Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni özellikleri, test dosyalarında ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni özellikleri, test dosyalarında ortaya çıktı
    Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S25 Ultra'nın bazı teknik özellikleri, test aşamasındaki bir cihazdan sızan dosyalar sayesinde gün yüzüne çıktı. Yeni modelin en dikkat çekici özelliklerinden biri, yüksek performanslı UFS 4.0 depolama teknolojisini kullanacak olması. Bu teknoloji, kullanıcılara daha hızlı veri transferi ve daha verimli depolama yönetimi sunacak.

Ayrıca Bkz.Realme 14 Pro 5G serisi, yeni süet deri bir tasarıma kavuşuyor

Galaxy S25 Ultra, gelişmiş depolama teknolojisi ve güçlü bataryasıyla dikkat çekiyor

Sızan bilgilere göre Galaxy S25 Ultra, selefinden devralacağı 5.000 mAh kapasiteli güçlü pil ile kullanıcılara uzun kullanım süresi vadediyor. Bu tercih, Samsung'un pil kapasitesi konusunda istikrarlı bir yaklaşım benimsediğini gösteriyor. Ayrıca pil performansının yazılımsal optimizasyonlarla daha da iyileştirilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni özellikleri, test dosyalarında ortaya çıktı
    Ekran teknolojisi konusunda da önemli detaylar ortaya çıktı. 6,9 inç QHD+ ekrana sahip olması beklenen Galaxy S25 Ultra, bir önceki model S24 Ultra ile aynı 3120x1440 piksel çözünürlüğü koruyacak. Ancak maksimum parlaklık değerinin 3.000 lükse kadar çıkabilmesi, özellikle güneş ışığı altında kullanım deneyimini iyileştirecek önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Test dosyalarından elde edilen bilgiler arasında, cihazın kapalıyken Cihazımı Bul özelliğini desteklemeyeceği de yer alıyor. Ayrıca Galaxy A55, Samsung'un Kesintisiz Güncellemeler özelliğine sahip ilk telefonuydu ve önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Galaxy S25 Ultra da onu takip edecek. A/B depolama bölümleme sistemine sahip olacak cihaz, böylece yazılım güncellemelerini arka planda yükleyebilecek.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/galaxy-s25-ultra-leak-hardware-3511673/

• Değişen çok bir özellik olmamasına rağmen hala aynı sloganlarla telefonu satmayı hedefleyip satmaları çok enteresan ya. 1000 nit parlaklıkla da güneş altında görülebiliyor bu ekran, 3000 lükse ne gerek var? Napıcaz güneşin yanına mı gidicez? Neden daha çok güç tüketecek teknoloji geliştirip pil kapasitesini aynı tutuyorlar anlamış değilim. Ekran deseniz aynı, kamera deseniz daha ne kadar ileri düzey olabilir, kasa deseniz titanyumdu. Daha ileri teknoloji ne gelebilir artık, her sene telefon çıkarmak yerine, mevcut olanı güncellemeler ile iyileştirseler ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlığa bak, içeriğe bak. Eski DH yi öyle özlüyorum ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende farklı bir özellik var zannettim başlık farklı içerik farklı

• Androidin kusursuz güncellemeleri neymiş ki

• Note fan fe den, ultra geçeceğim fakat şu 3 şey gelmeden geçmem.
    1-)Edge ekran
    2-)Pil 6000 m.amp
    3-)Şarj hızı100watt

• Ben daha Android kusursuz güncelleme göremedim ayrıca 3-5 özelikle milleti ge*******ı yerine koymayın değişken diyafram veya 1inc sensör gelmediği sürece çöp rakibin 1 inç sensör geçecek neredeyse diyafram konusunda senden çok daha başarılı sen 100x zoom ile milletin gözünü boyamaya çalışmayı bırakıp gerçekten bir devrim yap Akg ses sistemini de içine entegre et bir zahmet dünyanın parasını veriyor millet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 elite tam performans çalışacaksa 5000 mah içer birde üzerine ekran 1 inç daha büyümüş, 12 bit ekranın gelmesi şart oğlu şart, 16 gb baz olmalı 24 e kadar yükseltilmeli android kafadan 8 gb ram yiyor zaten arka planda üzerine yapay zeka eklendiğinde 12 bile sınır kalıyor 8 elite gibi bir işlemcide. kameralar artık yenilenmesi lazım sıralı dizilim kötü şunu değiştirmiyorlarda belki s26da değişir ama gerçekten kötü dizilim lensler arası geçişi zorlaştırıyor lens geçişleri çok yavaş ve odak kaydırıyor samsung yazılım ekibi gerçekten kötü. A/B partition a55 de deneyimledim güzel bir özellik telefonun update olmasını beklemiyorsunuz kendi arkada kurulumu yapıyor siz sadece yeniden başlatıyorsunuz o kadar

