Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kablosuz şarj olayını merak ediyorum , nfc hakkındada azıcık değinilebilirdi

yüz tanıma denemesi ve ara ara yorumlar ile inceleme güzeldi. bu arada AMK ' reklamı görmedim fakat bir yerde duydum gbi olmuştu burda reklamı görünce iyi güldüm o nasıl bir gazete adı yahu (tutar bu tutar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconist

quote:

Orijinalden alıntı: GHOSTKILLER

Acaba One X' de ki gibi klavyede parmağı kaydırarak yazı yazmak mümkün mü?

One X'e özel bir şey değil o, klavyenin özelliği öyle, Google Play'de ona benzer bir çok klavye var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dasur.slideit.vt.lite&feature=search_result
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&feature=search_result

O tip klavyelerin en başarılısı zaten Swype'tır Samsung'un Galaxy serisinde kullandığı. Ha ben kesinlikle kullanmam ve kullanamıyorum, beceremiyorumda fakat beğenenleri çok.

• Samsung Galaxy toptan popüler ve güzel Premium ince gövdeye sığdırılmış Hardshell Slayt tasarım Olgu, $ 3.15. ücretsiz nakliye, kaçırmayın: http://u.x2009.net/j2

• inceleme için teşekkürler
  • Bu sefer olmuş :) İnceleme için teşekkürler gayet doyurucu bir inceleme olmuş :)

• Wi-fi performansı nasıl acaba cihazın. Bende XE var, One X denedim kısa bir süre. One X'in XE'ye göre Wi-fi performansı berbat. İşyerinde modeme biraz uzak olduğum için bu çok önemli.

• arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama gerçekten s3 ekranı çok dayanıksız . işte kanıtı http://www.youtube.com/watch?v=PbL7ciKmT7g

• Hem fiyatının biraz daha düşmesini hemde Windows Phone 8'in gelmesini beklemeyi düşünüyorum. Eğer WP 8 isteneni veremezse büyük ihtimalle android işlemci telefon alırım

• Mesajim bulunsun. Evde pringles cola Sgs3 uclusu beni bekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama gerçekten s3 ekranı çok dayanıksız . işte kanıtı http://www.youtube.com/watch?v=PbL7ciKmT7g

çocuk telefonu 2 metre havaya atıyor direk betona düşüyor.. o kadar yüksekten seni atsalar beton zemine sen bile ölürsün altı üstü bi telefon bu.. o tür videolara fazla takmıyorum

birde test etmek için ekrana çekiçle taşla vuranlar varya onlarıda takmıyorum

bana önemli olan telefonu kılıfsız kullandığımda pantolonun cebime sokup çıkarırken yanına bozuk para denk geldiğinde anahtar denk geldiğinde kılcal çizikler olmaması gerisi önemli değil

telefon güzel vallahi...daha yeni nokia 701 aldım açıkcası fazla telefon hevesim yoktur uygulama oyun delisi değilim şu 701 bile fazla geliyor ona rağmen buna hasta oldum...

aklım başımdayken telefona 2000 tl vermem ama çılgın bi anıma denk gelirse olur mu olmaz mı kısmet :) :)

• arkadaşlar hava durumu widgetının adı neymiş ben bulamadım da?bilen var mı?

• bence 4.3'ten sonrası gereksiz galaxy s2nin tasarımı ve boyutlarını daha çok beğeniyorum

• quote:

1.300 e aldım yurtdışı ürün gelicek bakalım yarın :)

1300tl? yurtdısında da o fıyattan yok dıye bılıyorum..

Akıllı uyarı , ses efektleri, Pop up play , S Voice , S Beam , Akıllı bekleme gibi yazılımsal yenılıklerle on plana cıktı pekı bu ozellıkler yazılımla S2 de calısacakmıdır? veya incelemesınde tanıtılan nova veya Nfs shift 2 gıbı oyunlar uygulamalar S2 ilede aynı sekılde calısacakmıdır..

Peki 4 çekirdek kullanan bır uygulama yok veya yapılacaktır suan 2cekırdek dahı cok az, kısaca ekranın buyuk olması dısında S2 nin yapamayacagı bırsey yapabılıyormu S3? S2 den S3 e gecmek isteyenler cok buyuk farklar gorecekmıdır?S3 donanımsal olarak şuanda rakipsiz ama bunu nasıl kullanacak..
  • quote:

1.300 e aldım yurtdışı ürün gelicek bakalım yarın :)

1300tl? yurtdısında da o fıyattan yok dıye bılıyorum..

