Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC
    quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@
    quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...
    okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun
    S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

tamam iste tam senin aradıgın telefon civi cakmak için cekic deyilde telefonla cak sen ozaman :) samsunga gelince saglamlıgı yeterince iyi özellik olarak one x solda sıfır bırakıyorken sen saglamlıga daha fazla onem veriyorsan sonynin yeni cıkardıgı telefonu alabilirsin su bile gecirmiyor

Özellik olarak samsung ta olup ta one x te olmayanları yada kullanılamayan özellikleri söyle bizde bilelim! "one x solda sıfır"gibi çocukca saçma sapan laflar komik oluyor one x ve s3 karşılaştırması izle bakalım

http://www.phonedog.com/2012/06/07/is-the-htc-one-x-better-than-samsung-s-galaxy-s-iii/

Ben yazayım.

Htc One X in Browser ı beş para etmez.Sayfalarda zoom yaptığın zaman sanki yenile tuşuna basmışsın gibi sayfanin görüntüsü bir anda olsa, gidiyor,flash gibi görüntü patlayıp geri geliyor.

Yine Browser unda akıcılık bütünlük yok.Sayfayı kaydırdığında sayfadaki görüntü ,imaj ve yazılar kesik kesik takılmalar nedeni ile S3 ile kıyaslanamayacak kadar kötü bir deneyim sunuyor.

Update ile giderilecek olsa bu sorunlar 2 ay kullandığım süre icin de,arka arkaya gelen iki update ile giderilirdi.

Yine Browser da yazı yazdığınız kutucukda yazılar arasında parmak ile geçiş yapmak tek kelime ile işkence.

Çivi çakan o ekran herhangi bir köşeye bastırdiğinda resmen yerinden oynuyor.
    Yine ekranin herhangi bir kenarına hatiri sayilir sekilde bastiginda ekran bulaniklasiyor,renkler birbirine giriyor.
    Tecrübe ile sabittir.Youtube dan bunuda arastır .

Kagıt üzerinde hızlı görünen One X ,S3 den kesinlikle ve kesinlikle yavaş.

Kısacası S3 de olupda One X olmayan daha bircok sey yazabilirim sana.

Önemli olan var olup olmaması değil ,var olan özelliklerin kullanıcıya iyi bir deneyim sunmasıdır.

Htc One X sadece ve sadece Htc nin simdiye kadar ürettiği üst segment cihazlar içinde en iyisi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Malzeme kalitesi olarak HTC falan üstün degil. Samsung parlak kullandıgı icin daha kalitesiz anlamına gelmiyor.
    Dizayn olarakta GS3 Iphone 4s'ten ve HTC one X ten daha güzel.

9 milyon ön sipariş kolay değil

ön sipariş marifet değil bak bakalım gerçek satış adeti olarak 9 milyon ön siparişin yarısına ulaşılabilmiş mi?s3 te kullanılan plastik malzeme ile one x te kullanılan polikarbonat malzemeyi aynı kefeye nasıl koyuyorsun merak ediyorum?şimdi sen plastik polikarbonattan daha üstünde dersin

s3 te de polycarbonat+hyperglaze denilen seramik yapiminda kullanilan bi madde kullanildi..

Tüm inceleme siteleri plastik diyor sen polikarbonat diyorsun kaynak göster bizde öğrenmiş oluruz!

1. S3 malzemesi de polikarbonat içeriyor.

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-confirms-galaxy-s3-chassis-is-made-of-classy-stuff-1081413

2. Polikarbonat da bir çeşit plastik türüdür.

3. Polikarbonat daha hafif ve esnek olduğu için kullanılır, ne bulunmaz hint kumaşıdır ne de vazgeçilmez bir maddedir. Öyle olsaydı eve aldığımız damacanaların içerisinde de bulunmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 9 Haziran 2012; 19:50:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Polikarbonat da bir plastik türüdür zaten.

polikarbonat ile plastik türdeştir buna kimsenin itirazı yok zaten ama aralarındaki farkta demir ile çelik kadar büyüktür bilmem anlatabildim mi?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Polikarbonat
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Özellik olarak samsung ta olup ta one x te olmayanları yada kullanılamayan özellikleri söyle bizde bilelim! "one x solda sıfır"gibi çocukca saçma sapan laflar komik oluyor one x ve s3 karşılaştırması izle bakalım

http://www.phonedog.com/2012/06/07/is-the-htc-one-x-better-than-samsung-s-galaxy-s-iii/

quote:

Ben yazayım.

