Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim en iyisini yaparsa onu tebrik etmek lazım ama elinizi vicdanınıza koyun izlerken hiçmi "ya bunlar iphone 4 ve 4s te zaten vardı yeni bişey olarak bitek göz izleme sensorunu gorebildim" diye. kayan menu, yukardan inen bilgi ekranı, ortadaki home tuşu, home tuşuna atanan görevler...vb. hersey iphone dan kopyalanmış nerdyse. sanki apple ne yapmış 4s'te der gibi beklemişler ve biraz daha süsleyip parlaklık verip yollamışlar ve biz daha iyiyiz diyorlar. yani belki süslemeler başarılı olmuş olabilir ama kimse kusura bakmasın hala daimi öncü apple şuan. benim düşüncem bu.

• Androidi kullanan ve seven biri olarak iPhone 5'in S3 den daha iyi olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

kim en iyisini yaparsa onu tebrik etmek lazım ama elinizi vicdanınıza koyun izlerken hiçmi "ya bunlar iphone 4 ve 4s te zaten vardı yeni bişey olarak bitek göz izleme sensorunu gorebildim" diye. kayan menu, yukardan inen bilgi ekranı, ortadaki home tuşu, home tuşuna atanan görevler...vb. hersey iphone dan kopyalanmış nerdyse. sanki apple ne yapmış 4s'te der gibi beklemişler ve biraz daha süsleyip parlaklık verip yollamışlar ve biz daha iyiyiz diyorlar. yani belki süslemeler başarılı olmuş olabilir ama kimse kusura bakmasın hala daimi öncü apple şuan. benim düşüncem bu.

Yukarıdan inen bilgi ekranı Android tasarımıdır. iPhone'a iOS 5 ile geldi. Ben de iOS kullanıcısıyım fakat bu ürüne haksızlık etmeyelim, bence en iyi Android telefon bu olmuş. Göz algılama sağlıklı çalışmıyor. Kullanışlı bir özellik değil, videoda da çalışmadığı görülüyor zaten. Telefon özellikleri olarak hoş olmamış ve işlevsel değil. Mesajlaşma ekranının tasarımını beğenmedim, arama yapmaya çalışırken de kişileri bulmak biraz zor. Kamera daha kaliteli olmalıydı, web browser'a bayıldım. Çok çok hızlı bence.

• Ohh be sonunda Türkçe video incelemesi çıktı hem de detaylı 43 dakika. Çok teşekkürler donanımhaber...

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Benim için ,Alınmış Alınmıştır degil işte .
    HTC One X bana güven verse içime sinse ,S3 nin çirkin tasarımına kalmazdım.

iphone 5 çıksın ,bugün gider alırım.

Beni marka fanatikleri ile karıstirma.iyiyse iyi kötüyse kötüdür fikrimi belirtirim.

Kendine göre alınmış alınmıştır diye yazıyorsun.Bir tek benim kullandığım One X e has problemler diye geciştirip kendine göre açıklamalar yapıyorsun ama iyi taraflarını gördügun kadar kötü taraflarını kabul et cihazın.

Yada ister et ister etme .Ben 2 ay kullandım one x i ve bahsettigim sorunlerdan sikayetci olan bir tek ben degilim.

En basiti aşağıda linkteki one x in bahsettigim ekran probleminin olması icin bastırdigin kuvette veya daha fazla bastir hicbir sekilde böyle problemle karsilasmiyorsun.
    One x kullanirken,
    One x ile ilgili forumlarda bunun denemesini Galaxy Note un ekrani ile kiyaslamis ve bunun bir problem oldugunu kabul etmis ve yazmistim.

http://m.youtube.com/watch?v=Dl1X37IyzdA

Alınmış Alınmıştır diyip,"Çünkü kişi kendinden bilir işi" sorunları görmezden gelip, Kasasının polikarbon olmasından medet umdugun One X i sende iyi günlerde kullan.