Akıllı uyarı , ses efektleri, Pop up play , S Voice , S Beam , Akıllı bekleme gibi yazılımsal yenılıklerle on plana cıktı pekı bu ozellıkler yazılımla S2 de calısacakmıdır? veya incelemesınde tanıtılan nova veya Nfs shift 2 gıbı oyunlar uygulamalar S2 ilede aynı sekılde calısacakmıdır..

Peki 4 çekirdek kullanan bır uygulama yok veya yapılacaktır suan 2cekırdek dahı cok az, kısaca ekranın buyuk olması dısında S2 nin yapamayacagı bırsey yapabılıyormu S3? S2 den S3 e gecmek isteyenler cok buyuk farklar gorecekmıdır?S3 donanımsal olarak şuanda rakipsiz ama bunu nasıl kullanacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 6 Haziran 2012; 12:16:42 >

• @BERGX

Hocam S Voice i S2 için çıkarmışlardı ama illagal bir yoldu ve telefonun modelini I-9100 den I-9300 e çıkarmıştım.
    Ama S Beam,Akıllı bekleme,akıllı uyarı gibi özellikler gelmeyebilir.Özelllikle S Beam.Bir de Otomatik parlaklık ayarlayan ve göz bebeği teması algılayan kamera sanırım S3 özel olabilir.Gelişitirilmiş sanırım.Ama üstadlar daha iyi bilir.Açıklığa kavuşturabilirler.

Ben S2 mi sattım ve şuanda S3 almayı bekliyorum.
  • İnceleme yaptığınız ortamı ne zaman değiştireceksiniz çok amatörce duruyor artık güzel bir ofis ortamında yapsanız nasıl olur çünkü arkadaki yeşil perde üzerine görüntü giydirdiğinizde hiç güzel durmamaya başladı artık çok yavan geliyor. Telefon incelemesi de güzel değildi 48 dakika da ne öğrendin derseniz klasik her zamanki söylenen şeyler sadece cümleler uzatılmış önemli olan süre mi yoksa o süre zarfında verilen bilgiler mi ? Kısacası kendi açımdan söylüyorum dh nin bu tür incelemeleri artık beni sıkmaya başladı bir farklılık getirseniz iyi olur diyorum. Birde videolarınız hd adı altında hd falanda değil ben görüntü kalitesini beğenmiyorum. Bu eleştirilerim sizleri yermek amaçlı değil yanlış anlamayın sadece sitenizi takip eden bir teknoloji meraklısı olarak naçizane fikirlerim. İyi günler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Wi-fi performansı nasıl acaba cihazın. Bende XE var, One X denedim kısa bir süre. One X'in XE'ye göre Wi-fi performansı berbat. İşyerinde modeme biraz uzak olduğum için bu çok önemli.

Bu tamamen yazılımsal kullanıcıların çok azı bu şikayeti dile getiriyor zaten onlarda güncel yazılımla sorunun düzeldiğini belirtmiş kendi adıma ise kullandığım 8 akıllı telefon içersinde en iyi WiFi performansına sahip cihaz söyleyebilirim .
  • Orijinalden alıntı: Psycna

goruyorum ki fandrozortlar s3 fiyaskosundan sonra daha da bi agresiflesmisler. apple tarafindan surekli gol yemek yenilmek az geldi, birde samsung vurdu onlara bu sacma sapan s3 ile. s3'un ekraninin aciklandigi zaman fandrozortlarin yuzlerini gormek isterdim.

Samsung Galaxy SIII DH tarafından ödüllendirilicektir görürsün...

Bunun altına takip falan yazanlar vardı.İos'culara selam.!

• Samsung böyle bir telefon yapmış.Bi de bunun altına eleştri falan yazıyolar ya gercekten anlamıyorum.Su an su telefonu gördukten sonra bence denilebilecek tek şey ''Tebrik Ederim'' olmalı.İstediğiniz kadar eksileyin beni kardeşler.Karşınızda dünyanın en iyisi(nokta)
  • arama kaydında bır kıısıyı 5 kez ard arda aradıgımızda alt alta 5 kez mı gosterıyor yoksa yanına 5 rakamını mı koyuyor? kullanan arkadaslar cvp vereblır mısınız

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.