Htc One X in Browser ı beş para etmez.Sayfalarda zoom yaptığın zaman sanki yenile tuşuna basmışsın gibi sayfanin görüntüsü bir anda olsa, gidiyor,flash gibi görüntü patlayıp geri geliyor.

Yine Browser unda akıcılık bütünlük yok.Sayfayı kaydırdığında sayfadaki görüntü ,imaj ve yazılar kesik kesik takılmalar nedeni ile S3 ile kıyaslanamayacak kadar kötü bir deneyim sunuyor.

Update ile giderilecek olsa bu sorunlar 2 ay kullandığım süre icin de,arka arkaya gelen iki update ile giderilirdi.

Yine Browser da yazı yazdığınız kutucukda yazılar arasında parmak ile geçiş yapmak tek kelime ile işkence.

Çivi çakan o ekran herhangi bir köşeye bastırdiğinda resmen yerinden oynuyor.
    Yine ekranin herhangi bir kenarına hatiri sayilir sekilde bastiginda ekran bulaniklasiyor,renkler birbirine giriyor.
    Tecrübe ile sabittir.Youtube dan bunuda arastır .

Kagıt üzerinde hızlı görünen One X ,S3 den kesinlikle ve kesinlikle yavaş.

Kısacası S3 de olupda One X olmayan daha bircok sey yazabilirim sana.

Önemli olan var olup olmaması değil ,var olan özelliklerin kullanıcıya iyi bir deneyim sunmasıdır.

Htc One X sadece ve sadece Htc nin simdiye kadar ürettiği üst segment cihazlar içinde en iyisi olabilir.

*ilk olarak kimse kimsenin tercihine laf söyleyemez ama kendi browser ı kötü diyede telefon değiştirilmez boat browser denen bir gerçek var ki kendi browser ı ile arada dağlar kadar fark var o rahatlıkla kullanılabilir
    pinch to zoom anında tepki veriyor sayfa yüklenirken kaydırmada en ufak sıkıntı yok.herşey bizim istediğimiz hızda olmuyor malesef bazen güncellemeler zaman alabiliyor ki bu sorunların yazılım güncellemesi ile giderileceğine adım kadar eminim zira custom rom yüklediğimde kendi browser ı ile dahi bahsettiğin sıkıntılardan eser yok.
    *ikincisi kendi cihazımda hiçbir oynama yok hatta bu cihaz kadar rijit yapıda telefon sayılıdır burada senin cihazda sorun var genele mal etmek yanlış olur.
    *üçüncüsü ekran ile cam arasında boşluk bulunmayan hangi ekrana abanırsan bulanıklaşma olur hoyrat kullanmamak lazım.bende ekranına hatırı sayılır baskı uygulayım s3 bulanıyor mu bulanmıyor mu bakalım (şaftını bile kaydırırım).
    *dördüncüsü son güncellemelerle senin dışında hızdan şikayet eden görmedim ki cihazda halen ics4.0.3 ve eski bir kernel mevcut(tekrar söylüyorum bu hatadır geç kalınmıştır).
    *son olarak bu iddam devam ediyor s3 te olupta htc de olmayan hiçbir yazılım yada donanım özelliği mevcut değil ama s3 bir sense arayüzünü asla kullanamaz.

sonuçta alınmış alınmıştır s3 ü kazasız belasız iyi günlerde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 9 Haziran 2012; 20:24:46 >

• İsterse titanium kasa olsun .Ki titanuim çelikten bile daha dayanıklı olmasına ragmen,oda rahatlıkla çizilir.Sert beton zemine düştümü hepsi hasar görür.Ezilmiş,Çizilmiş,Bütürbütür olduktan sonra polikarbon kasa olsa ne olur.
    Hasar görecek şekilde düşürmedikten sonra problem yok.
    Polikarbon olmasının espirisi S3 nin malzeme kalitesine nazaran daha az hasar görme ihtimali olması.Ancak bir cogu hemfikir olacaktır az veya çok düşen ve kasası hasar gören bir telefon insanın içine sinmez.
    Ekran daki ufacık kılcal bir çizik olması bile benim içime sinmiyorken.

Polikarbon kasa olmasının bir espirisi yok benim icin.

Ki Galaxy S,S2 , S3 ü ve Galaxy Note u çizilmeye dayanıklı ekranı var diye almadım ben.

Bu tür cihazlarda Malzeme kalitesi okadar belirleyici bir unsur degil birçogu için .

Çevremde onlarca S ve S2 kullanıcısı var ve ilk günkü gibi kasaya sahipler.Çünkü kılıf kullanıyor birçogu.