marka fanatiği olduğunu söyleyen olmadı!kimseye yalan borcum yok geçiştirecek bir durumsa hiç yok gel kendi kullandığım cihaza beraber bakalım esneme, yaylanma, web te takılma vs var mı yok muyazdığımı iyi okusan bu cevabı vermezdin samsungun ekranında boşluk var o boşluk boyunca bastırmaya devam edersen kaçınılmaz olarak ondada bozulma olacaktır bu bir sorun değildir kullanılan ekranların doğasıdır içersindeki sıvı kristale basınçla müdahale ediyorsun olay bundan ibaret evdeki lcd tv ekranına bastır bakalım ne oluyor ekran kapasitif basmatik değil o derecede bastırmayacaksın bu kadar basit bunuda bozukluk olarak nitelendiriyorsan diyecek lafım yok. çok şükürki beni ne donanım gücüyle, ne tasarımıyla nede sağlamlık adına hayal kırıklığına uğratmadı(bir defa düşürdüm). bugün yarın iphone 5 çıkar asıl sen s3 ten fazla "medet umma" diyesim geldi

super amoled ekranda sivi kristal ne arar la !! Bastir bastir belki mucize olurda s3 un ekraninda bozulma olur

http://www.youtube.com/watch?v=-k6r2HQY9Ws

Al sana 2 ekranin farki

• anlamadığım konu şu bu telefon ilk duyurulduğunda mesu bey tasarımı beğenmemişti ahtta şöyle diyordu bir uzak doğuludan beklendiği gibi basit bir tasarım diyordu arkasının seramik olmamasından yakınmıştı telefonu canlı inceleme de yaptım gayet iyi maseu beyin incelmesinde de görüldüğü gibi başaılı bir alet ama arada ne değişti belkide kendileri inceleme fırsatı bulunca fikirleri değişmiştir?

• bi iPhone etmez...

• ben iPhone kulaniyorum ama sgs3'de aldim cihaz super ama bende bahsetiginiz samsung smart yani film izlemek icin app yok veya diger haber app neden acaba extrami yuklememiz lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

ben iPhone kulaniyorum ama sgs3'de aldim cihaz super ama bende bahsetiginiz samsung smart yani film izlemek icin app yok veya diger haber app neden acaba extrami yuklememiz lazim?

google playda samsung smart aratın ve yükleyin . . .
  • @Mesut Bey
    Galaxy Note ve One X i bendeki MHL kablo ile televizyonuma takınca çalışıyor.
    Fakat S3 ü aynı kablo ile takınca çalışmıyor.
    Televizyo nun Bütün HDMI girişlerini denedim.Tv nin HDMI giriş ayarlarını otomatik konumuna getirdim.50hz ve 60hz olarak da sonuç degismedi.
    Yabancı Forumlarda da çalıştığını yazan olmamış.
    Bu konuda bilginiz varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfx

millet noluyor size! apple & samsung askerleri olmuşsunuz. onu geç herkes bu telefonu alma hesapları yapıyor. 2000 lira az paramı? soru deǧil bu çünkü az para degil. tmm güzel telefon ama parayı yoldan toplasan bile israf!!! o telefon takla atsa bile israf.

yolda yada dışarıdayken biraz daha hızlı int. icin yada en fazla facebooka ekleyeceginiz resimleri cekmek icin. vs vs icin boyle meblaglar telefona yatirilirmi? bunlarin hepsini yapacak telf. 800 900 tlyede alirsiniz. çok fahiş bir fiyat ve bazı pazarlama teknikleriyle hepinize "buna deger, o parayı hakediyor" gibi seylere inandırıyorlar. apple ı dünyanın en zengini ettiniz simdi sıra samsungda.

Arkadaş ne güzel yorumlamışsın helal valla aklımdan geçenleri yazmışsın biz çok ama çokkk zengin bir milletiz bakıyorum piyasada insanların elinde 2 şer 2 şer iPhone 2 şer 2 şer samsung Galaxy ler le geziyorlar ya biz ne kadar zengin bir ülkeymişizde ben bilmiyormuşum toplumdaki çevremizdeki kişler insanlar ellerinde 2,3,4 TL lik telefonlarla geziyor hava atıyor şekil yapıyoruz yazık çok yazık üretim araştırma arge vs vs hiç birisi ama hiç birisi yok elin adamı üretiyor allayıp pullayıp çok çok yüksek paralara satıyor biz hop alıyoruz
    arkadaşlar devam durmak yok yol a devam ne diyeyim ki başka
    sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok..............

• quote:

@Mesut Bey
    Televizyo nun Bütün HDMI girişlerini denedim.Tv nin HDMI giriş ayarlarını otomatik konumuna getirdim.50hz ve 60hz olarak da sonuç degismedi.

