Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra görseli tasarım çizgilerini ortaya koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra görseli tasarım çizgilerini ortaya koyuyor
    Samsung Galaxy S25 serisinin tanıtım tarihi yaklaşırken yavaş yavaş net görseller de sızmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde arka profilden render görüntülerini gördüğümüz Galaxy S25 Ultra şimdi de ön profilden sızdırıldı. 

Galaxy S25 Ultra nasıl olacak?

Samsung’un katı politikası nedeniyle görseli olduğu gibi değil biraz kırparak verdiğini söyleyen kaynağa göre, Galaxy S25 Ultra modelinde keskin köşeler yerine artık biraz daha yumuşatılmış köşeler yer alacak. Böylece Galaxy S24 Ultra modelindeki kullanıcıyı rahatsız eden tasarımdan uzaklaşılmış oluyor. Ayrıca kenarlarda inceliyor. 

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Ultra’nın yeni render görüntüleri paylaşıldı

İddialara göre Galaxy S25 Ultra modelinde 6.8 inçlik QHD AMOLED ekran, Snapdragon 8 Elite yonga seti, 16GB’a kadar RAM, 1TB’a kadar depolama, 200MP çözünürlüğünde ana sensör gibi özellikler yer alacak. Yeni serinin 22 Ocak tarihinde tanıtılması bekleniyor. 

Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-s25-ultra-partial-real-life-image-shared-by-tipster/

• Haberi çevirip habete konu olan görseli bile koymaması... İnanmaz kaliteli haber çevirisi valla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştır yaparken görsele dikkat ettiğini zannetmiyorum.

• 🤣🤣🤣 aynı haberi dün okumuştum kaynak siteden. Harbiden bahse konu değişikliği gösteren resimi koymamış editör buraya. Beni de alın bu işe valla. Süper iş. Kopyala, yapıştır, çevirt sonra da yapıştır geç git. Ne güzel 🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı haberi kaç kere paylaşacaksınız yuh be

• Dikdörtgen ile oval arası bir tasarıma geçmişler 22 ve 23 ten daha iyi olmuş. S21 ultra sanırım en iyi tasarımdı. Köşeler oval olsa bile arka kenarların kavisli olması daha iyi olurdu. iphone pro max ile benzer tasarımlı bir telim var ve kavisli kenarlı olan modellere göre ergonomisi daha kötü. Redmi note 8 pro'mun arka kenarlarıda epey kavisliydi kavraması ve tutması daha kolaydı.

• Kılıfları bile hazır satışta birçok Kılıf markasının.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu haber editörü arkadaşa birde maaş mı ödeniyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 7 Ocak 2025; 7:6:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.