Kılıf kullandıktan sonra iphone 4 ve 4 S in cam kaplı kasası bile zor kırılıyorken.

SADECE Polikarbon kasa tek başına belirleyici bir unsur degil.

• Cok guzel bir bilgilendirme olmus aklimda one x ve s3 hakkinda bir sorun kalmadi

• millet noluyor size! apple & samsung askerleri olmuşsunuz. onu geç herkes bu telefonu alma hesapları yapıyor. 2000 lira az paramı? soru deǧil bu çünkü az para degil. tmm güzel telefon ama parayı yoldan toplasan bile israf!!! o telefon takla atsa bile israf.

yolda yada dışarıdayken biraz daha hızlı int. icin yada en fazla facebooka ekleyeceginiz resimleri cekmek icin. vs vs icin boyle meblaglar telefona yatirilirmi? bunlarin hepsini yapacak telf. 800 900 tlyede alirsiniz. çok fahiş bir fiyat ve bazı pazarlama teknikleriyle hepinize "buna deger, o parayı hakediyor" gibi seylere inandırıyorlar. apple ı dünyanın en zengini ettiniz simdi sıra samsungda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

Orijinalden alıntı: sfx

reklammı izledim incelememi?
    beklentiler büyüktü, karşılamadı. çünkü seneyede telefon satmaları lazım. geriye tasarım kalıyor o da çok güzel olmamış.

bir üst modelin de beklentileri karşılamak için 3 dilek hakkı verecekmiş.

o 3 hakkin birinde senin icin 10 inçlik bisey dilerim. tablet ? telefon ? galaxy .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 9 Haziran 2012; 20:52:41 >
  • Benim için ,Alınmış Alınmıştır degil işte .
    HTC One X bana güven verse içime sinse ,S3 nin çirkin tasarımına kalmazdım.

iphone 5 çıksın ,bugün gider alırım.

Beni marka fanatikleri ile karıstirma.iyiyse iyi kötüyse kötüdür fikrimi belirtirim.

Kendine göre alınmış alınmıştır diye yazıyorsun.Bir tek benim kullandığım One X e has problemler diye geciştirip kendine göre açıklamalar yapıyorsun ama iyi taraflarını gördügun kadar kötü taraflarını kabul et cihazın.

Yada ister et ister etme .Ben 2 ay kullandım one x i ve bahsettigim sorunlerdan sikayetci olan bir tek ben degilim.

En basiti aşağıda linkteki one x in bahsettigim ekran probleminin olması icin bastırdigin kuvette veya daha fazla bastir hicbir sekilde böyle problemle karsilasmiyorsun.
    One x kullanirken,
    One x ile ilgili forumlarda bunun denemesini Galaxy Note un ekrani ile kiyaslamis ve bunun bir problem oldugunu kabul etmis ve yazmistim.

http://m.youtube.com/watch?v=Dl1X37IyzdA

Alınmış Alınmıştır diyip,"Çünkü kişi kendinden bilir işi" sorunları görmezden gelip, Kasasının polikarbon olmasından medet umdugun One X i sende iyi günlerde kullan.

• Videoyu anca izleyebildim, güzel ve eğlenceli olmuş, ellerinize sağlık.

• @Massive, S3 u nasil buldun genel bir degerlendirme yapabilirmisin, birde gorusme ses seviyesi ve kalitesi hakkinda ne dusunuyorsun...

• quote:

Benim için ,Alınmış Alınmıştır degil işte .
    HTC One X bana güven verse içime sinse ,S3 nin çirkin tasarımına kalmazdım.

iphone 5 çıksın ,bugün gider alırım.

Beni marka fanatikleri ile karıstirma.iyiyse iyi kötüyse kötüdür fikrimi belirtirim.

Kendine göre alınmış alınmıştır diye yazıyorsun.Bir tek benim kullandığım One X e has problemler diye geciştirip kendine göre açıklamalar yapıyorsun ama iyi taraflarını gördügun kadar kötü taraflarını kabul et cihazın.

Yada ister et ister etme .Ben 2 ay kullandım one x i ve bahsettigim sorunlerdan sikayetci olan bir tek ben degilim.

