Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değil

android şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi?
    ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım

• Samsung'un güncelleme vermesine hiçbir zaman güvenmiyorum. Asla ona güvenip bel bağlamam. Ancak yine de Nova tegra tabanlı olmasına rağmen akıcılığından birşey kaybetmemiş pek. İyi çalışıyor. Ancak oyundan döndüğü anda veya videodan ana menüye döndüğü anda veya mesajdan ana menüye döndüğü anda menüde atlama yapıyor, baştan yüklüyor, o kısma değinmedi hiç. Ayrıca telefon çok boştu. Uygulama, hafıza olarak. Böyle bir telefonun akıcı olması normal. Ki yine de bana çok akıcı gelmedi. Dönüşlerde sorun yapıyor gibiydi. Ki 6 ay sonra telefon e-mail, mesaj, uygulama, widget olarak dolduğunda o zaman ne olacak merak ediyorum. Açıkcası widgetleri kapama veya atlama yapacakmış gibi geliyor bana. Çok güvenemedim. Birde şunu merak ediyorum çok uzun sayfalar için ekranı parmakla sürüklemek yerine yandaki sürükleme çubuğunu kullanabiliyor muyuz bundan bahsetmedi. Özellikler mesaj kutusu veya e-maili fazla olanlar için bu büyük sorundu. Zira eski mesajlara parmakla sürükle sürükle yapıp dönmek çileydi. Umarım o sayfa sürükleme çubuğu aktif olarak çalışıyordur.

• şu oynatılan klipteki şarkının adını söyleyebilir mi biri?

• karanlik sahnelerde telefondan izleyenler arkada gri ve siyah kareler goruyorlar mi arkadaslAr? Galaxy nexus kullanıyorum

• S3 vs. One X vs. 4S istiyoruuuuuuz

• bugun kullanma fırsatı buldum S3 u S2 deki rahat kullanılırlıgı goremedım helekı elınız normalın ustunde buyuk degılse tek elle hakımıyet cok zor, işlem yapmak cok zor telefon tablo gıbı duruyor cok guzel ancak bence geregınden bıraz fazla buyuk olmus yururken veya tek elle bırseyler yapmaya calıstıgınızda bıraz alttan tutup caba harcamanız bu arada dengelı tutup dusurmemnız gerekıyor yanı kısaca bıraz fazla buyuk ve kullanımı zor.. bu da paranız olsada almanız için dusunmenize yol açıyor.Belki kullanılarak alışılabilir.. fakat kullanıslı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 6 Haziran 2012; 20:45:58 >
  • en iyi internet performansını s3 veriyor...güzel video olmuş..
  • Smart sinema şifren standart galiba
    :))))

• Sondaki videoları izlerken mest olmus Mesut abi ;)

• biraz yakın tutmak gerekiyor yüz tanımanın tam performanslı calısması ıcın

• videoyu izlemedim tegra 3 olmadigindan gerenk yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

bugun kullanma fırsatı buldum S3 u S2 deki rahat kullanılırlıgı goremedım helekı elınız normalın ustunde buyuk degılse tek elle hakımıyet cok zor, işlem yapmak cok zor telefon tablo gıbı duruyor cok guzel ancak bence geregınden bıraz fazla buyuk olmus yururken veya tek elle bırseyler yapmaya calıstıgınızda bıraz alttan tutup caba harcamanız bu arada dengelı tutup dusurmemnız gerekıyor yanı kısaca bıraz fazla buyuk ve kullanımı zor.. bu da paranız olsada almanız için dusunmenize yol açıyor.Belki kullanılarak alışılabilir.. fakat kullanıslı değil.

Benim ellerin küçük ancak oldukça rahat kullandım cihazı tek elle hiç sorunsuz kavranıyor ve baş parmağımı ekranın her köşeine çok kolaylıkla ulaştırabiliyorum :) Demekki benim elimden daha küçük ellerde varmış :))

s2 ile aman aman büyüklük farkı yok kasadan çok ekranı büyütmüş. telefonda gereksiz hiç bir büyüklük yok yani telefon nerdeyse komple ekran gini :) + 1 gün 1 saat oldu şarj %15 lerde.. yarım saate yakında savaşlı bir oyun oynadım..

• forum bi **ktan anlamayan mallarla dolmuş taşıyor ya. şu vakte kadar sırasıyla samsung wave, htc desire hd, hd2,iphone 4, galaxy ace, galaxy s2 ve son olarak iphone 4s kullandım. bunun yanında ipad 2 de kullandım. Halen 4s kullanıyorum. tüm bu cihazları en az birkaç ay kullandım. tüm saydığım cihazlar içindeki en beğendiğim cihaz s2 dir. bu cihazdaki performansı hiçbir cihazdan alamadım.

Ben bu kadar cihaz kullanmışım, cihazları bildiğimden fikir yürütüyorum. Bu fanboylar nasıl oluyor da kullanmadıkları görmedikleri bir cihazı kötülüyor. gerçi onlar görseler de kötüler çünkü adamlar bi **kten anlamıyor. onlara cevap vermeye lüzum yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster34 -- 6 Haziran 2012; 22:58:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

arkadaşlar hava durumu widgetının adı neymiş ben bulamadım da?bilen var mı?

andorid weather, çok hoş bi widget
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

arkadaşlar hava durumu widgetının adı neymiş ben bulamadım da?bilen var mı?

andorid weather, çok hoş bi widget

çok teşekkür ederim
  • Prim usulu çalışan biriyim
    yani ne diyim sanki samsung size prim veriyormuşcasına değerli gostermişsiniz cihazı
    eyvallah güzel telefon donanım olarakta başarılı lakin ne bilim biraz abartmışsınız kusurabakmayın abiler :))

• ah bir de şu mavisini canlı görebilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

20 saat 30 dakika oldu pil %46'da şuanda 3 saate yakın ekran açık 1 buçuk saat görüşme.. arada facebook vs. arada bir videolara fotoğraflara bakma..ve sürekli msjlaşma :) ekran parlaklığıda full'e yakın ve daha ilk şarjı telin.. zamanla dahada iyi performan vericeğinden şüphem yok :)

işte bu teli almak için en önemli sebeplerden biride bu, bazı eksileri gözardı edilebilir ama pil konusu isteende gözardı edilemiyor sadece ediliyormuş gibi yapıp geçiyoruz o kadar...
  • Telefon iyi güzel hoşta Samsung arayüz konusunda berbat bir firma. Herhangi bir bug var mı yazılımda? Kullananların kullanırken gözüne çarpan ufak hatalar eksikler gibi? Şu olmuş şu olmamış gibi. Biraz düşük oldu cümle ama...
  • Her zaman oldugu gibi bu konunun da icine etmek isteyen insanlar var yazik diyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.