Almasına Samsung kılıfı da alabilirdim de paraları kadar iş yaptıklarından emin değilim. Fold 5'in kılıfı vardı mesela, bir sene geçmeden tutunmamaya başladı. Spigen çok iyi. Ceviz bile kırabiliyorsun o kılıfla. :D S8'de denemedim tabi, ekran kavisli olduğundan ilk darbede giderdi. Ama S5 ile ceviz fındık, çok kırdım. :D |
Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni özellikleri, test dosyalarında ortaya çıktı (2. sayfa)
-
-
Benim aldığım note fan fe (7) nin içinden çıkan kılıf türkiyede yoktu. Muhtemelen özel üretimdi. Hala gören always on displayi kılıfın üzerinden görünce soruyorlar. Bunu nerden aldın diye.. Tlf. taiwan üretimi.
Bölgesel üretim farklılığı olabilir. Fold serisi için bir şey diyemeyeceğim fakat almama sebebim katlanma yerini her defasında yandan görsem moralim bozulurdu.
Spigen kılıf içinse hiç kullanmadım. Fakat arabaya tlf. tutucusunu aldım. 2 Senede çöp oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 30 Aralık 2024; 0:6:15 > -
Hocam foldun ortasındaki katlanma izinin daha büyüğü kıvımlı ekranların kenarlarında var işte, öyle düşün, bendeki hissiyat o idi. S20'de baya azaltmışlardı ama o etkiyi. Güzel telefondu ama işlemciden yanıyordu o. Eski telefonlarımın Spigen kılıfları hala çekmecede duruyor. Bir ara nostaljiyi bırakıp atsam iyi olacak.
-
Bu Samsung 4 senedir aynı bataryayı kullanmakla doğru yapmıyor hersene çıkardığı telefonun üzerine 10kat birşey eklediği yok inşallah kasası köşeli çıkmaz kavisli kasa olarak çıkar piyasaya Samsung iPhonenin peşinde gitmese iyi olur
-
Kenardaki beni 7 yıldır hiçmi hiç rahatsız etmedi. Fold alalım mı dendiğinde başta eşim olmak üzere en az 10 kişiyi almayın deyip vazgeçirtmişimdir.
Sonuç olarak bu tercih meselesi. Haa deseki samsung işlemcide olduğu gibi ben sadece kendi ülkeme ve Abd ye vereceğim edge ekranı, onda da sorun yok.
Çünkü yeğenim G.korede, hyundai de yüksek çevre mühendisi olarak çalışıyor bir alo ya bakar. Gelirken getir demek.
Artık bakacağız duruma 2025 i pas geçip 2026 daki ultrada çıkarırsa çıkarır çıkarmazsa başka markalarda var. Neticede samsungla bir gönül bağımız var ama babamın oğlu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 30 Aralık 2024; 15:52:1 > -
Sırf edge ekran için imkanım varken bile S24u yerine S23u aldım ve pişman değilim. Edge ekranın çok güzel bir hissiyatı var bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet işte bende tam bunu söylüyorum. Edge ekran yani yandan kavisli ekran demek, ekran kasa oranının daha iyi olması demek. Samsung bunu daha önce Note 7-8-9 serisinde yaptı. Seviyeyi yükseltti ve geri çekti. Üzücü olan kısım o. Samsung S23 ultra eşimde var(note 5 den geçti) S pen ve diğer özellikler mükemmel ona diyecek bir şey yok fakat yandan kavisli değil. Google a Samsung Note 9 yazın ne demek istediğimi anlarsınız.. Ekranına bakın işte edge ekran o..
bende yenilenmiş note 7 yani fan fe var. Eski ile yeninin ekranını karşılaştırınca note fan fe ergonomi olarak ilerde. Kızıma da Samsung S24 aldık oda düz ekran. Maalesef Samsung ne zaman edge ekrana dönerse o zaman doğruyu yapacak. Onun içinde apple ın bir şeyler yapmasını bekleyeceğiz.
Artık s26 ultrada olursa olur olmazsa piyasada başka alternatiflere bakacağız..
Benim için öncelikler, edge ekran, pilin 6000 mamp olması ve hızlı şarj 90 yada 100 watt lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 31 Aralık 2024; 17:28:6 >
-
Ben kavisli ekran ile egde ekranı aynı diye düşünerek yazmıştım pardon. Edge ekran hiç kullanmadığım için bilmiyorum da, kavisli ekran her şekilde daha güzel hissettiriyor bence. Dediklerinize katılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X