En basiti aşağıda linkteki one x in bahsettigim ekran probleminin olması icin bastırdigin kuvette veya daha fazla bastir hicbir sekilde böyle problemle karsilasmiyorsun.
    One x kullanirken,
    One x ile ilgili forumlarda bunun denemesini Galaxy Note un ekrani ile kiyaslamis ve bunun bir problem oldugunu kabul etmis ve yazmistim.

http://m.youtube.com/watch?v=Dl1X37IyzdA

Alınmış Alınmıştır diyip,"Çünkü kişi kendinden bilir işi" sorunları görmezden gelip, Kasasının polikarbon olmasından medet umdugun One X i sende iyi günlerde kullan.

marka fanatiği olduğunu söyleyen olmadı!kimseye yalan borcum yok geçiştirecek bir durumsa hiç yok gel kendi kullandığım cihaza beraber bakalım esneme, yaylanma, web te takılma vs var mı yok muyazdığımı iyi okusan bu cevabı vermezdin samsungun ekranında boşluk var o boşluk boyunca bastırmaya devam edersen kaçınılmaz olarak ondada bozulma olacaktır bu bir sorun değildir kullanılan ekranların doğasıdır içersindeki sıvı kristale basınçla müdahale ediyorsun olay bundan ibaret evdeki lcd tv ekranına bastır bakalım ne oluyor ekran kapasitif basmatik değil o derecede bastırmayacaksın bu kadar basit bunuda bozukluk olarak nitelendiriyorsan diyecek lafım yok. çok şükürki beni ne donanım gücüyle, ne tasarımıyla nede sağlamlık adına hayal kırıklığına uğratmadı(bir defa düşürdüm). bugün yarın iphone 5 çıkar asıl sen s3 ten fazla "medet umma" diyesim geldi

• Hala kaçınılmaz son diyorsun ve eline alıp kullanmadığın cihaz hakkinda bu yorumu yapıyorsun.
    S3 ün ekranı parmagimla var gücümle basıyorum.Hicbir bozulma yok.
    Galaxy Note un ekranında da aynı şekilde .

One X in ekran tasarımı yerleştirme biçimi iphone 3G ve GS tarzında.Yani cihazin pilini degistirmek icin ekran çıkarılması gerekiyor.

One X i satin alip ekranın bir köşesine istem dışı bastırdım ve paralel olan köşe bariz bir sekilde azda olsa dışa çıkıyordu.

Daha sonraki günlerde magzalardaki teşhirdeki One X lere baktığımda aynı durum onlardada vardı.

One X in ekranindan bahsetmisken aklima geldi.Güneşli bir günde ,kapalı bir ortamda olmadığın bir anda One X in ekranında birşey görebiliyormusun.

Htc nin suana kadar cikardigi en iyi ekran ancak güneş altında sıfır görüntü neredeyse.Iphone nun ekranından bile kötü performans.

Benim medet umdugum falan yok.

Tasarım hersey degildir .Ki her defasinda One X in tasarimini begendigimi ve aksine S3 nin tasariminin berbat oldugunu forumlarda yazdim.

iphone 5 ön siparişe çıksın ilk siparis verenlerden biri olacagimdan kuskun olmasin.Ki bunu yazdigim halde Bence sen S3 den fazla medet umma ,iphone 5 çıkınca gibisinden yazarak saçmalamişsın.

Neyse senin tabirinle alınmış alınmıştır diyip kendini avutmaya devam et.

• 4.8 inch nedir ya dandik bir cep telefonu super bir bilgisyar.yillardir bilgisayar ureticilerinin kazanamadigi karlari cep telefonu kazaniyor.dunyanin en buyuk cep telefonu ureticisi ama en iyi kopyalayicisida samsung.1 tane orjinal fikirleri yok ordan burdan gorup kopyaliyorlar.apple desen iyi en azindan teknoloji uretiyor nokia desen dandikde olsa kendi yazilimi teknolojisi var.motorola en azindan cok dayanikli.sony desen walkman serisi sahane blackberry zaten cok baska dunya htc desen bir sense arayuzu war.ama bu samsung calabildigini caliyor en ust seviye cep telefonlarinda bile plastk top malzemesi kullaniyor.begenen alir ona lafim yokta urettikleri mali oyle yalanlarla anlatiyorlarki sanki icine bsy koymuslar.2000 liralik bir telefon.tasarim cop zaten cepte tasinmayacak bir alet.donanimhaber nasil bu telefonu oneriyor anlamadim tablet olarak oneriyorlar olsa gerek.yazik o kadar paraya 2 gb ram yazmislar ne gerek warsa

• quote:

İsterse titanium kasa olsun .Ki titanuim çelikten bile daha dayanıklı olmasına ragmen,oda rahatlıkla çizilir.Sert beton zemine düştümü hepsi hasar görür.Ezilmiş,Çizilmiş,Bütürbütür olduktan sonra polikarbon kasa olsa ne olur.
    Hasar görecek şekilde düşürmedikten sonra problem yok.
    Polikarbon olmasının espirisi S3 nin malzeme kalitesine nazaran daha az hasar görme ihtimali olması.Ancak bir cogu hemfikir olacaktır az veya çok düşen ve kasası hasar gören bir telefon insanın içine sinmez.
    Ekran daki ufacık kılcal bir çizik olması bile benim içime sinmiyorken.

