< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 4 Mart 2025; 21:6:32 > |
Samsung Galaxy S25 Ultra’nun DxOMark performansı büyük hayal kırıklığı yaşattı (2. sayfa)

-
-
ee var ya en iyisini yapan
-
Ana kameradır önemli olan geniş açı değil. Bu garip oluşumu banlayabilirmiz modlar teşekkürler.
-
Dxomark bir mühendislik şirketi, tüm testlerini genelde şeffaf olarak paylaşıyor. Tabii ki sadece Dxomark'ın skorlarına bakarak telefon alınmaz, ama değerlendirme kriterleri büyük oranda şeffaf.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al benden de o kadar. Düz S22 kullanıyorum, çok şikayetim var ama değiştirmeyeceğim bu sene de. Galaxy S26 serisinde bakarız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi şey dicem neden beni etiketleme gereği duydun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yediremeyince engel mi attın sen erkek ? Sen kimsin ki senin lafın ile banlayacaklar beni ? Burası senin babanın çiftliği mi ? İstediğin gibi tepinebileceğini mi zannettin ?
@ENTÜRKTEYNMENT
-
Kamerası rakiplerinin yanında tost makinesi gibi Özellikle hareketli çekimlerde ve iç mekanda. ne bekleniyordu ki fosil sensörlerle dengesiz yazılımıyla ilk 3'e mi girecekti. 146 puan verilmiş ama hakkı o bile değil
Eyvallah, tecrübe için teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum, vavei çok iyi.
-
Öyledir fakat geçmişte bu tarz para vs ali cengiz oyunları çıkmıştı DxO'nun, dolayısıyla kurt ayazı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.
-
DxOMark’ın bütün ipliğini pazara çıkarmışsınız hocam, sizi tebrik ederim. d:
Insanlara geri zekali deyip hakaret etmissin su hareketlere bak. Bir engel de ben atayim bari, hic sevmedigim seyler.
-
Yani Samsung iyidir, onu mu diyorsun?
-
İmla hatalari için kusura bakmayın yorum biraz aceleye gelmiş.
Evet aynen öyle, s26 bekleyeceğim ben de. Umarım tutuşu biraz daha rahat (bizimkiler gibi) bir telefon ortaya koyarlar da biz de beğenip alırız. Hoş şu telefonun pil performans sorunu ve ısınma derdi olmasa 2 3 sene daha ben telefon aramam net. S22 deki kamera kompartimanini çok beğeniyorum s24 ve s25 kamera tasarımını da hoş ve kullanışlı bulmuyorum. Belki fiyat performans oranı iyice iyileşirse s23 veya s24 düşünebilirim şuan için gereksiz buluyorum.
Hayır hayır hocam ben öyle bir şey demedim yanlış anladınız. Aksine ben burada hater&fanboy tiplere cevap vermek istedim o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 6 Mart 2025; 1:1:46 >
İyi de hocam ben size bir şey demedim ki ? Neden hemen böyle bir şey yapma gereği duydunuz onu anlamadım 🤷♂️
@Zuko
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 6 Mart 2025; 1:1:15 >
-
Dxomark a güvenmeyin, teşvik alıp manipüle ediyor herşeyi.. Şu cihaz iyi bu cihaz kötü demeyeceğim, inceledikleri şeyler onların dediği kadar iyi yada kötü değil bu bilinmeli..Kendiniz tespit edeceğiniz şeyler için böyle kuruluşlara gerek yok
-
Dxomark da s25 ultra Display testde 160 puan ile 1 numara?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X