Küçük küçük değil, Ağa babası Apple ne yaparsa onu kopyalıyor.Apple ne zaman yenilik getirir, Samsung da o zaman işe koyulur. Bunu aktif s23u kullanıcısı olarak yazıyorum. Bir sonraki cihazım kesinlikle Samsung olmicak,sebebi de bu kopyalama ve çağa ayak uydurmamak. s25U piyasaya s24 de kullanılan M13 ,8bit eski panel+s24de kullanılan eski kamera sensörleri + aynı şarj hızı ve batarya kapasitesi ile gelecek ve fiyat iPhone 16 pro max gibi 99k ya piyasaya giriş yapacak tüm eski donanımla beraber 😁 Değişim sadece kasa oval ve yeni nesil işlemcisi+ram ile olacak S24 ile arasında öyle bir fark yok, pazarlama hep yapay zeka üzerinden,işin kolay kısmında devam ediyor Samsung Ki bunu da Google/Gemini den alıyor tüm firmalar.ayni yapay zeka oppo,vivo,OnePlus ta mevcut. Özetlemem gerekirse , kullanıcılar artık bilgiye,herşeye kolay ulaşabiliyor, araştırıp, bütçesine göre kendi seçim kararını verecek. Kendimce bir daha marjinal bir yenilik getirmezse Samsung cihaz almam, Beni donanım ve yazılımda cezbeden Oppo find x8 serisi veya OnePlus 13 ile devam etmeyi düşünüyorum.Belki katlanır cihaz Oppo Find n5 olur bakalım 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim