Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pebble blue yerine metalic blue gelmiş galiba arkadaşlarhttp://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070840/samsung_i9300_galaxy_siii_metallic_blue_akilli_telefon sanırım kapak sorunun halledilmiş hali bu
  • s3 1750 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

quote:

Orijinalden alıntı: sfx

millet noluyor size! apple & samsung askerleri olmuşsunuz. onu geç herkes bu telefonu alma hesapları yapıyor. 2000 lira az paramı? soru deǧil bu çünkü az para degil. tmm güzel telefon ama parayı yoldan toplasan bile israf!!! o telefon takla atsa bile israf.

yolda yada dışarıdayken biraz daha hızlı int. icin yada en fazla facebooka ekleyeceginiz resimleri cekmek icin. vs vs icin boyle meblaglar telefona yatirilirmi? bunlarin hepsini yapacak telf. 800 900 tlyede alirsiniz. çok fahiş bir fiyat ve bazı pazarlama teknikleriyle hepinize "buna deger, o parayı hakediyor" gibi seylere inandırıyorlar. apple ı dünyanın en zengini ettiniz simdi sıra samsungda.

Arkadaş ne güzel yorumlamışsın helal valla aklımdan geçenleri yazmışsın biz çok ama çokkk zengin bir milletiz bakıyorum piyasada insanların elinde 2 şer 2 şer iPhone 2 şer 2 şer samsung Galaxy ler le geziyorlar ya biz ne kadar zengin bir ülkeymişizde ben bilmiyormuşum toplumdaki çevremizdeki kişler insanlar ellerinde 2,3,4 TL lik telefonlarla geziyor hava atıyor şekil yapıyoruz yazık çok yazık üretim araştırma arge vs vs hiç birisi ama hiç birisi yok elin adamı üretiyor allayıp pullayıp çok çok yüksek paralara satıyor biz hop alıyoruz
    arkadaşlar devam durmak yok yol a devam ne diyeyim ki başka
    sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok..............

K alkıpta arge yapacak telefon üretecek halim yok.Sadece tüketen ,üretmeyen veya ürettirilmeyen bir millet olmayı,neden ben ve benim gibi kişilere mağlediyorsun.Millet 2000 tl na telefonlar alıncamı aklına geliyor sadece.Günah keçisi yapmak icin.Teknolojik konulara gelene kadar,Hayvansal ve tarımsal alanda bile ithalat yapmaya zorlanan bir ülkede yaşıyorsun sen.ilk önce bunun nedenlerini sorgula ondan sonra gelde benim parasını verip aldığım telefonu sorgula.
    Ki sorgulasan bile sana ne ?Param var alıyorum.Zevk benim Cüzdan benim.Milletin neyi neden aldığı ,toplumsal etkileri ve sonuçları sizemi"Alıntı yaptığın kiside dahil" kaldı.Hava atmak içinmiş lafa bak.Herkesi aynı kefeye niye koyuyorsun.
    Bu telefonları nasıl , ne için kullandığımı görmeden bilmeden.Başkasının bu ülke için ne yaptığını bilmeden.Senin gibi vatan sever olduğunu sanan tiplerde anca boş boş konuşursunuz.
    Bu şekilde populist yaklaşımlar ile senin mantığına göre seninde pek bir farkın yok.Sadece populizm den öteye gidemeyen laflar.

Benim lafım ortaya konuşulmuş bir laftı siz üstünüze aldınız evet millet 2000 Tl verip telefon alınca konuşmuş oluyorum yoksa burada niye yazayım Ben kimsenin cebinin kahyası değilim isteyen istediği telefonu alır satar kullananır Ben vatanseverim demedim yada milliyetçiyim falanda demedim
    Nedir arkadaşım maksat telefon değilmi nasıl ve niçin kullanabilir esas amacımız telefon almak değilmi ötesinde ne olabilir .
    Herkezi aynı keyeye koymuşum evet yine diyorum 2000 TL bir telefona yazık ha sen diyorsun ki benim param var alırım kullnaırım al kullan kimse karışamaz değilmi Dikkat ediyorum iPhone kullanan tüm çevremdeki insanlar klasiki Phone nun melodisini kullanıyor bir tanesi bile zil sesinin değiştirmemiş acaba neden????
    Demişsinki Hayvansal ve tarımsal alanda bile ithalat yapmaya zorlanan bir ülkede yaşıyorsun sen.ilk önce bunun nedenlerini sorgula ondan sonra gelde benim parasını verip aldığım telefonu sorgula.
    Konumuz şu an bana göre iPhone nun piyasa fiyatınınçok yüksek olması bu benim düşüncem ve burada bu düşüncemi dile getirdim forum da o tür konular o tür tartışmalar olur ise kendimime göre orada da o konular hakkında yorumda da bulunurum ama konu şu an o değil
    Ayrıca bu konuya ben populist ve vatan sever olarak yaklaşmadım,sende bilmeden vatan ve millet için kimin ne zaman ne yaptığına sen karar veremezsin
    diyorum ki amaç telefon ve biraz ötesinde bir cihaz almak ise 2000 TL çok paradır diyorum ama ben alırım demişsin tabiki alırsın kullanırsın daha önce de dediğim gibi hatta 2 tane bile alıpp kullannabilirsin zevk ve para senin

• quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

4.8 inch nedir ya dandik bir cep telefonu super bir bilgisyar.yillardir bilgisayar ureticilerinin kazanamadigi karlari cep telefonu kazaniyor.dunyanin en buyuk cep telefonu ureticisi ama en iyi kopyalayicisida samsung.1 tane orjinal fikirleri yok ordan burdan gorup kopyaliyorlar.apple desen iyi en azindan teknoloji uretiyor nokia desen dandikde olsa kendi yazilimi teknolojisi var.motorola en azindan cok dayanikli.sony desen walkman serisi sahane blackberry zaten cok baska dunya htc desen bir sense arayuzu war.ama bu samsung calabildigini caliyor en ust seviye cep telefonlarinda bile plastk top malzemesi kullaniyor.begenen alir ona lafim yokta urettikleri mali oyle yalanlarla anlatiyorlarki sanki icine bsy koymuslar.2000 liralik bir telefon.tasarim cop zaten cepte tasinmayacak bir alet.donanimhaber nasil bu telefonu oneriyor anlamadim tablet olarak oneriyorlar olsa gerek.yazik o kadar paraya 2 gb ram yazmislar ne gerek warsa

bi kere senin gibi apple fanatiklerine sesleniyorum birşeyi bilmeden konuşmayın siz ne zannediosunuz apple ın malzemelerinin kendisinin olduğunu mu ios un en iyi aryüze sahip olduğunu mu ilk olarak ios basit ve kolay bir yazılımdır yoksa bu kadar tutulmazdı iki apple ıphone da kendi malzemelerini kullanmıyor o tasarlayıp samsung ve lg gibi markalara yaptırıyor eğer bu konu hakkında bir bilgin yoksa bu yazıyı hiç yazmasaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

ben iPhone kulaniyorum ama sgs3'de aldim cihaz super ama bende bahsetiginiz samsung smart yani film izlemek icin app yok veya diger haber app neden acaba extrami yuklememiz lazim?

google playda samsung smart aratın ve yükleyin . . .

bulamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için cihazın şıklığı çok önemlidir. Telefon şık değil tasarımı berbat ama özellikleri ile yenilikleri ile güzel bir iş çıkarılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamparks -- 11 Haziran 2012; 17:56:50 >
  • evo 3d den geçemiyor insan. kamera değilde 3d ekranı bi koysalarmış mükemmel olurmuş, ama yapmazlar, çünkü seneye galaxy s 4 nasıl çıkacak sonra.

• quote:

quote:

quote:

ben iPhone kulaniyorum ama sgs3'de aldim cihaz super ama bende bahsetiginiz samsung smart yani film izlemek icin app yok veya diger haber app neden acaba extrami yuklememiz lazim?

bulamiyor

Samsung Smart Sinema tam ismi bu.şimdi baktım google playdan

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsungfunclub&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW1zdW5nZnVuY2x1YiJd

buda link i

• quote:

quote:

quote:

quote:

bulamiyor

Samsung Smart Sinema tam ismi bu.şimdi baktım google playdan

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsungfunclub&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW1zdW5nZnVuY2x1YiJd

buda link i

tesekkurler ama almanyada calismiyor diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuzene sipariş verdim 1 ay içinde İngiltere'den getirecek s3'ümü.Bakalım methedildiği kadar iyi mi telefon :)
  • Güney koreye 4 çekirdek 2 gb ram'la dağıtıyor.Oldu mu şimdi samsung. Zaten galaxy s2 son üretimlerinde daha yüksek frekans hızına sahip işlemciyle geliyordu.Yani 1 gb ram neyine yetmiyor diyenlere geliyor. Hani 4g bağlantısını destekleyen 4 çekirdekli işlemci yok o yzüden kuzey amerikaya 2 çekirdekli işlemci gönderdik diyor ya samsung.Yani yıllar sonra 4g gelse ülkeye bu telefon kullanılamayacak. 2 gb ram de 4g şebekesi için gerekli.

Benim gibi en az 3 sene telefon kullanan biri için çok da hoş olmayan bir durum

• Ben galaxy s3 32 gb almak istiyorum. Yalnız şuan tek vodafone'da varmış. Galaxy s3ün içine vodafone ek yazılım yüklermi ? Yada 32 gb'tı teknosaya gelirmi ? Bilen biri cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• toptan farklı Angel Wing Ultra İnce Stander Sabit iPhone 4, iPhone 4S, ücretsiz sevkıyat + hızlı teslimat + düşük fiyat 2,99 $ için stand ile Gövde: http://x.vu/259725

• uuu headshot güldürdü yine. Çok güzel bir inceleme oldu olmasına ama gönül isterdi ki şu kablosuz şarj meselesine bir değineydiniz. İçime oturdu valla
  • Hala Nova takılıyor diyenler var.

Yahu körmüsünüz sağırmısınız ? O oyun Android için çıkmadı henüz. Telefonun o şekilde oynatması gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@
    quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...

okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun

"S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil" tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

telefona her vuruşunda sanki bana vuruyomuş gibi oldu içim yandı

• Arkadaşlar S3'ün şarj süresinin durumu nasıl? Alan arkadaşların bazıları sorun yaşıyormuş sanırım. 4-5 saatte şarjın bittiğini belirtmişler, doğru mu bu? Full kullanımda ve 3G/Wifi açık olarak min. kaç saat gidiyor şarjı, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • Hani Galaxy SIII ve One X karşılaştırması. Telefonlarından birini alacağım. Buraya güveniyorum ya.

• Bu arada Apple fanları şunu diyeyim.

"İlk insan yürüdü. Siz de onlardan kopyala yapıştır yaptınız."

ok bb.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Arkadaşlar S3'ün şarj süresinin durumu nasıl? Alan arkadaşların bazıları sorun yaşıyormuş sanırım. 4-5 saatte şarjın bittiğini belirtmişler, doğru mu bu? Full kullanımda ve 3G/Wifi açık olarak min. kaç saat gidiyor şarjı, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

geceden downloada bırakıyorum 8 saat civarı sonra kapanıyor telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.