Donanımhaberin anasayfasında bunu belirttiler.Galaxy S3 e özel bir MHL kablosu yapılmış ve biz bunu aksesuar gibi ek ücret ödeyerek temin edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

quote:

Orijinalden alıntı: sfx

millet noluyor size! apple & samsung askerleri olmuşsunuz. onu geç herkes bu telefonu alma hesapları yapıyor. 2000 lira az paramı? soru deǧil bu çünkü az para degil. tmm güzel telefon ama parayı yoldan toplasan bile israf!!! o telefon takla atsa bile israf.

yolda yada dışarıdayken biraz daha hızlı int. icin yada en fazla facebooka ekleyeceginiz resimleri cekmek icin. vs vs icin boyle meblaglar telefona yatirilirmi? bunlarin hepsini yapacak telf. 800 900 tlyede alirsiniz. çok fahiş bir fiyat ve bazı pazarlama teknikleriyle hepinize "buna deger, o parayı hakediyor" gibi seylere inandırıyorlar. apple ı dünyanın en zengini ettiniz simdi sıra samsungda.

Arkadaş ne güzel yorumlamışsın helal valla aklımdan geçenleri yazmışsın biz çok ama çokkk zengin bir milletiz bakıyorum piyasada insanların elinde 2 şer 2 şer iPhone 2 şer 2 şer samsung Galaxy ler le geziyorlar ya biz ne kadar zengin bir ülkeymişizde ben bilmiyormuşum toplumdaki çevremizdeki kişler insanlar ellerinde 2,3,4 TL lik telefonlarla geziyor hava atıyor şekil yapıyoruz yazık çok yazık üretim araştırma arge vs vs hiç birisi ama hiç birisi yok elin adamı üretiyor allayıp pullayıp çok çok yüksek paralara satıyor biz hop alıyoruz
    arkadaşlar devam durmak yok yol a devam ne diyeyim ki başka
    sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok..............

K alkıpta arge yapacak telefon üretecek halim yok.Sadece tüketen ,üretmeyen veya ürettirilmeyen bir millet olmayı,neden ben ve benim gibi kişilere mağlediyorsun.Millet 2000 tl na telefonlar alıncamı aklına geliyor sadece.Günah keçisi yapmak icin.Teknolojik konulara gelene kadar,Hayvansal ve tarımsal alanda bile ithalat yapmaya zorlanan bir ülkede yaşıyorsun sen.ilk önce bunun nedenlerini sorgula ondan sonra gelde benim parasını verip aldığım telefonu sorgula.
    Ki sorgulasan bile sana ne ?Param var alıyorum.Zevk benim Cüzdan benim.Milletin neyi neden aldığı ,toplumsal etkileri ve sonuçları sizemi"Alıntı yaptığın kiside dahil" kaldı.Hava atmak içinmiş lafa bak.Herkesi aynı kefeye niye koyuyorsun.
    Bu telefonları nasıl , ne için kullandığımı görmeden bilmeden.Başkasının bu ülke için ne yaptığını bilmeden.Senin gibi vatan sever olduğunu sanan tiplerde anca boş boş konuşursunuz.
    Bu şekilde populist yaklaşımlar ile senin mantığına göre seninde pek bir farkın yok.Sadece populizm den öteye gidemeyen laflar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

@Mesut Bey

Donanımhaberin anasayfasında bunu belirttiler.Galaxy S3 e özel bir MHL kablosu yapılmış ve biz bunu aksesuar gibi ek ücret ödeyerek temin edeceğiz.

Tskler cevap için.
    Desene bir 60-70 tl daha verip bir kablo daha alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

Geç oldu ama iyi oldu 2 gün önce S2 den S3 e terfi etmiştim. o kadar paraya neden 4S almadın diyenler oldu.Telefonu gösterdim 2 dk kullandılar sonra Ooo süpermiş hayırlı olsun dediler.