Polikarbon kasa olmasının bir espirisi yok benim icin.

Ki Galaxy S,S2 , S3 ü ve Galaxy Note u çizilmeye dayanıklı ekranı var diye almadım ben.

Bu tür cihazlarda Malzeme kalitesi okadar belirleyici bir unsur degil birçogu için .

Çevremde onlarca S ve S2 kullanıcısı var ve ilk günkü gibi kasaya sahipler.Çünkü kılıf kullanıyor birçogu.

Kılıf kullandıktan sonra iphone 4 ve 4 S in cam kaplı kasası bile zor kırılıyorken.

SADECE Polikarbon kasa tek başına belirleyici bir unsur degil.

Katılıyorum. Adamlar iyice uçmuş, çivi falan çakmaya başlamışlar. S3 sanıldığı kadar dayanıklı değil zaten, drop testlerde de açıkça görülüyor. S2 gibi düşünülmesin, iPhone 4'den farkı yok kırılganlığının. Testlerin birinde tek düşüşte ekranı patlıyor. Alınmasına engel mi peki? Tabiki hayır. iPhone 4'ü alırken de testleri incelemiştim ve kırılganlığına aldırış etmeden sahip oldum.

• bu tip telefonlarında en gıcık gittiğim şeylerden biri ekrana biraz bastırdığın zaman renk dalgalanması oluşturması, büyük sorun değil ama bazılarının hoşuna gitmeyebiliyor, kullandığım samsung galaxy R, htc sensation böyleydi, birde bu durum zaman zaman ekranın içine toz almasına neden olabiliyor, s3 ü özellikle bu yönden incelemiştim, ne kadar bastırsamda oymana yoktu bu gerçekten güzel bir şey ayrıca bu sefer ekran camı ile kasayı tamamen bütünleşik yapmışlar, bu durum esasında ekranı daha sağlam bir hale getirmiş ayrıca toz alma olayı hemen hemen imkansız hale getirilmiş, bu şekilde bir yapının tek sıkıntısı ekran camı değiştirilmesi gerekirse maliyet unsurunu artırıcı bir durum olabilir gibi, ama çoğu zaten o kadar uzun veya hor kullanmıyor, ayrıca bu sefer arka kapakta, daha sağlam monte edilmiş, sağı solu oynayan bir yeri yok, artı şeffaf kademeli ince polikarbonat kullanılması çoğu tam plastik gibi sansada güven veriyor koyu renkte bu daha bariz hissediliyor ayrıca kolay çizilmiyor, belki eksi yön olarak biraz parlak olması söylenebilir, genel kasa yapısı itibari ile oldukça ergonomik ve kullanıcı dostu olduğunu söyleyebilirim çoğu kullanıcıda bu konuda benzer şeyleri düşünüyor varolan sorunlar daha çok yazılımsal gibi, onların içindede şu an için bariz çok rahatsız edici bir durum yok gibi gözüküyor, yakında ayrıntılar dahada netleşir ancak bu tel bir iki güncelleme ile sanırım son zamanlardaki en stabil ve bu ekran büyüklüğüne rağmen ergonomik, yazılımsal ve donanımsal özellikleri itibari ile kullanışlı en iyi tellerden biri yada birincisi olmaya aday gibi, nacizane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Haziran 2012; 2:29:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC
    quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@
    quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...
    okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun
    S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

tamam iste tam senin aradıgın telefon civi cakmak için cekic deyilde telefonla cak sen ozaman :) samsunga gelince saglamlıgı yeterince iyi özellik olarak one x solda sıfır bırakıyorken sen saglamlıga daha fazla onem veriyorsan sonynin yeni cıkardıgı telefonu alabilirsin su bile gecirmiyor

galaxy s3 un one x ten %20 daha hızlı olması sana ne ifade ediyor sunu bilsen gene yeter

• Blizzard3 %20 hızlı olduğunu ispatlasana kaynak göster bakalım lafı ortaya atmakla olmuyor bu iş!şuan iki cihaz arasındaki fark en fazla %5 onuda gerçek hayatta anlamak imkansız .

• Ben mi kaçırdım whereoscope tarzı programı var mı?

• One S'de çalışmayan oyunun S3 de iyi çalışması ilginç.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.