Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen biraz araştırın, okuyun, Amerika, Galaxy S III, 200dolar kelimelerini bir arada görür görmez gelip burada isyan etmeyin. Gördüğünüz o fiyat, operatörlerle yapılan 3 yıllık anlaşmaya ek olan fiyat, yani 200 doları veriyorsunuz, üzerine de 3 yıl boyunca belli bir tarife fiyatını aylık olarak ödüyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Amerikada 200dolardan piyasaya çıkıyor türkiyede en az 1.800TL den

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

sonunda beeeeeeeee

bizim fanboy sevindi

en azından bir süre samsung da oyalanır sevinirler kendi çaplarında samsung oley falan bizi rahat bırakırlar kısa bir süre

• inceleme uzun olmadina rağmen 5 dakika gibi kisa ve akici hissettim.Bir cok konuda yanlis bilgi verilmis sanirim.Guc tasarrufu,goz takip gibi detaylar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu atma, kırma, düşme videolarına niye bu kadar takılırsınız bilemiyorum. Adamın 2 metreden düşer birşey olmaz, seninki denk gelir 10 cm den darmadağın olur. Örnek mi? 2 yıldır kullandığım htc hd2 nin başına gelen. 1 yıl önce Bir avm de konuşma sonrası kılıfsız korumasız elimden kayıp mermer zeminde 4-5 kez sekip sonrada alt katın mermer zeminine dalışa geçmesidir olay. Avm yahu nereden baksan 3 mt den fazladır yükseklik. Neyseki birinin kafasına denk gelmedi. Kafa kırar. Hiç abartısız alt kata inerken aklımdan geçen yeni telefonun markası ne olsundu. Sonuç hala kullanıyorum sadece alt köşede küçük bir kırık.

Yüz kere atsan her seferinde dağılır muhtemelen. Denk geldi dağılmadı. Sonuçta hassas aletler ne kadar iyi olsa da iş şansa kalıyor. Sonuçta benim ekran günümüz ekranlarından daha gelişmiş daha dayanıklı değil. Bildiğin şans.

Şu ara telefon alacağım artık zamanı geldi. Yurtdışından galaxy s3 ilk tercihim. Windows işletim sistemli cihaz asla almam artık. Direkt çöp. Hiç abartısız.

Bir ipad kullanıcısı olarak tercihim iphone olmayacak. En önemli neden dosya yönetimi. Bu kadar berbat bir dosya yönetimi olamaz. Tablette android seçmeme nedenlerim vardı, iyi ki ipad aldım diyorum ama telefonda iphone seçmemek için de nedenlerim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 48 Dk sıkılmadan izledim . Mesut abi senin incelemelerin telefon aldırtır adama . Adamsın sen adam.

• 20 saat 30 dakika oldu pil %46'da şuanda 3 saate yakın ekran açık 1 buçuk saat görüşme.. arada facebook vs. arada bir videolara fotoğraflara bakma..ve sürekli msjlaşma :) ekran parlaklığıda full'e yakın ve daha ilk şarjı telin.. zamanla dahada iyi performan vericeğinden şüphem yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo_78 -- 6 Haziran 2012; 17:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

GS3'ün GS2'ye göre daha kırılgan olduğundan bahsedilmişti zaten. Bu şekilde olacağını tahmin ediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Wi-fi performansı nasıl acaba cihazın. Bende XE var, One X denedim kısa bir süre. One X'in XE'ye göre Wi-fi performansı berbat. İşyerinde modeme biraz uzak olduğum için bu çok önemli.

Bu tamamen yazılımsal kullanıcıların çok azı bu şikayeti dile getiriyor zaten onlarda güncel yazılımla sorunun düzeldiğini belirtmiş kendi adıma ise kullandığım 8 akıllı telefon içersinde en iyi WiFi performansına sahip cihaz söyleyebilirim .

Sozüm eksi veren dört geri zekalıya kendi cihazımı benden iyimi bileceksiniz ?fanboyluğun b..unu çıkardınız

• telefonun web performansı gerçekten çok iyi.Hatta muhteşem.2. bir güzelliği ise videoyu küçültüp videodaki gibi örneğin web de gezinebilmek.Çoklu çekirdeğe bir anlam katmışlar resmen.Telefon başarılı ancak fiyatı ve tipi pek güzel değil :)

Arayüzde de yenilikler olmalı bence.Görsellik ve fonksiyonalite biraz daha iyi olabilirdi.

