Şimdi Ara

Samsung galaxy s3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. Arkadaşlar abime yurt dışından (ırakdan) galaxy s3 aldırdım 850 civarı bişe telefonu orda kırdırdı 3 4 gün sonrada inşallah gelicek fakat internette bi çok şey okudum yeni gördüm.. güncelleştirme oldugu zaman telefon kitleniyomuş böyle bi sorunla karşılaşırmıyım acaba? Telefonu orda kırdırdı abim.. burda bi tanıdıgımız her yıl telefon getiriyo hollandadan ve burda normal kırdırıyor 30liraya falan pasaport a kayıt yaptırmıyor sorunsuz calısıyo telefonları acaba s3 güncelleme yaparsam burda şebeke falan gidermi lütfen bilen biri kesin cevap versin teşekkürler..

• Olabilir ama genelde kırdırsan bile gün geldimi sorun olur kırdırmak iş değil pasaport kayıdı yap kafan rahat olsun.
  • Peki diyelim ki telefon kitlendi inşallah böyle bi durum olmaz güncelleme yaptık dan sonra :S sonra bi pasaport bulup ona kayıt ettire bilirmiyim bi sıkıntı olurmu ??
  • pasaporta gerek yok, güncellerken falanda sıkıntı çıkmaz, bende yurtdışı s3 kullanıyorum merak etme yani ;)
  • Hadi ya.. ya nette araştırdım da şebeke kaybı yaşıyan ve ya telefonu kitlenen olmuş abime sordum burdan herkes samsung note2 kırdırıp yolluyo onlarda da güncellemeler var sorun cıksa onlarda olur dedi nettekileri okuyunca sıkıntı yaşadım çünkü 850 900lira para vericem yani.. inşallah dedigin gibi olur kardeşim çok sağolun bi sıkıntı olursa yine yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkaen

Hadi ya.. ya nette araştırdım da şebeke kaybı yaşıyan ve ya telefonu kitlenen olmuş abime sordum burdan herkes samsung note2 kırdırıp yolluyo onlarda da güncellemeler var sorun cıksa onlarda olur dedi nettekileri okuyunca sıkıntı yaşadım çünkü 850 900lira para vericem yani.. inşallah dedigin gibi olur kardeşim çok sağolun bi sıkıntı olursa yine yazıcam

güncelledikten sonra şebeke sıkıntısı yaşarsan da 10 dakikada programcı birini bulursan yaptırabilirsin 15-20 tl ye... ankaradaysan yardımcı olabilirim ;)
  • Yok izmitteyim sagol.peki bişe daha sorucam diyelim ki kitlendi pasaport'a kayıt yaptırsam düzelirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.