• s23 ultra ile s24 ultra arasında fark yok sadece işlemci değiştirerek ürün satılmaz ----> UFS 5.0 & 32GB ram li ürünlerin tanıtılması lazım (16 neyine yetmiyor denirse 400 dolarlık cihaz almıyorsun 1500-2000 dolarlık üründen bahsediliyor )

s23 ten s24 e ne değişti ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Aralık 2024; 23:51:10 >
  • ffgul F kullanıcısına yanıt

Samsung pil tarafında Note faciasından mıdır, hâlâ pil tarafında ilerleyemediğinden midir bilinmez, aşırı kapasite ile doldurmuyor pillerini. Şarj hızını da yükseltmiyor.

Edge ekran cihazı çok güzel ve teknolojik gösteriyor ama uzun süre kullanıp düz ekrana dönünce düz ekranın kıymetini anladım ben. O abartılacak bir şey değil bence.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Note 7 den bu yana samsung pil konusunda çok temkinli, çünkü o dönem baya sorun olmuştu. Üstelik patlayan Note 7'ler sd işlemciliydi.

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Pil bozuk olunca işlemci ne olsa da faydası yok.

Bu temkinlilik onu aşırı derecede geri attı. Çinliler hem kapasite hem şarj hızı olarak çok ilerideler. Ömür olarak ne durumda olduklarına bir şey diyemem tabi ama Samsung'un pillerinin de ömür olarak muazzam olduğunu düşünmüyorum. Elektrikli araç bataryası tarafında da hızlı ilerliyor artık bu Çinliler.

Eşimde Samsung S23 ultra, kızımda da samsung S24 var. ikisi de düz ekran ikisini elinize alıp Benim note fan fe yi alınca edge ekranın kıymetini o zaman anlıyor insan. Kısacası abartılacak bir tarafı yok düz ekranın.Ne yazık ki, bazı konularda Apple ne yaparsa samsung da onu taklit ediyor.

Apple bugün düz ekranı bıraksa, samsung da yarın edge ekrana geçer.

Kısacası Düz ekran pişmanlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 29 Aralık 2024; 18:5:12 >

Samsung'un o açıdan onu yaptığı muhakkak. Ben de eğimli ekran kullandım ama bir kıymet anlamadım doğrusu. Ha kakkını yemeyeyim, telefon masa üstünde çok iyi duruyor. Çok yakışıyor ve teknolojik duruyor. Ama kullanırken bir video izlerken ekranın o kıvrımlı kısımları resmen videoyu yiyor, bir de oradan ışık yansıması falan oluyor, deneyim gidiyor. Telefonu tutarken kıvrıma temas etmeden olmuyor, garip garip aksiyonlar oluyor. Düzgün bir kılıf bulamıyorsun, kılıfı buldun ekran koruyucu uyduramıyorsun. Ekran koruyucu takınca bu sefer ekran kenarlarında klavye kullanımı garipleşiyor. Ama bu kılıfla düz ekranda da oluyor ve hatta belki daha fazla oluyor. Video vs. çekerken üstten alttan ekrana dokunmadan kullanım zor. Uygulama ve oyunlar da bu kısmı çok ayırmıyor, o kısma dokunmalarla garip aksiyonlar alabiliyorlar.

Özetle bende kıvrımlı ekranın pek bir albenisi yok.

Samsungun hangi serisini kullandınız bilmiyorum. Şuanda hala, Note 7 nin güncellenmiş versiyonu olan Note fan fe yi kullanıyorum. Söylediğiniz hiç bir sorunu 7 senedir yaşamadım.Samsung note 7 olayından sonra yenileyip piyasaya tekrar verdiği için orjinal kapaklı kılıfı hediye olarak yanında gelmişti.(always on display kılıfta aktif)

Edge ekranda elde tutuşu yan çevirince video seyretmesi herşey stabil olması gerektiği gibi. Tek derdi güncelleme almaması yoksa asla yeni bir tlf.na geçmeyi düşünmem.

