Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shiftdeleteden cok daha basarili bir inceleme. Emeginize saglik. Ancak su yuz tanima teknolojisi ile ekran isiginin surekli acik kalmasini test ederken cihazi yuzunuzden bir hayli uzakta tutmussunuz. Normal kullanicilar cep telefon
    Arini en fazla 10-15 cm uzakliktan kullanirlar. Bunu dikkate alarak yeniden test ederseniz belki daha iyi randiman alirsiniz. Cunku samsung lansmaninda bu teknolojiyi tanitan bayan telefonu yuzune bayagi yakin tutuyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconist

quote:

Orijinalden alıntı: GHOSTKILLER

Acaba One X' de ki gibi klavyede parmağı kaydırarak yazı yazmak mümkün mü?

One X'e özel bir şey değil o, klavyenin özelliği öyle, Google Play'de ona benzer bir çok klavye var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite&feature=search_result
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&feature=search_result

s3te kendinde var zaten markete felan gerek yok klavye ayarlarina bakin goreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut Çevik yüzük takmış. Bize de tebrik etmek düşer :)

• 12. dk koptum :))) klasörün üstüne getirip dosya oluşmaması kötü bir durum... iyi bir telefon ama galaxy s2 bana sorarsanız daha iyi fazla abartmayın bu telefonu tasarımını beğendim açıkcası telefon gibi durmuyor.. mesut abi teşekkürler

• @mesut çevik
    keşke sifre yazılan kısmı da kapatsaydınız şifreniz tek tek harfler görünüyor zaten çok kolay tahmin etmesi acilen değiştirin mesut bey.
    güzel ve anlaşılır inceleme için teşekkürler

• 1.300 e aldım yurtdışı ürün gelicek bakalım yarın :)

• Sonunda :)

• http://www.youtube.com/watch?v=P2tD6dCAkKo&feature=youtube_gdata_player mesut bey htc one x te nova 3 düzgün oynamıyor demişsin bu videoda gayet akıcı oynuyor gördüğün gibi ve bunun gibi çok video var .

• Samsun Telefonmu çıkarmış
  • İyide Sezer rehberde yok ki.

• mobildede izleyebiliyoruz sonunda
    eline saglik sayin mesut cevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

İnceleme için teşekkürler ama başlığa takılmış vaziyetteyim "herşeyin en iyisi" denildiğinde incelemenin maksadı biraz aşılmış zira tegra3 mali400 den görsellik anlamında çok daha fazlasını sunuyor bunun yanında düşüş olmadan aynı performansı yakalıyor! keza ekran parlaklığı, renk doğruluğu, ses ve kamera kalitesinde saygın tüm inceleme sitelerinde one x daha başarılı bulunmuş!Buda hiçte başlıkta yazıldığı gibi "herşeyin en iyisi" olmadığını ortaya koyuyor.

Eksi veren 3 ileri zekalı uzağa gitmeyin bir zahmet videoyu inceleyin oradada kamera ve ekranın en iyisi olmadıgı söylenmiş "ortalama deniyor"fanboy olunda kör olmayın en azından!
  • güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :)
    iphone5i bekleyin...

• gerçekten güzel cihaz yapmışlar, donanımı güçlendirip yeni yazılım ve fonksiyonlar eklenmiş baya ama bu kadar adı duyurulup fiyat biçilen bir cihazda ben asla ama asla "optimizasyon sorunu, hata giderimi vs..." istemem, alıcam o kadar hevesle ondan sonra beklicem ki adamlar tekrar yazılım yapıp düzeltsin bunları... ya baştan koymayıp adam gibi sonradan eklicektin yada tam yapıcaktın...

ayrıca sağlamlık konusunda iPhone 4S'nin direk kafadan darbe alıp parçalanmasına rağmen yandan düşmesiyle bile çatlayan-kırılan bir Gorilla Glass 2(!) var ne hikmetse bunda... ayrıca daha hafif ve yumuşak-plastik(polikarbonat) malzeme ya(!), dağılıp parçalanıyor: http://www.youtube.com/watch?v=K7e9ebi41Wc

• belirtmeyi unutmuşum(gönderilen yorum düzeltilemiyor galiba, yada ben bulamadım:(...) camı-dış kaplaması parçalansa bile hassas dokunmatiği bile sağlam çalışan bir cihaz Apple'ınki, tamamen ölmüyor en azından rakipleri gibi... ;)

• Siri vs. S-Voice: http://www.youtube.com/watch?v=X9YbwtVN8Sk

İki cihazın ve yazılımınında eksikleri var, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi lazım. Ama bariz şekilde Siri daha pratik ve mantıklı cevaplar veriyor, sadece basit komutları değil genel kültür/kişisel soruları da anlayıp cevaplaması ve bir önceki komutu hatırlayıp ona binayen verilen tek kelimelik kısa komutları da farkedip hesaplayarak hareket etmesi daha işlevsel açıkça. Asıl kazanan bir sonraki sürümlerde belli olcak gibi olsada şuan Siri kadar değil S-Voice, bu video sadece bir örnek.

