Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Zemzunngggg o kamera olmamis be yavrum

Doğru kamera olmamış ama ne yapalım piyasadaki en iki kamera sensörü şuanda bu daha iyisi gelince eminim S4'e eklerler. Şimdilik en iyisi bu bunla idare etmek zorundayız.

Piyasadaki en iyi kamera sensörü bu mu?

Forum kapanabilir...

sence hangisi peki ? android platformundaki en iyi sensör bence bu :)

Evet bu yorum daha dogru olmus android platformunda evet :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar birisi bana şu nalet telefonda kopyala yapıştır yapmayı anlatsın google translate sayfasında çeviriyi seçiyorum devamında tık yok bi beceremedim xpreiam da 2 tıklıyorum kopyalandı diyor.
  • telefon bence başta yapılan eleştirileri haketmiyordu

• htc one x te nova 3 indiriliyomu ? nasıl bende var htc one x ve malesef uyumlu değil diyo .satınalamıyoruz .gerçi benkorsanını indirdim va çatır çatır KASMADAN oynuyorum inanmayana video çekicem yarın :d mesut abiye cvben :D

• http://imageshack.us/photo/my-images/151/adsznbw.png/

htc one x te nove 3 ün olmadığının ıspatı :D mesut abi yeme bizii :D korsan indirdin demi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: JAYHUN

arkadaşlar birisi bana şu nalet telefonda kopyala yapıştır yapmayı anlatsın google translate sayfasında çeviriyi seçiyorum devamında tık yok bi beceremedim xpreiam da 2 tıklıyorum kopyalandı diyor.

yazının olduğu yere basılı tut sonra seçme imleri çıkar seçme imlerini istediğin yere sürükle, yukarısındada kopyala, bul vs yazıyor. oradan kopyalaya basarsanız kopyalar. yapıştıracağınız yere yine basılı tutarsanız yapıştır seçeneğide gelecektir.
    s3 yok bende ama androidli samsunglarda bu şekilde çalışıyor.
  • Uu:) pc den girince bakarım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

quote:

Zemzunngggg o kamera olmamis be yavrum

Doğru kamera olmamış ama ne yapalım piyasadaki en iki kamera sensörü şuanda bu daha iyisi gelince eminim S4'e eklerler. Şimdilik en iyisi bu bunla idare etmek zorundayız.

Piyasadaki en iyi kamera sensörü bu mu?

Forum kapanabilir...

sence hangisi peki ? android platformundaki en iyi sensör bence bu :)

Evet bu yorum daha dogru olmus android platformunda evet :)

android demek zorunda kaldım çünkü ios tek cihaz kullandıldığından diyemedim :) iphone 4s'ten daha kaliteli sensörü mevcut... Gerçi çoğu kaynak aynı sensör desede incelemelerde gördüğümüz üzere 4s sensörünün güncel hali gibi geldi bana... ama şuda bir gerçek nokia pure kamerada çığır açtı... darısı diğer platrofmalara... Nokia resmen artık biz telefon değil kamera sensörü üretiyoruz dedi... Bakalım nokia ne olacak yine.... Bir zamanlar nokiadan başka cihaz kullanmam derdim :) çok karizma ve kaliteydi :D gerçi yine kalite ve karizması var ama kime göre neye göre değişir...

Sitenin ismini verirsem reklama girermi bilmem ama dunyanin en meshur mobil sitelerinden biri zamsung s3 iphone 4s ve sony Xperia s in icinde oldugu 6 telefonun kameralari macro cekimden renk kalitesi keskinlik video perf vs test etmis sitede resimlerde mevcut ve konun sonunada testi 4s ile xperia s kazandi yazili gercektende zamsung s3 kamera konusunda beklentilerin altinda kaldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: Androidd
    quote:

Orijinalden alıntı: joven
    quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3
    quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değilandroid şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi?ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım
    beyinsiz asker :) galaxy s3 e oyun port edilmedi one x teki nova 3 alıp s3 e kurmuslar haliyle uyumusuzluk yapıp takılmalar yapıyor su mantıgı kafanızdan atamadınız demi iphone4 te bile takılmadan oynanıyor diyosun cozunurlugu dusur butun tellerd oynanır iste senin beynin onu anlayamıyor nasılki pcle eski ekran kartıyla yeni oyun oynayamıyosun bu s3unde ole olması lazım yeni oyunları eski teller calıstırmıcak eger calıstırırsa millet neden gitsin s3 alsınki s2 daha ucuzken akıl var mantık var ne farkı oldu
    Nova3 iOS ve anroid platform çıktı neyin portu S3 farklı bir işletim sistemimi kullanıyor neyin portu İphone 4 retina ekranına uyumlu bir oyun Ne alaka 960x640 326 ppi size az geldiyse İpad 2048x1536 264 ppi banamisin demiyor
    usta android dünyası ios kadar kolay bir dünya degil. videoda yüklenen oyun htc one x uyumlu.one x in tegra işlemcisi var.galaxy S 3 ten google playe girersen nova 3 ü indirmeye giridiginzde cihazınız için uygun degil ibaresini görürsün.zaten android ios gibi kolay olsa ortada apple da iphone da kalmaz..apple önde tutan ios. . . arkadaş biraz sert ifade kullanmış oda yanlış...
    Esasen bu stabilite sorunları aklıma pc sistemlerin problemlerini getiriyor akla Piyasadaki farklı tür marka ve markaların türevli donanımları zenginlik getiriyor Lakin bu çeşitlilik stabilite sorunlarınıda beraberinde getiriyor Haliyle androidciler yeni güncel sistemlerinde sinir katsayıları tavan yapıyor Ve haklılar

pc sistemlerinin akılan gelmesi cok guzel bir ornek olmus hatırlayalim mac isletim sistemi apple ın yaptıgı bir isletim sistemi windowsla aynı yola baskoymuslardı nerde hangi pcde gorebiliyosun simdi gecmisi bilmeyen bir nesil gelecegide anlayamaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...

okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun

• inceleme çok hoş olmuş hiç sıkılmadan izledim.Teşekkürler.
  • çok değerli bir telefon 10 üzerinden ben şahsen 90 veriyorum ki çok iyi olduğu için. 10 puanı da tipini beğenmediğim için kırdım, çok düz gibi. biraz bombeli olabilirdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...

okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun

sana burada giren çıkan ne anlamadım. 2 kişi konuşuyoruz. anladın demek istediğimi umarım.

onun dışında herkesin yorumu kendinedir. sen beğenirsin ben beğenmem. zorla mı beğendireceksin. bak işine...

• Merhaba arkadaşlar.

Samsung Galaxy S3 Sahibi olacam bende siparişimi verdim.

Ancak o kadar pahalı bir telefon aldıktan sonra koruyucular aramaya başladım :)

Aşağıda göstereceğim kılıfı çok beğendim acaba Türkiye'den alacağım bir yer var mı ?

Buda Amazon satışıhttp://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-S3-Flip-Case/dp/B0080CXR8M/

• quote:

quote:

quote:

quote:

"S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil" tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

"S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil" tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

bu kadarını beklemiyordum htc den.
    htc nin amiral gemisi diye nitelendirilen cihazları samsungun amiral gemilerinden malzeme olarak her zaman çok daha kaliteli.

• iphone 4 kullanicisi olarak gercekten cok basarili buldum galaxy s3'u Buyuk ekrani, internet browser'i ve diger yeni extra ozellikleriyle iphone kullanici kitlesini bile etkilemeyi basarmislar.

Iphone 5 cikinca karsilastirip ya s3'e ya iphone 5'e gecmeyi uygun buldum (tabi sene sonuna kadar cikarsa)

Yurtdisinda yasiyorum ve buradaki fiyati kdv dahil 750 usd s3'un. iphone 5 cikana kadar 500-600 usd civarina duser diye umid ediyorum.

Her kullanicinin kendi kriterleri oluyor ve birini rahatsiz eden bir sorun diger kisiyi etmeyebiliyor genelde.

Onun icin cihazi begenip ihtiyac sahibi olan arkadaslara tavsiyem yorumlara fazla takilmadan gidip alin derim. Alan arkadaslara da hayirli olsun, gule gule kullansinlar.

• son htc one s videosunda gördüğüm kadarıyla one s galaxy s2 den ve one x den çok daha performanslıydı neden onunla karşılatırmadınız anlayamıyorum
  • incelemeden ziyade samsung s3 reklamı olmuş. bu incelemelerde ticarete dökülmüş anlaşılan...

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Bu aletin pili çıkabiliyormu? İncelemeyi izleyemedim zamanım yok. Şimdiden cevabınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.