Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gun oldu galaxy s3 alalı...bundanonce her modeli kullandım...htc one X iphoneların 2g sine kadar en az 20 adedini nokia aklınıza ne geliyosa...android e alıştım htc one x sayesinde...şimdi zorluk çekmiyorum...galaxy s3 gerçekten güzel yapılmış..batarya fena değil...malemeleri kalitesiz filan değil..s2 gerçekten berbattı ama s3 olmuş...çok şık cihaz...tek beğenmediğim dizaynı ses ve kilitleme tuşları olmuş...yanlarda ve tam parmak uçlarının orada oldufguiçin ister istemez eliniz kayıyor....o gerçekten hoş olmamış...ben sevdim..şimdilik bukadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Bu aletin pili çıkabiliyormu? İncelemeyi izleyemedim zamanım yok. Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Evet piLi ayrı oLarak çıkaßiLiyor Arka kapak açıLıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Öncelikle güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.Sonra ise;*Üst düzey telefonlar için çıkan NOVA 3ün S3 ve One X gibi cihazlarda takılması yenilir yutulur bişey değildir, yani bu optimizasyom sorunları neden iOSda olmuyorda Androidde oluyor ? ve bu sorunlar niye aşılamıyor ?*S3ün ekranının 4 ve 4se kıyasla darbelere karşı dayanıksız olmasından biraz da bahsedilse iyi olurdu, iyi geceler.

S3 ün ekranı darbelere karşı dayanıksız mı ?Gorilla glass 2 ekrana sahip.Asıl iphone 4S in ekranı çok dayanaksızz istersen youtubedan crash testlerine bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiotor -- 10 Haziran 2012; 12:37:16 >
  • ne kadar meraklısınız kavga etmeye birbirinizin kalbini kırmaya...

iphone kullanan adam neden buraya gelip olmamış berbat rezil 5 para etmez diyor...beğenmek zorunda değilsin almak zorundada değilsin...parası olan adam tercihini yapar istediğini alır...bişeyleri bu kadar körü körüne savunmanın anlamı yok...her şey bir yana bunlar sonuçta telefon bırakında birazcık donsun 2 saniye geç yüklensin ne olur...

hayatım boyunca nokia dan başka telefon kullanmadım telefon hastalığımda pek olmadı...ama bi heves ettim 15-20 gün önce alayım diye hatta kafaya htc koydum sonra bişey oldu fiyat yüksek geldi vs vs dedim gittim nokia 701 aldım

sizin burda kavgasını ettiğiniz telefonların yanında benim 701 in esamesi bile okunmaz belki ama o 701 bile bana fazla gelmeye başladı..yok telefonda oyun oynayım nete girieyim uygulama manyağı olayım gibi heveslerim yok o bakımdan keşke bunu bile almasaydım diyorum bazen...

işim olduğunda açıyorum neti ne olacak bu telefon 2 saniyede açıyorsa benimki 5 saniyede açsın ne olur....

dediğim gibi biraz telefon hevesim olsa bugün hiç düşünmeden gider alırdım galaxy s3..ama şu şartlarda almak sadece etrafımdaki insanlara gösteriş yapmaktan öteye geçmez....telefona aşık oldum o ayrı....ve ayrıca dediğim gibi telefon hastası olsam iphone asla almazdım kötü olmasından değil belkide dünyanın en iyisidir ama apple ürünlerine karşı hiç bir şekilde sempatim yok...htc alırım samsung alırım...ama asla ve asla iphone .oktan 5 para etmez samsung 10 basar htc 100 basar gibi laflar etmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Bu aletin pili çıkabiliyormu? İncelemeyi izleyemedim zamanım yok. Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Evet çıkabiliyor. Dış kasa yekpare değil, arka kapak açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

ne kadar meraklısınız kavga etmeye birbirinizin kalbini kırmaya...

iphone kullanan adam neden buraya gelip olmamış berbat rezil 5 para etmez diyor...beğenmek zorunda değilsin almak zorundada değilsin...parası olan adam tercihini yapar istediğini alır...bişeyleri bu kadar körü körüne savunmanın anlamı yok...her şey bir yana bunlar sonuçta telefon bırakında birazcık donsun 2 saniye geç yüklensin ne olur...

hayatım boyunca nokia dan başka telefon kullanmadım telefon hastalığımda pek olmadı...ama bi heves ettim 15-20 gün önce alayım diye hatta kafaya htc koydum sonra bişey oldu fiyat yüksek geldi vs vs dedim gittim nokia 701 aldım

sizin burda kavgasını ettiğiniz telefonların yanında benim 701 in esamesi bile okunmaz belki ama o 701 bile bana fazla gelmeye başladı..yok telefonda oyun oynayım nete girieyim uygulama manyağı olayım gibi heveslerim yok o bakımdan keşke bunu bile almasaydım diyorum bazen...

işim olduğunda açıyorum neti ne olacak bu telefon 2 saniyede açıyorsa benimki 5 saniyede açsın ne olur....

dediğim gibi biraz telefon hevesim olsa bugün hiç düşünmeden gider alırdım galaxy s3..ama şu şartlarda almak sadece etrafımdaki insanlara gösteriş yapmaktan öteye geçmez....telefona aşık oldum o ayrı....ve ayrıca dediğim gibi telefon hastası olsam iphone asla almazdım kötü olmasından değil belkide dünyanın en iyisidir ama apple ürünlerine karşı hiç bir şekilde sempatim yok...htc alırım samsung alırım...ama asla ve asla iphone .oktan 5 para etmez samsung 10 basar htc 100 basar gibi laflar etmem...

Bravo. O kadar güzel yazmışsınız ki hayranlıkla okudum yazınızı.

Bende koyu bir iphone kullanıcıyım ve "kesinlikle iphone telefonumdan vazgeçmem" derken bu gün Samsung Galaxy S3'ü inceledikten sonra telefon görüşüm değişti.

Ben ki, iphone laf söyletmeyen ben; bu telefona aşık oldum yahu. Telefonlar konusunda uzman biri olarak Android 4.0 yüklü bu telefon tam bi canavar.

• böyle incelemeler yapıyosunuz sonrada telefonu almak zorunda kalıyorum gitti 2000 tl :):) tşkler inceleme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

mesut çevik e twitter da da sormuştum. Cevam gelmedi :) ama şimdi gördüm. Klavye de yön tuşlarının olmaması bence büyük eksiklik. Htc den alışanlar bilir.

Tek ben mi takıyorum acaba bu yön tuşlarına. Sonuçte yanlış yazım yapıldığında o harfe yön tuşlarıyla çok rahat gidiliyor. Desire hd var memnunum. galaxy tab p1000 de yok yok. Sanırım sadece htc de var.

Orjinal Samsung klavye nin dışında,root gerektirmeyen,tuşları istediğin gibi modifiye yapabilecegin klavyeler mevcut zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işin sonu yok galiba nokia 3310 kullandığım ve tuşları bozulacak diye yılan oyunu bile oynamadığım günler geldi aklıma heyyy gidi günler
  • S3 'ü ,dün itibari ile satın almış bulunuyorum.
    2 ay kadarda Htc One X kullandım.

Htc One x ,açıkçası tasarım olarak daha çok hoşuma giden bir cihazdı. Ama iki sistem update gelmesine rağmen.Browser ındaki buglar beni kendisinden sogutmaya yetti. Kendi orjinal browser ında,Web sayfalarını zoom yaptığın an ,sayfayı flash patlatır gibi,sayfayı sanki yenile tuşuna basmışsınızda ,tekrar yükler gibi zoom yapması sinir bozucu. Aynı şekilde özellikle video çekerken azda olsa takılmalar iki update gelmesine rağmen tamam budur,detirtecek bir iyileşme göstermedi cihaz. One x in ips ekranı gece ve loş ışıklı ortamda başka hiçbir Htc cihazının ekranı ile kıyaslanamaz derecede çok iyi.Ancak güneş ışıgğında Htc one x in ekranında neredeyse hiçbirsey göremiyorsunuz. Ses kalitesi olarak Htc one x Audio Beats farkını hissettiriyor. Her iki cihazın speaker ından verdigi ses bircoguna göre az gelecektir.Ancak Htc One X in speaker indan verdigi ses ,S3 den azda olsa daha yüksek. Htc one x in kamerasının fotograf performansı ise kullanıcısını üzmez.Video konusunda bariz olarak S3 daha iyi. Fakat suana kadar S3 ün kamerasında beni üzen tek şey çoklu çekimin 20 adet ile sınırlanmış olması. Htc one x de coklu çekim parmaginizi tuştan cekene kadar devam ediyordu. Bunun yanında Htc one x in wifi sinin çekin gücü gelen iki güncellemeden sonra resmen yariya düstü. Güncellemelerden önce aynı mesafede 2-3 çizgi gösteren wifi 1 çizgiyi zor görür oldu. Ilk update de browser nın hız konusunda Galaxy Note umu geride bıraktığına şahit olsamda.Sonraki Güncelleme ile onunda içine ettiler. Malzeme kalitesi olarak Htc One X , insana daha güven veren bir yapıya sahip olsada ,her iki cihazda aynı mesafeden kaldırıma düşse ,kasaları, kalıcı,derin izler oluşmaya cok müsait bir yapıya sahip. Fakat S3 ,S2 ye nazaran daha sağlam hissi uyandırdı bende.S3 ü elinizde tUttuğunuz zaman S,S2 deki ucuz plastik hissi S3 de yok. Bunun dışında S3 piyasanın en hızlısı oldugunu kullanicisina hissettiriyor. Bunu anlamak icin test sonuçlarına bakmaya gerek yok.Kullanmak yeterli. 

Daha başka merak ettiğiniz hususlar olur ise elimden geldigince cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

"S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil" tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

bu kadarını beklemiyordum htc den.
    htc nin amiral gemisi diye nitelendirilen cihazları samsungun amiral gemilerinden malzeme olarak her zaman çok daha kaliteli.

Az öncede yazdım.2 ay kadar One X kullandım.Dün itibari ile S3 satın aldım.
    Aynı zamanda Galaxy Note sahibiyim.

Bu video lardaki dayanıklık testi abartmaya gerek yok.

Kimsenin bu tür cihazlarla çivi çakma gibi bir gereksinimi olduğunu sanmıyorum.

Ancak cebinde ,koyduğun zeminde ,kum ,tuz tanesi vb cisimler ile temas ettiği zaman anında ciziliyor.
    One X in ekranını çizdim.Onca bug üzerine bir çizikle resmen sogudum cihazdan.

S3 ve One x i kaldırıma düşürün ikisininde kasası ezilir ,çizilit hasar görür.

Ekranın Bir köşesine bastırdığın zaman diger köşesi oynayan bir ekran ile civi cakmak neyi kanıtlıyor.

Iki yazilim güncellemesi geldigi halde,Web sayfalarını zoom yapınca ,sayfa yenile tusuna basmişcasına ,flash patlatir gibi sayfa zoom layan bir cihaz ile çivi çaksan ne olur .

• bilen arkadaşlara bir sorum vardı. S3'e en fazla kaç gblık mcrosd takabiliyoruz? bilgisi olan varsa sevinirim..

dün itibari ile samsung s3 lü oldum. Mavi renkli olanından. Alacaklara öncelikli tavsiyem eğer sabrınız varsa kesinlikle mavi olanın buralara gelmesini bekleyin derim. Beyaza bakmazsınız bile.HTC onex ile samsung s3 (beyaz) arasında kalmıştım. Mavi bulunmuyor diye. ancak mavisini bulunca hiç kararsızlığım kalmadı. (HTC'nin şekli duruşu albenisi biraz daha güzel gibi) yukarıda Massive'in yorumunu okuyunca içim daha da rahatladı :)

ilk başta büyük olması (önceki telefonum n900 'dü) gözüme batıyordu ancak çabuk alışıyor insan. sonuçta bir samsung note kadar büyük değil. S3'e kadar ideal boyut olarak S2'yi görüyordum ama S3 'de güzelmiş. Merak edenlere, elinizde hiç sırıtmıyor. bu arada telefon sanırım bu segmentteki en hafif telefon. Hafifliği taşınabilirliğini çok artırıyor.

Not: bu arada Amsterdam satürn'den 599 euro'ya aldım, 59 euro tax free sonuçta 540 euro o da yaklaşık 1250 TL'ye geldi. Vergi filan bahane, TR'deki firmalar aç gözlülük yapıyor, bizleri kazıklıyor bence (Holandaya da koreden geliyor bu telefonlar, orada da dükkann kirası veriyorlar, orada da işçi çalıştırıyorlar ve telefondaki vergi oranı %19) bu kadar yüksek vergiye rağmen adamlar para kazanabiliyor. Türkiyedeki 2000 TL'lik fiyatların bir açıklamasını yapabilen var mı? firmalar hemen devlete suç atıyor vergi vs. diye. ben inanmıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 8 Haziran 2012; 22:39:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

bilen arkadaşlara bir sorum vardı. S3'e en fazla kaç gblık mcrosd takabiliyoruz? bilgisi olan varsa sevinirim..

dün itibari ile samsung s3 lü oldum. Mavi renkli olanından. Alacaklara öncelikli tavsiyem eğer sabrınız varsa kesinlikle mavi olanın buralara gelmesini bekleyin derim. Beyaza bakmazsınız bile.HTC onex ile samsung s3 (beyaz) arasında kalmıştım. Mavi bulunmuyor diye. ancak mavisini bulunca hiç kararsızlığım kalmadı. (HTC'nin şekli duruşu albenisi biraz daha güzel gibi) yukarıda Massive'in yorumunu okuyunca içim daha da rahatladı :)

ilk başta büyük olması (önceki telefonum n900 'dü) gözüme batıyordu ancak çabuk alışıyor insan. sonuçta bir samsung note kadar büyük değil. S3'e kadar ideal boyut olarak S2'yi görüyordum ama S3 'de güzelmiş. Merak edenlere, elinizde hiç sırıtmıyor. bu arada telefon sanırım bu segmentteki en hafif telefon. Hafifliği taşınabilirliğini çok artırıyor.

Not: bu arada Amsterdam satürn'den 599 euro'ya aldım, 59 euro tax free sonuçta 540 euro o da yaklaşık 1250 TL'ye geldi. Vergi filan bahane, TR'deki firmalar aç gözlülük yapıyor, bizleri kazıklıyor bence (Holandaya da koreden geliyor bu telefonlar, orada da dükkann kirası veriyorlar, orada da işçi çalıştırıyorlar ve telefondaki vergi oranı %19) bu kadar yüksek vergiye rağmen adamlar para kazanabiliyor. Türkiyedeki 2000 TL'lik fiyatların bir açıklamasını yapabilen var mı? firmalar hemen devlete suç atıyor vergi vs. diye. ben inanmıyorum artık.

64gb a kadar destekliyor.

Bende Hollanda Saturn den 600 euro ya aldım.
    Renk konusunda sana katılmıyorum.Mavisini begenmedim.Direkt Beyazını aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

bilen arkadaşlara bir sorum vardı. S3'e en fazla kaç gblık mcrosd takabiliyoruz? bilgisi olan varsa sevinirim..

64gb a kadar destekliyor.

Bende Hollanda Saturn den 600 euro ya aldım.
    Renk konusunda sana katılmıyorum.Mavisini begenmedim.Direkt Beyazını aldım.

eh o zaman zevkler ve renkler tartışılmaz deyip saygı göstereceğiz :)
    ancak telefon tercihlerimiz uyuşuyor..imzama bakarsan :)

cevabın için teşekkürler..
    daha fazla bilgin varsa memnun oluruz. şöyle n900'deki yorumlarını içeren gibi bir inceleme güzel giderdi doğrusu bunun yanında üst kullanıcı gibisiniz, yazılım vs. tavsiyelerinizi almak isteriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 8 Haziran 2012; 23:08:59 >

• 16 gb genpa 2.0000 lira
    aldım diye demiyorum
    08.06.2012 tarihi itibariyle rakibi yok
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

quote:

"S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil" tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

bu kadarını beklemiyordum htc den.
    htc nin amiral gemisi diye nitelendirilen cihazları samsungun amiral gemilerinden malzeme olarak her zaman çok daha kaliteli.

Az öncede yazdım.2 ay kadar One X kullandım.Dün itibari ile S3 satın aldım.
    Aynı zamanda Galaxy Note sahibiyim.

Bu video lardaki dayanıklık testi abartmaya gerek yok.

Kimsenin bu tür cihazlarla çivi çakma gibi bir gereksinimi olduğunu sanmıyorum.

Ancak cebinde ,koyduğun zeminde ,kum ,tuz tanesi vb cisimler ile temas ettiği zaman anında ciziliyor.
    One X in ekranını çizdim.Onca bug üzerine bir çizikle resmen sogudum cihazdan.

