samsung s- ultra serisinin tek ayırt edici özelliği flat ekran.. kalem falan hikaye.. ondan da vazgeçerlerse sıradan bir telefondan farkı kalmaz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 17 Eylül 2024; 17:14:18 > |
Samsung Galaxy S25 Ultra en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı (2. sayfa)
-
-
İ phone varken Samsung alınmaz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevrecilik için bu tarz ek aksesuarların ekstra parayla satılmasını destekliyorum
İ phone kalite , prestij demektir. Herkes bir i phone sahip olmak ister. Hurda demeniz hiç hoş olmamış.
Senin gibi düşünenlerin yüzünden ipon almıyorum
*samsung yıllarca ayrı sattığı note serisini; S serisini baltalıyor diye iptal etti.
*samsung yıllarca inatla direttiği Curve ekranlardan vazgeçti..
*şimdi'de ultra serisinde flat ekran'dan vazgeçiyor..
*Geriye ayırt edici tek özelliği Dex kalır; şimdi Google onun daha gelişmiş bir versiyonunu tüm android eko sistemine getiriyor.
*üstelik olay sadece yazılımsa çok daha akıcı android telefonlar var..
Şuan Samsung innovasyon yapamıyor; tek yaptığı şey diğer android markalar gibi Apple'ı kopyalamak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 17 Eylül 2024; 19:5:17 > -
-
Apple güzellemesi yapanları anlamıyorum hangisini seviyorsanız onu alın kullanın abi niye at yarıştiriyorsunuz. Bana kalırsa da iPhone Samsung u takip ediyor yapay zekayı yeni getirecek daha s24 ultralar yeni güncelleme ile fold larla aynı özelliğe sahip oldular. Şu an bence alınacak en mantıklı telefon s24 ultra fiyat cazipligi ile.
kıvrımlı ve uzun olduğundan dandik telefonlara benzemiş. s24 ultra tasarımı son derece başarılı umarım bozmazlar.
-
Gayet şık ve güzel olmuş. İnşallah bataryası 6000 mah olur o zaman 2 gun sarj etmeden kullanabiliriz.
-
Şu telefonlara ios işletim sistemiyle satsalar ne güzel olurdu..
-
samsungun köşeli ekranını oldum olası sevdim. Çakma çin malına dönmüş böyle
-
Neden s20 den beri hep aynı tasarım yapıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X