Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra çıkmadan test edildi: İşte erken sonuçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Küçük küçük değil, Ağa babası Apple ne yaparsa onu kopyalıyor.Apple ne zaman yenilik getirir, Samsung da o zaman işe koyulur. Bunu aktif s23u kullanıcısı olarak yazıyorum.

Bir sonraki cihazım kesinlikle Samsung olmicak,sebebi de bu kopyalama ve çağa ayak uydurmamak.

s25U piyasaya s24 de kullanılan M13 ,8bit eski panel+s24de kullanılan eski kamera sensörleri + aynı şarj hızı ve batarya kapasitesi ile gelecek ve fiyat iPhone 16 pro max gibi 99k ya piyasaya giriş yapacak tüm eski donanımla beraber 😁

Değişim sadece kasa oval ve yeni nesil işlemcisi+ram ile olacak

S24 ile arasında öyle bir fark yok, pazarlama hep yapay zeka üzerinden,işin kolay kısmında devam ediyor Samsung Ki bunu da Google/Gemini den alıyor tüm firmalar.ayni yapay zeka oppo,vivo,OnePlus ta mevcut.

Özetlemem gerekirse , kullanıcılar artık bilgiye,herşeye kolay ulaşabiliyor, araştırıp, bütçesine göre kendi seçim kararını verecek.

Kendimce bir daha marjinal bir yenilik getirmezse Samsung cihaz almam, Beni donanım ve yazılımda cezbeden Oppo find x8 serisi veya OnePlus 13 ile devam etmeyi düşünüyorum.Belki katlanır cihaz Oppo Find n5 olur bakalım 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende öyle düşünüyorum. Samsung sevdiğim bir marka, ama amiral gemisi olarak gerçekten artık yeter dedirtecek kararlarından vazgeçmek bilmiyor. Yeniliğin öncüsü olan bir markadan olmayan şeyleri pazarlamaya çalışan bir marka haline dönüştü. Note 7'deki batarya krizinden sonra bu hale evrildiler gibi hissediyorum ama en büyük etken de rakibi Apple gibi ilerleme çabası. Elimdeki tüm teknolojiyi hemen verirsem seneye verecek bir şeyim kalmayacak gibi bir kafa yapısındalar. Ama basit basit konularda hala diretmeleri çok tuhaf. En premium cihazında nasıl 2 3 nesil öncesi donanım ve teknoloji kullanılır anlamıyorum.

S23 sonrası tasarım hoşuma gitmişti benim aslında ultra versiyonu hariç. Bu sene ultra da o tasarıma geçecek o korkunç köşelerden kurtulmuş olacağız ama bu seferde orta üst bütün segmentlerinde bu tasarım dilini kullandığını görüyoruz, yani tasarım olarak bile en üst modeli gene o premium hissiyatı veremiyor artık. Bazen aklım almıyor, koskoca şirkette gerçekten bunları sorgulayan kimse yok mu? Nasıl bu kararları alabiliyorlar şaşırıyorum.

Onlarca modeli var artık kafa karışıyor. S A M serileri hepsi birbirine benziyor. Mesela s serisinde kalem var ama adamlar o kalemi bi türlü aşırı kullanışlı hale getiremediler. Apple kalemli bir telefon yapsaydı o kalemi vazgeçilmez hale getirecek yazılım desteği mutlaka getirirdi. Beklentiler bu senede bir şey değişmeyeceği yönünde ama umarım Samsung bizi şaşırtır çünkü çok duraksadı kaç yıldır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Guvenryhme kullanıcısına yanıt

Hocam sayende yıllık ilk günü kahkahalar attım, umarım senenin devamı da böyle geçer

• Şu an da Samsung Galaxy Z Fold 5 kullanıyorum aslında niyetim S25 Ultra çıkınca upgrade etmekti ancak hem öyle aman aman özellik geliştirmesi olmaması hem de katlanır cihaz kullanışlılığına o kadar alıştım ki sanırım bundan sonraki tercihim yine bir Fold serisi olacak ve Fold 7'yi bekleyeceğim gibi duruyor. Umarım Fold 7'de 5'te tek aradığım özellik olan dış ekranın bir tık daha genişlemesi olur da gönül rahatlığı ile upgrade ederim. Yoksa snapdragon 8 gen 2 for Galaxy bile bana fazlasıyla yetiyor.

• Samsung mu tövbe bir daha. Samsung exyno işlemciden dolayı telefon çekmiyor daha ne olsun. Bir daha Samsungu avmde bile görsem yolumu değiştiririm

• Guest-479207A9A G kullanıcısına yanıt
    ben bilirim bu arkadaşı, samsung u gördümü eminin iti gibi arkasına bakmadan kaçar....

• S25'i bilmem göreceğiz ama şu an bende SD 8 Gen 2'li S23 var, canavar gibi, en ufak bir sorunum yok. Hatta en memnun kaldığım telefonlardan biri diyebilirim. Keşke olsaydı dediğim tek şey; 65W-90W vb bir hızlı şarj. Sadece bu eksikliği hissediyorum. Samsung ve Apple hızlı şarj hızlarını arttırmalı artık, Çin'liler 90W-120W ile 20dk'da batarya dolduruyorlar, bu büyük bir konfor, artık standart olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 1 Ocak 2025; 23:13:13 >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en büyük ikilemim . Telefonlar çok gereksiz büyüdü 6.8. 6.9 inç şöyle 6.2 6.3 inç olcak ama hiçbirşeyden kısılmamış batarya kamera vs yani bir ultra bir promax olur sadece boyutu biraz daha ufak olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    tamamen zevk meselesi galiba hocam. Ben de o keskin köşeler yüzünden ilk gün aldım. Ve basit çinli tasarımı olarak gördüğüm yuvarlak köşelerden dolayı da s25 ultraya yükselemedim :)

• cleancoder C kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj olayına 1 kere alıştıktan sonra tekrar yavaş şarjlı cihazlara geçmek benim için imkansız gibi geliyor artık. Sırf bu yüzden cihazlarını beğenmeme rağmen samsung kullanmayı düşünmüyorum. Bir müddet daha çin'li markalarla yola devam edeceğim gibi görünüyor.

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Sadece Bilgi Almak Amacıyla Sordum. 10 yıl kullandığım telefonda var... 1 yıl kullandığım da var...

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Arabalarda kullanılan teknoloji, yeni yeni mobil cihazlara geldi.BYD den destek almış olabilirler ,byd biz araç firması olarak biliyoruz ama çin de kocaman holding, her sektörde varlar ,

• optimus95 kullanıcısına yanıt

hevesim geçince benim için ömrü de bitmiş oluyor 

• berkcombil B kullanıcısına yanıt
    Hacım silikon anot temelli pillerin soc ömrü 300 döngüde yüzde 70 e düşüyor ne anlatıyorsun sen. 1 yıl sonra bataryanın kapasitesi yüzde 70e düşmüş oluyor. Cidden 1000 mah için değermi samsung cihazların batarya ömrü nerdeyse düşmüyor hiç, 1000 döngüde felan yüzde 80 lere iniyor. Apple bataryalarından bile beter bataryalar bunlar. Apple en azından 2 yılda (700 döngü) yüzde 80 altına iniyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.