S3 ve One x i kaldırıma düşürün ikisininde kasası ezilir ,çizilit hasar görür.

Ekranın Bir köşesine bastırdığın zaman diger köşesi oynayan bir ekran ile civi cakmak neyi kanıtlıyor.

Iki yazilim güncellemesi geldigi halde,Web sayfalarını zoom yapınca ,sayfa yenile tusuna basmişcasına ,flash patlatir gibi sayfa zoom layan bir cihaz ile çivi çaksan ne olur .

Çizilen ekran değil üzerindeki parmak izi kaplamasıdır!eğer gerçekten ekranı çizebildiyseniz tebrikler.one x in ekran köşesinide xperia s i denediğim gibi bıçakla 1mm kadar çizmeyi denedim sonuçta en ufak çizik yok tek eksik zamanla sıyrılan anti parmak izi kaplaması onuda nuscreen hd kullanarak telafi etmek çok kolay oldu ekranda parmak izi oluşmadığı gibi parmak ekran üzerinde son derece kolay hareket ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

16 gb genpa 2.0000 lira
    aldım diye demiyorum
    08.06.2012 tarihi itibariyle rakibi yok
    saygılar

Amsterdam satürn'den 599 euro'ya aldım, 59 euro tax free sonuçta 540 euro o da yaklaşık 1250 TL'ye geldi. Vergi filan bahane, TR'deki firmalar aç gözlülük yapıyor, bizleri kazıklıyor bence (Holandaya da koreden geliyor bu telefonlar, orada da dükkann kirası veriyorlar, orada da işçi çalıştırıyorlar ve telefondaki vergi oranı %19) bu kadar yüksek vergiye rağmen adamlar para kazanabiliyor. Türkiyedeki 2000 TL'lik fiyatların bir açıklamasını yapabilen var mı? firmalar hemen devlete suç atıyor vergi vs. diye. ben inanmıyorum artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@
    quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...
    okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun
    S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

tamam iste tam senin aradıgın telefon civi cakmak için cekic deyilde telefonla cak sen ozaman :) samsunga gelince saglamlıgı yeterince iyi özellik olarak one x solda sıfır bırakıyorken sen saglamlıga daha fazla onem veriyorsan sonynin yeni cıkardıgı telefonu alabilirsin su bile gecirmiyor

• güzel bir ekran kalitesine ve güzel bir kameraya sahip gereksiz özelliklerle donatılmış üst seviye gereksiz bir telefon. paraya para demeyen vatandaşların mutlak suretle sahip olmak isteyecekleri bir ürün. ayrıca bu yüz tanıma yada hareket algılama sistemi telefonda zaten çalışmıyor onu burada görüyoruz.. be kardeşim senin yeni televizyonlarında da çalışmıyor. es serisi 7000 ve 8000 modellerindeki kamera, sözde hareket algılıyor ama tv karşısında sizi şebek ediyor. el kol sallaya sallaya bir hal ediyor. o zaman bu özelliği tanıtma kardeşim doğru düzgün çalıştıramıyorsan. bu telefonun fiyatı 2000 tl bahsettiğim tv lerde 3500 tl gibi bir fiyattan başlıyor. gerçekten markaya güven problemi yaratacak cinsten hamleler.

• Orijinalden alıntı: suvaribey

Bravo. O kadar güzel yazmışsınız ki hayranlıkla okudum yazınızı.

Bende koyu bir iphone kullanıcıyım ve "kesinlikle iphone telefonumdan vazgeçmem" derken bu gün Samsung Galaxy S3'ü inceledikten sonra telefon görüşüm değişti.

Ben ki, iphone laf söyletmeyen ben; bu telefona aşık oldum yahu. Telefonlar konusunda uzman biri olarak Android 4.0 yüklü bu telefon tam bi canavar.

içimden geçenleri yazdım işte...

dediğim gibi azıcık meraklı olsam bugün gidip alıcam telefonu ama yok işte öyle bi heves...

şunu alsam içindekilerin bir çoğunu kullanmayacağım bile 50 tane oyun yüklü olsa merak edip 1 tanesini bile açmam :) :) o zamanda gidip 2000 lira verip gösteriş yapmama gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.