• 48 dakika mı oha kim izleyecek aga ya bide kısasını çekin 10 dakikalık. Sadece sonuçlar olsun yorumlara yer vermeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

diger telefonlarla yan yana koyarak ebat karşılaştırması yapılsa iyi olurdu.

aynen.
    göz kararı bir fikir de ediniliyor fakat görmek başka sezmek başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: joven
    quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai
    quote:

mali 400 grafik birimi kullanması bir hayal kırıklığı Özellikle oyun severler bu duruma üzülmüştür S3de Süper Amoled pentil panel tercihi samsung gibi Bir panel üreticisinden yeni bir panel bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı Telefonun kamerasında yenilik yok bir önceki S2 ile benzer bir kamera tercih etmiş Onun dışında yenilk diyebileceğimiz 4 çekirdekli yongası gerisi yazılımsal
    Dogru noktalara deginmissiniz ancak ben sahsen telefonların hicbirinde oyun taraftarı degilim touchscreen bir ise yaramıyor bence ondan vita aldım. vita ile tegra oyunları kıyaslanamaz bence. super amoledin plus olmaması pek fazla birsey kaybettirmemis zira pentile dizilimini gormek icin epey ugrasmak gerekiyor. bu iki husus s3ü piyasanın en iyi telefonu yapmaktan alı koyamıyor malesef. ip5 cıktıgında samsung yeni bir telefon ile cevap verecektir asagıdaki silahları ona saklıyor bence super amoled hd + ekran 2gb ram 12 mp kamera
    Pentil ekran tercihi esasen s3 1280x720p HD ekran iddiasını baltalıyor HD ekran için gerekli pixel sayısını karşılamıyor bu biraz ilizyonistletlerin İşine benziyor bir göz yanılgısı telefonda oyun tercihi edenleri gerçekten üzecek özellikle yeni çıkan oyunlar bunu Ilerde daha derinden hissettirecek oyunlarda grafik yongası asıl işlemciden daha Önem arz eder
    Logondan bir apple taraftarı olduğun bariz belli... Bu nedenle yazdığın mesaj doğal olarak samsungu yere sermeye niyetli... 1. Pentile dizilim güç tasarrufu sağlar ve pil ömrünü arttır. 2. Elinizde büyüteç ile telefon kullanmıyorsanız ekran çok kaliteli bir görüntü sunuyor. Tabi apple size telefonla birlikte birde büyüteç verdiği için mecburen ekrandaki ppi değerini yüksek tutmak zorunda. Bir biyolog olarak 290ppi üzerini gözle göremezsiniz diyorum... 3. Mali 400 grafik yongası son derece akıcı çalışıyor ve tegra oyunlarında doğal olarak biraz sıkıntı yaşatabiliyor. Bunun nedeni o oyunların tegra platformuna özel olarak hazırlanması. Tabi samsungun yapacağı güncellemeler ile bu sorunlar ortadan kalkacak. Sonuçta bu bir telefon oyun konsolu değil? 4. Yeni panel yeni teknoloji, yeni teknoloji daha geçç çıkacak bir telefonun habercisi. Bence samsung pentile dilizimini dahada geliştiriyor. Galaxy S kullanıcısı olarak yeni pentile ekran çok daha iyi bir çözünürlük sunuyor. 5. 720p sahte çözünürlük demişsiniz. pentilede bu derece çözünürlük olmaz diyorsunuz bunu basitçe test edebilirsiniz. 720p formatında bir resmi tam ekran göremez ve ekrandan taşırması gerekir. 6. Telefonun kamerası biraz araştırma yaparsanız iphone 4s cihazında bulunan kameranın aynısıdır. Yani iphone 4s S2 kamerasımı kullanıyor diyorsunuz Ayrıca eklemeliyim... Artık apple bitti... ios sistemini ya adam gibi bir sistem yapacaklar yada böyle rezalet şekilde kalacak... Ben bir dosyayı farklı uygulamalar ile açıp kullanamıyorsam yemişim ios sistemini... Neye yarar... herşey kısıtlanmış... açmak için jb yapacan sonrada cihazın içine edeceksin. Tüm stabilitesi bozulacak... Bunu atmıyorum bir ios kullanıcısı olarak açıkça dile getiriyorum... Bu kadar kısıtlamadan sonra ios stabil olmasaydı ne yapardı... Ayrıca geçen bir apple fanatiği bir arkadaş bana şöyle dedi ben androidin bu launcher arayüzünü bir türlü sevemedim daha güzel yapabilirlerdi dedi... Verdiğim tek cevap şu oldu... ios hangi arayüzü kullanıyor? Dondu kaldı canım dostum yüzünde hafif bir acı tebessüm ile sorduğu sorudan bin pişman kaldı... Siz kalkmış applein size pardon samsung ve lgye ürettirdiği telefonları yüceltmeye geliyorsunuz... Samsung ve LG olmasa ne olacaktı haliniz ben çok merak ediyorum...

Adam haklı dağılın ifan lar.

• Samsung Galaxy toptan popüler ve güzel Premium ince gövdeye sığdırılmış Hardshell Slayt tasarım Olgu, $ 3.15. ücretsiz nakliye, kaçırmayın: http://u.x2009.net/j2

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.