Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün teknosada inceledim gerçekten harikulade bir telefon..

• mail adresi şifreyi kapatmışsınız ama yukarıdan harfleri takip dince görünüyor :)

• değişik bi gazete ismi :D

Güzel inceleme

• yalnız arkadaşlar akıl edememiş sifrenizi kapatmayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değilandroid şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi?ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım

beyinsiz asker :) galaxy s3 e oyun port edilmedi one x teki nova 3 alıp s3 e kurmuslar haliyle uyumusuzluk yapıp takılmalar yapıyor su mantıgı kafanızdan atamadınız demi iphone4 te bile takılmadan oynanıyor diyosun cozunurlugu dusur butun tellerd oynanır iste senin beynin onu anlayamıyor nasılki pcle eski ekran kartıyla yeni oyun oynayamıyosun bu s3unde ole olması lazım yeni oyunları eski teller calıstırmıcak eger calıstırırsa millet neden gitsin s3 alsınki s2 daha ucuzken akıl var mantık var ne farkı oldu

• o lanet olasi ucak bileti reklami incelemede bile karsimiza cikti. reklam yapicaz diye kullanicilara ne iskenceler cektiriliyor.

• s2 ile kıyaslama yapılsaydı keşke

• SIII'ün One X'i geçmesini anlayabiliyorum ama SII'nin One X'i geçmesi hele hele tüm test sonuçlarında geçmesi bana pek tuhaf geldi. Bu videonun ardından bi SIII / One X karşılaştırması olsa harika olurdu zira bu klasmanda bi akıllı tel. alıcısı sadece ikisi arasında seçim yapıyor.

• mesut hocanın şifreside çok standart bi şifreymiş :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

bugun kullanma fırsatı buldum S3 u S2 deki rahat kullanılırlıgı goremedım helekı elınız normalın ustunde buyuk degılse tek elle hakımıyet cok zor, işlem yapmak cok zor telefon tablo gıbı duruyor cok guzel ancak bence geregınden bıraz fazla buyuk olmus yururken veya tek elle bırseyler yapmaya calıstıgınızda bıraz alttan tutup caba harcamanız bu arada dengelı tutup dusurmemnız gerekıyor yanı kısaca bıraz fazla buyuk ve kullanımı zor.. bu da paranız olsada almanız için dusunmenize yol açıyor.Belki kullanılarak alışılabilir.. fakat kullanıslı değil.

Benim ellerin küçük ancak oldukça rahat kullandım cihazı tek elle hiç sorunsuz kavranıyor ve baş parmağımı ekranın her köşeine çok kolaylıkla ulaştırabiliyorum :) Demekki benim elimden daha küçük ellerde varmış :))

hayır eller buyuk acaba benmi abarttım dedım orada 2arkadasa daha denettım tek elle zor kullandıklarını soyledıler sımdı galaxy note kullananda var kullanma zorlugu ekran buyuklugu bırsey ıfade etmez ancak bu telefon ve tek elle ekrana tamamen hakım olunamıyor alttan tutmak gerekıyor dengesız oluyor acıkcası bana boyle geldı dedıgım gıbı belkı alısılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 7 Haziran 2012; 12:17:17 >

• Mesut'un şifresi ile alakalı yorumlar adına:

• [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=p1g9C9c3FdQ&feature=player_embedded#!]
  • "Samsun" yeni bi marka sanirim?

• çok bilgilendirici oldu teşekkürler

• 2 sorum olacak. Türkiye'ye gelen modellerde bildirim ışığı (kullanım klavuzunda servis ışığı diye geçiyor) yok diye bişey duydum ama kesin bir bilgi bulamadım. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi? İkinci sorum da telefonun rami 760 MB görünüyormuş ve boşta bile 600'ünü kullanıyormuş. 160 MB ram ile çok uzun süre kullanılabileceğini sanmıyorum. Android 5 belki ama 6'dan sonra emekliye ayırmayalım cihazı. Bunlar doğru mu bilgi verirseniz sevinirim. Ona göre Note 2'yi beklemeye geçebilirim. Kamerası da beklediğim gibi değil malesef. Bu sefer olmuş diyordum tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 7 Haziran 2012; 9:47:14 >

• Zemzunngggg o kamera olmamis be yavrum

• samsumg samsun olmuş burada:) videonun son yorum kısmına geçildiğinde samsun yazıyor sol üstte :) yerli malı herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değilandroid şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi?ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım

beyinsiz asker :) galaxy s3 e oyun port edilmedi one x teki nova 3 alıp s3 e kurmuslar haliyle uyumusuzluk yapıp takılmalar yapıyor su mantıgı kafanızdan atamadınız demi iphone4 te bile takılmadan oynanıyor diyosun cozunurlugu dusur butun tellerd oynanır iste senin beynin onu anlayamıyor nasılki pcle eski ekran kartıyla yeni oyun oynayamıyosun bu s3unde ole olması lazım yeni oyunları eski teller calıstırmıcak eger calıstırırsa millet neden gitsin s3 alsınki s2 daha ucuzken akıl var mantık var ne farkı oldu

Nova3 iOS ve anroid platform çıktı neyin portu S3 farklı bir işletim sistemimi kullanıyor neyin portu

İphone 4 retina ekranına uyumlu bir oyun
    Ne alaka 960x640 326 ppi size az geldiyse

İpad 2048x1536 264 ppi banamisin demiyor

Bu yorumundan sonra hiç birşeyden anlamadığına kanaat getirdim.Androidten çakmıyosun bali bu toplara girme.Fail

• Teşekkürler

• SensMe yi çalmışlar resmen.Web performansı çok iyi, tam izlemedim ama baya akıcı iyi bir telefon olmuş gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.