Kamera konusunda sanırım uzunca bir süre Nokia 808i (en azından nokia daha iyisini yapana kadar) geçebilen bir telefon olmayacak :))

Video uzun olunca eleştirilerde sayın mesut çeviğide içine alabiliriz.Sayın çevik kullanıcı adı parola konusunda androide güveniyorsunuz ancak takipcilerinize güvenmiyorsunuz :))
    çok çok ayıp valla :P

• quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri 1.300 e aldım yurtdışı ürün gelicek bakalım yarın :)
    1300tl? yurtdısında da o fıyattan yok dıye bılıyorum.. Akıllı uyarı , ses efektleri, Pop up play , S Voice , S Beam , Akıllı bekleme gibi yazılımsal yenılıklerle on plana cıktı pekı bu ozellıkler yazılımla S2 de calısacakmıdır? veya incelemesınde tanıtılan nova veya Nfs shift 2 gıbı oyunlar uygulamalar S2 ilede aynı sekılde calısacakmıdır.. Peki 4 çekirdek kullanan bır uygulama yok veya yapılacaktır suan 2cekırdek dahı cok az, kısaca ekranın buyuk olması dısında S2 nin yapamayacagı bırsey yapabılıyormu S3? S2 den S3 e gecmek isteyenler cok buyuk farklar gorecekmıdır?S3 donanımsal olarak şuanda rakipsiz ama bunu nasıl kullanacak..

xda yaptı bile çogunu.

• ıyı bır cep bılgısayarı berbat bır cep telefonu.

• quote:

quote:

quote:

Wi-fi performansı nasıl acaba cihazın. Bende XE var, One X denedim kısa bir süre. One X'in XE'ye göre Wi-fi performansı berbat. İşyerinde modeme biraz uzak olduğum için bu çok önemli.

Bu tamamen yazılımsal kullanıcıların çok azı bu şikayeti dile getiriyor zaten onlarda güncel yazılımla sorunun düzeldiğini belirtmiş kendi adıma ise kullandığım 8 akıllı telefon içersinde en iyi WiFi performansına sahip cihaz söyleyebilirim .

Sozüm eksi veren dört geri zekalıya kendi cihazımı benden iyimi bileceksiniz ?fanboyluğun b..unu çıkardınız

Cok ileri zekali beyfendi size boyle konusma hakkini kullandiginiz 8 tane akilli telefon mu boyle konusma hakki veriyor ? Biz fanboylugun b*kunu cikarmis olabiliriz ama sizde tanimadiginiz insanlarla nasil konusmamaniz gerektiginin b*kunu cikarttiniz. Forum gorevlisini goreve davet ediyorum.

• Kablosuz şarj ozelliği nedir bunu anlayamadım? video'da yer almıyor :( bilgisi olan var mıdır

• gorilla glass 2 daha ince ancak daha dayanıklı oalrak lanse edilmişti. Şu an hayal kırıklığına uğradım. Neredeyse İphone kadar hasar almış hatta bazı düşme testlerinde ıphone parçalanmazken samsung parçalanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

quote:

quote:

Cok ileri zekali beyfendi size boyle konusma hakkini kullandiginiz 8 tane akilli telefon mu boyle konusma hakki veriyor ? Biz fanboylugun b*kunu cikarmis olabiliriz ama sizde tanimadiginiz insanlarla nasil konusmamaniz gerektiginin b*kunu cikarttiniz. Forum gorevlisini goreve davet ediyorum.

Kabul ediyorsan mesele yok.böyle konuşma hakkını akıllı telefonlar değil doğru düzgün bir üslup dahilinde kendi cihazım adına söylediğim bir gerçeği bile hazmedemiyor oluşun veriyor.

• Bir SGS II kullanıcısı olarak çok beğendim.Samsung gerçekten akıllı telefon işinde çok iyi bir noktaya geldi.İnceleme de mükemmel olmuş zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

quote:

quote:

quote:

Kabul ediyorsan mesele yok.böyle konuşma hakkını akıllı telefonlar değil doğru düzgün bir üslup dahilinde kendi cihazım adına söylediğim bir gerçeği bile hazmedemiyor oluşun veriyor.

Evet kabul ediyorum siz sonuna kadar haklisiniz sizle tartismaya girmicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

quote:

mali 400 grafik birimi kullanması bir hayal kırıklığı

Özellikle oyun severler bu duruma üzülmüştür

S3'de Süper Amoled pentil panel tercihi samsung gibi

Bir panel üreticisinden yeni bir panel bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı

Telefonun kamerasında yenilik yok bir önceki S2 ile benzer bir kamera tercih etmiş

Onun dışında yenilk diyebileceğimiz 4 çekirdekli yonga'sı gerisi yazılımsal

Dogru noktalara deginmissiniz ancak ben sahsen telefonların hicbirinde oyun taraftarı
    degilim touchscreen bir ise yaramıyor bence ondan vita aldım. vita ile tegra oyunları
    kıyaslanamaz bence.

super amoledin plus olmaması pek fazla birsey kaybettirmemis zira pentile dizilimini
    gormek icin epey ugrasmak gerekiyor.

bu iki husus s3ü piyasanın en iyi telefonu yapmaktan alı koyamıyor malesef.

ip5 cıktıgında samsung yeni bir telefon ile cevap verecektir asagıdaki
    silahları ona saklıyor bence

super amoled hd + ekran
    2gb ram
    12 mp kamera

Pentil ekran tercihi esasen s3 1280x720p HD ekran iddiasını baltalıyor

HD ekran için gerekli pixel sayısını karşılamıyor bu biraz ilizyonistletlerin

İşine benziyor bir göz yanılgısı

telefonda oyun tercihi edenleri gerçekten üzecek özellikle yeni çıkan oyunlar bunu

Ilerde daha derinden hissettirecek oyunlarda grafik yonga'sı asıl işlemciden daha

Önem arz eder

Logondan bir apple taraftarı olduğun bariz belli... Bu nedenle yazdığın mesaj doğal olarak samsungu yere sermeye niyetli...