iphone 5 nasıl olacak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

bi şe sorcamda hangi insan diom artık arabanın üstünde telefon bırakıp gazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai
    quote:

mali 400 grafik birimi kullanması bir hayal kırıklığı Özellikle oyun severler bu duruma üzülmüştür S3de Süper Amoled pentil panel tercihi samsung gibi Bir panel üreticisinden yeni bir panel bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı Telefonun kamerasında yenilik yok bir önceki S2 ile benzer bir kamera tercih etmiş Onun dışında yenilk diyebileceğimiz 4 çekirdekli yongası gerisi yazılımsal
    Dogru noktalara deginmissiniz ancak ben sahsen telefonların hicbirinde oyun taraftarı degilim touchscreen bir ise yaramıyor bence ondan vita aldım. vita ile tegra oyunları kıyaslanamaz bence. super amoledin plus olmaması pek fazla birsey kaybettirmemis zira pentile dizilimini gormek icin epey ugrasmak gerekiyor. bu iki husus s3ü piyasanın en iyi telefonu yapmaktan alı koyamıyor malesef. ip5 cıktıgında samsung yeni bir telefon ile cevap verecektir asagıdaki silahları ona saklıyor bence super amoled hd + ekran 2gb ram 12 mp kamera
    Pentil ekran tercihi esasen s3 1280x720p HD ekran iddiasını baltalıyor HD ekran için gerekli pixel sayısını karşılamıyor bu biraz ilizyonistletlerin İşine benziyor bir göz yanılgısı telefonda oyun tercihi edenleri gerçekten üzecek özellikle yeni çıkan oyunlar bunu Ilerde daha derinden hissettirecek oyunlarda grafik yongası asıl işlemciden daha Önem arz eder
    Logondan bir apple taraftarı olduğun bariz belli... Bu nedenle yazdığın mesaj doğal olarak samsungu yere sermeye niyetli... 1. Pentile dizilim güç tasarrufu sağlar ve pil ömrünü arttır. 2. Elinizde büyüteç ile telefon kullanmıyorsanız ekran çok kaliteli bir görüntü sunuyor. Tabi apple size telefonla birlikte birde büyüteç verdiği için mecburen ekrandaki ppi değerini yüksek tutmak zorunda. Bir biyolog olarak 290ppi üzerini gözle göremezsiniz diyorum... 3. Mali 400 grafik yongası son derece akıcı çalışıyor ve tegra oyunlarında doğal olarak biraz sıkıntı yaşatabiliyor. Bunun nedeni o oyunların tegra platformuna özel olarak hazırlanması. Tabi samsungun yapacağı güncellemeler ile bu sorunlar ortadan kalkacak. Sonuçta bu bir telefon oyun konsolu değil? 4. Yeni panel yeni teknoloji, yeni teknoloji daha geçç çıkacak bir telefonun habercisi. Bence samsung pentile dilizimini dahada geliştiriyor. Galaxy S kullanıcısı olarak yeni pentile ekran çok daha iyi bir çözünürlük sunuyor. 5. 720p sahte çözünürlük demişsiniz. pentilede bu derece çözünürlük olmaz diyorsunuz bunu basitçe test edebilirsiniz. 720p formatında bir resmi tam ekran göremez ve ekrandan taşırması gerekir. 6. Telefonun kamerası biraz araştırma yaparsanız iphone 4s cihazında bulunan kameranın aynısıdır. Yani iphone 4s S2 kamerasımı kullanıyor diyorsunuz Ayrıca eklemeliyim... Artık apple bitti... ios sistemini ya adam gibi bir sistem yapacaklar yada böyle rezalet şekilde kalacak... Ben bir dosyayı farklı uygulamalar ile açıp kullanamıyorsam yemişim ios sistemini... Neye yarar... herşey kısıtlanmış... açmak için jb yapacan sonrada cihazın içine edeceksin. Tüm stabilitesi bozulacak... Bunu atmıyorum bir ios kullanıcısı olarak açıkça dile getiriyorum... Bu kadar kısıtlamadan sonra ios stabil olmasaydı ne yapardı... Ayrıca geçen bir apple fanatiği bir arkadaş bana şöyle dedi ben androidin bu launcher arayüzünü bir türlü sevemedim daha güzel yapabilirlerdi dedi... Verdiğim tek cevap şu oldu... ios hangi arayüzü kullanıyor? Dondu kaldı canım dostum yüzünde hafif bir acı tebessüm ile sorduğu sorudan bin pişman kaldı... Siz kalkmış applein size pardon samsung ve lgye ürettirdiği telefonları yüceltmeye geliyorsunuz... Samsung ve LG olmasa ne olacaktı haliniz ben çok merak ediyorum...
    Haklısın samsung süper AMOLED + paneli laf olsun diye çıkarttı Millet yüksek çözünürlük panelleri daha nekadar ileri götürebiliriz hesabı yaparken Samsung severler itiraf edemedikleri bir gerçeği içten içe sindirmeye çalışırken Yetmedi millet bu telefonla yeni çıkan ve çıkması muhtemel oyunları oynayıp napacak Eskilerle idare ediversin yeter diye 4 çeker bir motora modası geçmiş bir grafik yongasını Reva görmesi S2 den S3 kamera resim kalitesinin kayda değer bir gelişme yaşanmadığı gün gibi ortada Bu incelemede bu açık ve net ifade ediliyor