Bazen s23 ultrayla videolara filan bakıyorum o kadar ağır yanlar kalın ki, sanki tuğla tutuyorum gibi geliyor.

Yeni bir habere göre apple çerçevesiz ekrana geçecek diyorlar. Samsungda apple ın peşinde tekrar edge getirecek. Doğrusu buydu zaten çıktığı bir seviyeden geriye nasıl düştü samsung anlamıyorum.

Sen ekran kasa oranını edge ekranla en iyi seviyeye getirmişsin neden 4 köşe tlf.üretirsin ki!!

Bekleyip göreceğiz doğru yolu apple ona gösterecek..

S8 en zevk aldığımdı. Spigen Neo Hybrid kılıf almıştım, gayet iyiydi cihaz. Ama aldığım ekran koruyucu birkaç gün sonra telefonu düşürünce kılıf baskılıyor diye uçmuştu. :) Ya kılıf ya ekran koruyucu kullanmak gerekiyordu, ikisi fazla geliyordu. Aktif yaşayan birine de zor iş. S10 serisinde S10e'ye geçince çok yeni bir teknoloji kullanmış gibi hissettiğimi hatırlıyorum, düzlükte huzur var demiştim. Tüm ekran bana bakıyordu, etrafa değil. :D Ekrana dokunmadan telefonu tutabiliyordun vs. S20, S8 kadar güzel durmuyordu kıvrımları ile. Ekran kasa oranı iyi ama ekranın kenarı yansımadan net görünmüyor, bana ait değil zaten.

Artık katlanırlara geçtim hocam, bundan sonra kenarları üçgen yapsa çok işim olmaz.

• donanımhaberin forum tarafı cidden sahipsiz kaldı galiba

ipini koparan istediği gibi konu başlığı açıp konu içeriğini alakasız bilgilerle dolduruyor

oysa eskiden çok kaliteli insanlar, çok yerinde konu başlıkları ve çok doyurucu konu içerikleri vardı...

Bunlardan daha önemli olan PWM dimming değeri var. Bu değer Samsung ekranlarında çok düşük. (S24 Ultra'da 480 HZ). Her şeyden önce bu değerin artması gerekiyor.

Hâlâ daha 16 milyon renk destekli ekran kullanması da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 30 Aralık 2024; 1:35:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim şanşım samsungun note 7 den dolayı gönül almak için orjinal kılıfın tlf.nun yanında gelmesiydi. Ve hala orjinal kılıfı kullanıyorum. Sizin şansınızda cover kapaklı orjianal kılıf olmaması olmuş. Bu şuna benziyor; 3 sene yada 5 sene sonra pil ömrü bitiyor ve pili değiştirmek istiyorsunuz ama bir bakmışsınız piyasada orjinali kalmamış. Fason taktırınca dikin tutmuyor.

Sizinki o nedenle kullanımı etkilemiş.

Örneğin ben geçen ay samsung tab S10 plus aldım(ultrada alabilirdim büyüklüğü yüzünden almadım) Yanında samsung shoptan orjinal klavyeli kılıfını aldım. Çünkü biliyorum ki piyasadan çakma alsam o lezzeti vermeyecek. Çünkü dex modunu iş için kullanmak istedim. Oda yetmedi orjinal samsungun 2 usb 3.1+rj45+ typc+hdmi çıkışlı hubını aldım. Bazen orjinalin yerini hiç bir şey tutmuyor.

Örneğin kızıma 3-4 yıl önce pandemide evden eğitim için samsung tabs6 lite tablet aldım orjinal klavyeyi almayınca çok zorladı..

Şuan kredi kartına taksitli tlf.da alabirim(ticari kartım var) katlanabilirde alabirim. Fakat katlanabiliri sevmiyorum. Bana göre değil.

Samsung ister ultra desin ister note desin edge ekrana dönmeden asla tlf.almam. Yukarda da belirttiğim gibi Benim için ilk kriter edge ekran olması. Gerisi beni çok bağlamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 29 Aralık 2024; 23:33:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.