Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı
    Samsung’un önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S25 Ultra hakkında sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Bildiğiniz üzere serinin amiral gemisi modeli, geçtiğimiz yıl titanyum çerçeve başta olmak üzere bir dizi yeniliklerle karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise, Galaxy S25 Ultra'nın tasarımını gösteren yeni görüntüler paylaşıldı. Gelin tasarımına hep birlikte göz atalım.

Galaxy S25 Ultra en net haliyle görüntülendi

Kaçıranlar için Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı ilk kez geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Bu doğrultuda yuvarlatılmış köşelere ve düz kenarlara sahip olacağını öğrendik. Yeni paylaşılan görüntüler ise, bu değişiklikleri doğruluyor. Yaklaşan amiral gemisi keskin köşelerden vazgeçip yuvarlatılmış köşeler kullanacak. Bu da açıkça Galaxy Note 7'ye benziyor. 

Fotoğrafta altın-kahverengi seçeneği ve fırçalanmış bir çerçeveyle karşılaşıyoruz. Üstelik S-Pen de Galaxy S25 Ultra ile aynı renk şemasını paylaşıyor ve tıklama mekanizması da fırçalanmış bir görünüme sahip.

Kamera düzenine gelirsek, Galaxy S24 Ultra ile aynı görünüyor. Üst bölümde dört farklı kamera sensörü bulunuyor. Bunlar muhtemel olarak OIS'li 200 MP birincil arka kamera, otomatik odaklamalı 50 MP ultra geniş kamera ve 2 adet 50 MP telefoto kamera olacak. Alt bölümde ise, S-Pen'i yerinde tutmak için bir kesik, bir hoparlör ızgarası ve bir SIM kart tepsisi ile birlikte bir USB-C şarj portunu da açıkça görebiliyoruz. 

Ayrıca Bkz.BOE'den Samsung ve LG'yi gölgede bırakan OLED panel

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy S25 Ultra, 162,8 x 77,6 x 8,2 mm ölçülerinde olacak. Bu da Galaxy S24 Ultra'dan 0,4 mm daha ince olacağı anlamına geliyor ve rekabette en hafif amiral gemisi olarağı gündemde. Tabii ki bunun için bir süre daha beklememiz gerekecek. Telefonun önümüzdeki senenin başında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://wccftech.com/new-galaxy-s25-ultra-detailed-renders/

• Köşe yumuşatma yakışmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple Iphone S25 Ultra

• Kenar tasarımı iPhone çakması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarvis J kullanıcısına yanıt

Ben olsam ipon hurdasına benzemesin diye ücgen olarak tasarlardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar sürede artık kendisi de Face ID tarzı yüz tanıma geliştirmeli, arka kameraya Lidar tarayıcı ve ön kameraya da OIS eklemiş olmalıydı. Evet Apple'dan kopya olurdu ama rekabet bu şekilde ilerliyor, hepsi birbirinden bir şeyler kopyalıyor sonuçta. En azından işe yarar şeyler olurdu.

• Biri concept render almış akıllının biri de sızıntı diye paylaşmış...

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Lidar çok güzel bir şey ama bunu çok büyük çoğunluk kullanmıyor ve hatta nasıl kullanılacağını bilmiyor diye düşünüyorum. Tabi yorumunuza katılıyorum, yüz algılama için kamera yerine ayrı bir donanıma geçilmeli artık, lidar ekstra bir detay olur ama olsa güzel olur.

Android tarafından face id gibi donanım kullanan cihaz görmüştüm ama lidar kullananı hiç görmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazının içerğinse s24 ultra yazıyor birkaç yerde

• serafon kullanıcısına yanıt
    Önceki model ile kıyas yapmışlar. Okusan bu yorumu yazmazdın.

• Sony xperia geliyor ama güzel görunuyor şahane olmuş:)

• Su samsung da ki kalemi apple yapsa yanina 500 dolar daha isterdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Sanırım samsung ultrasonic parmak izi okuma sisteminde ısrarcı. Evet daha hızlı çalışıyor ama dediğiniz gibi, yüz okuma işlevini de geliştirse iyi olacak.
    Apple tarafında ise parmak izi okumaya dair bir çalışma yok. Ben ekrandan parmak izi okuma olayını seviyorum. Herhangi bir island kullanmaya gerek yok. Sonraki süreçte kamera bile ekran altına alınabilirse, parmak izi okuyucu daha mantıklı olacaktır.

• Bu kavis işinden neden vazgeçtiler anlamıyorum..

Tamam maliyetli ve tasarımsal anlamda zor bir iş ama işe premium luk kattığını unutuyorlar.. Görsel kaliteyi girmiyorum bile..

Benim Ultra serisi tercih etmemde en büyük etken bu..

Bundan vazgeçerlerse açıkçası Ultra serisi almamın da bir anlamı kalmıyor..

Herkes bu seriyi güç için almıyor hatta acaba kaç kişi işlemci vs. için alıyor ?

• Nihayet Samsung kullanıcı deneyimlerini dikkate almış köşe tasarım avuç içine batıyordu cep içinde keskin köşeler rahatsız ediyordu hepsi çözülmüş görünüyor

• Mehmetckrgz M kullanıcısına yanıt
    Okudum da nasıl bir kafayla okuduysam yanlış anlamışım

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S24 Ultra'nın tasarımını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte titanyum çerçeve ve daha fazlasıyla Galaxy S24 Ultra....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 18 Eylül 2024; 13:42:10 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Ana kamerada bildiğim kadarıyla kullanıcı özel bir şey yapmasa da odaklanma performansını iyileştiriyor Lidar. Bunun haricinde bir de 3D tarama amacıyla kullanılıyor (tabi belirttiğiniz gibi pek kimse ilgilenmiyor bununla)

Yüz tanımada ise yine söylediğiniz gibi belki de farklı bir varyasyon olurdu Apple'ın sistemine alternatif olarak...

Şu haliyle aynı teknolojilerde ufak tefek iyileştirmeler dışında yeni bir şey pek sunamayacak gibi S25 serisi. O da heyecan uyandırmıyor haliyle.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen onlar da bunu planlıyor diye düşünüyorum ben de hocam, ekran da hiçbir delik vs'nin olmadığı bir form için yapıyorlar gibi bir sonraki adım için planlarını

• Ben S24Ultra aldım daha alalı 3 4 gün oluyor. Ya gerçekten kendin test edeceksin kullanıcı verisi çok önemli. Yok köşeler acıtıyor yok bilmem ne 15 promaxlede kalabalık bir ekip pür dikkat karşılaştırdık. Tabikide S24Ultra. Temennim 16 PM almaktı. Yok abi bu iyi. Artık performans takıntılarımız olmamalı. Hepsi hemen hemen aynı. Bataryası olsun kamerası olsun ekranı olsun. İnanılmaz birşey.

• ErTuFx kullanıcısına yanıt
    Kutu içeriğinde yer almazdı. Tr de en az 2 bin TL haricen satardı. Kabloyu yavaş yavaş çıkaran Apple sorsan çevrecilikten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.