performans veriyor. Bende s25u, 16pm den daha iyi performans veriyor. Şimdi yaptım bu testi s25u ile.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

merhaba,

wifi 7 miydi bu, hangi mesh sistem vardı sizde.

• Doancrula kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür, bende cesaret edemedim daha . Sizi bu bir kaç gün içinde bilgilendirin lütfen beni. Bi yararı olursa bende yapayım ama çok etkisi olacağını bende şahsen düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

merhaba,

wifi 7 miydi bu, hangi mesh sistem vardı sizde.

Wifi 6. Mesh sistem kullanıyorum 2 adet. Aşağıdaki ürün.

amazon
    TP-Link Archer AX80, AX6000 Mbps, 2.5Gbps Ethernet Portlu, Fiber Destekli, 2.5G Gigabit Bağlantı Noktası, 160 MHz Kanalı, EasyMesh Uyumlu, VPN Destekli, HomeSheild, 8-Stream Wi-Fi 6 Router
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRKFJXTT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RF2F20Z6MX3EDPDYWCTZ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RF2F20Z6MX3EDPDYWCTZ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RF2F20Z6MX3EDPDYWCTZ&starsLeft=1

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Tek bende yok üç forumdaşta daha var. Alıntıladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Şubat 2025; 23:38:37 >
  • BEYAZ PASSATLI PRENS kullanıcısına yanıt

Arada 13 gün var, 5 şubatta almıştım. Cam ekran olmayan 800 tl idi, ama ellerinde yoktu.

• Burda da var
    x (formerly twitter)
    The Sam #OneUI7 (@samsungoneui7) on X
    https://x.com/samsungoneui7/status/1888887515215499675?s=46

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Prfssr, hasantarık ve caglar_kilic şimdi yazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Şubat 2025; 2:36:29 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Alla alla çok ilginç.

Macbook pro üzerinde de 850 mbps veren sistem s25u da 600 üzerini görmüyor.

Bende Asus Rt Ax86u var hat değerlerimi kablolu-kablosuz verebilen bir cihaz fakat bu duruma şaşırdım.

Ayarlarını yarın detaylı bir gözden geçireyim bakalım değişecekmi sonuç. Cevabınız için teşekkür ederim.

https://www.asus.com/tr/networking-iot-servers/wifi-routers/asus-gaming-routers/rt-ax86u//

• 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.