1. Pentile dizilim güç tasarrufu sağlar ve pil ömrünü arttır.
    2. Elinizde büyüteç ile telefon kullanmıyorsanız ekran çok kaliteli bir görüntü sunuyor. Tabi apple size telefonla birlikte birde büyüteç verdiği için mecburen ekrandaki ppi değerini yüksek tutmak zorunda. Bir biyolog olarak 290ppi üzerini gözle göremezsiniz diyorum...
    3. Mali 400 grafik yongası son derece akıcı çalışıyor ve tegra oyunlarında doğal olarak biraz sıkıntı yaşatabiliyor. Bunun nedeni o oyunların tegra platformuna özel olarak hazırlanması. Tabi samsungun yapacağı güncellemeler ile bu sorunlar ortadan kalkacak. Sonuçta bu bir telefon oyun konsolu değil?
    4. Yeni panel yeni teknoloji, yeni teknoloji daha geçç çıkacak bir telefonun habercisi. Bence samsung pentile dilizimini dahada geliştiriyor. Galaxy S kullanıcısı olarak yeni pentile ekran çok daha iyi bir çözünürlük sunuyor.
    5. 720p sahte çözünürlük demişsiniz. pentilede bu derece çözünürlük olmaz diyorsunuz bunu basitçe test edebilirsiniz. 720p formatında bir resmi tam ekran göremez ve ekrandan taşırması gerekir.
    6. Telefonun kamerası biraz araştırma yaparsanız iphone 4s cihazında bulunan kameranın aynısıdır. Yani iphone 4s S2 kamerasımı kullanıyor diyorsunuz

Ayrıca eklemeliyim... Artık apple bitti... ios sistemini ya adam gibi bir sistem yapacaklar yada böyle rezalet şekilde kalacak... Ben bir dosyayı farklı uygulamalar ile açıp kullanamıyorsam yemişim ios sistemini... Neye yarar... herşey kısıtlanmış... açmak için jb yapacan sonrada cihazın içine edeceksin. Tüm stabilitesi bozulacak... Bunu atmıyorum bir ios kullanıcısı olarak açıkça dile getiriyorum... Bu kadar kısıtlamadan sonra ios stabil olmasaydı ne yapardı...

Ayrıca geçen bir apple fanatiği bir arkadaş bana şöyle dedi ben androidin bu launcher arayüzünü bir türlü sevemedim daha güzel yapabilirlerdi dedi... Verdiğim tek cevap şu oldu... ios hangi arayüzü kullanıyor? Dondu kaldı canım dostum yüzünde hafif bir acı tebessüm ile sorduğu sorudan bin pişman kaldı...

Siz kalkmış apple'in size pardon samsung ve lg'ye ürettirdiği telefonları yüceltmeye geliyorsunuz... Samsung ve LG olmasa ne olacaktı haliniz ben çok merak ediyorum...

Haklısın samsung süper AMOLED + paneli laf olsun diye çıkarttı

Millet yüksek çözünürlük panelleri daha nekadar ileri götürebiliriz hesabı yaparken

Samsung severler itiraf edemedikleri bir gerçeği içten içe sindirmeye çalışırken

Yetmedi millet bu telefonla yeni çıkan ve çıkması muhtemel oyunları oynayıp napacak

Eskilerle idare ediversin yeter diye 4 çeker bir motora modası geçmiş bir grafik yongasını

Reva görmesi

S2 den S3 kamera resim kalitesinin kayda değer bir gelişme yaşanmadığı gün gibi ortada

Bu incelemede bu açık ve net ifade ediliyor

İncelemede oyun takılıyor ama niye takıldığınıda biliyosun.Ama sen alman gerektiği gibi alıyosun herşeyi.Modası geçmiş dediğin gpu en iyi gpu akıllı telefonlar arsında bunuda farkındasındır umarım.Kamera performansı zamanla oturacaktır.Sonynin kamera sensörü mevcut iphone 4s de kullanılan.(Hatta sonuna kadarda kullanacaktır bunu açık kaynak olduğu için.Bir çok android telefonun kamerasını çok iyi seviyeye getirdim.Samsungta güncellemelerle düzelticektir.)

Pentile ekran galaxy S te olduğu gibi olsaydı haklısın diyecektim.Ama siz telefonu elinize bile almadığınız kesin.Mesut çevikte ekranın çok iyi olduğunu söylüyor.Telefonu büyüteçle kullanmağın sürece seni etkilemez.306 ppi ekran

Galaxy SIII incelemesine gelip fanboyluk yapma gerek yok.Butün yorumların bu yönde.Sizin gibiler yüzünden konu başka yöne kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 6 Haziran 2012; 19:31:50 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.