bir şey söleyeyim mi siz apple cılar sadece teknoloji ve makina mühendisliği hakkında bilgisizlersiniz bir bilgisayar yazılımcısı olarak mühendis arkadaşı destekliorum pential ekran vb şikayetleriniz varsa bunu kaldıramamanızdan ve söyleyecek laf bulamamanızdandır apple sizi reklamıyla o kadar caf caflı inandırıorki buna kendisi bile inanamıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri öncelikle neden misafir olarak yazdıgımı söliyim banlıyım.şimdi yorum yapıcam apple fanatigi ios fanatigi falan diceniz ama nese önemli değil android şuan için hala bi işe yaramaz bi sistem gözümde neden mi? ios iphone4(bnm telefonum) tek cekirdekle nova 3ü gram takılma olmadan yağ gibi oynatırken android 4cekirdekle arada takılmalar yaşıyorsa bu sistem daha bi işe yaramaz gelişmesi lazım derim ve susarım
    Doğru söze nedenir

olum sen videoyu izledin mi bu telefon iphone dan katkat daha hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: 45Orhan bence 4.3ten sonrası gereksiz galaxy s2nin tasarımı ve boyutlarını daha çok beğeniyorum
    Dostum cihazı eline alınca dediğin çok gereksiz bir sözcük olacağını anlayacaksın... 4.8 diye koca birşey beklemeyin... boyutu s2 ile aynı bugün gidip inceledim cihazı ellerim koca dev ellerden değil bildiğin standart küçüklükte bir el... Ne öyle ahım şahım büyük kaba nede çok küçük ve narin Cihazı elime aldım ve ekranın bir ucundan bir ucuna çok rahatlıkla tüm kontrolleri sağlayabiliyorsunuz... harika bir tasarım ve oldukça hafif bir cihaz olarak göründü.... Galaxy Simle ağırlık kıyasladım S bana 1ton gibi geldi :D abartmıyorum Sim bana artık ağır gelmeye başladı :)) Aradan biraz zaman geçsin ve yeni revizyon ürünler gelsin hemen alacağım... iphone fanatiği arkadaşım sırf beni rezil etmek için yanımda geldi benden sonra bir daha gidip cihazı inceledi :)) Artık bu olaydan sonra şunu açıkça diyorum... iphone telefon değil işletim sistemi.... Ancak bunu forumda anlamayacak onlarca insan var... Anlamıyorum bende apple kullanıcısıyım 1 yıldır kullanıyorum iosu hiçte ahım şahım birşey değil... 1 dosyayı farklı uygulamalar ile açamıyorum... Açtığımda her uygulamanın altına kendini kopyalıyor ve hiç hoş olmayan bir durum söz konusu oluyor... Birde iphone sahipleri şunu çok söylüyor... ben samsungun launcherini beğenmiyorum Tek soru soruyorum... apple size hangi launcheri sunuyor? [:] Madem beğenmiyorsun onlarca launcher var yükle birini kurtul illa TW kullanmak zorunda değilsin ki? Hiç bir firma bize para vermez... Aksine paramızı alır... Ne applei savunurum ne samsungu savunurum... Doğru nerede ise onu söylerim ben... Tablet nereden alınır yada hangi marka dediklerinde gözüm kapalı git ipad al derim... Telefon dediklerinde ise ihtiyacını söyle ona göre yönlendireyim derim... Gösteriş meraklısına iphone al derim heryeyimi yöneteyim ve sıkıntı çekmeyeyim yedeklerime her yerden ve bilgisayara bağımlı olmayayım diyene git android al hangi marka istersen onu al derim... Olay budur ihtiyaç meselesi... Samsung kullanıcılarından hiç duymadım gidipte apple sayfasında samsung derim başka birşey demem. Ancak ne varki apple kullanıcıları samsungun başarısını anlamış olacaklar ki sırf kötülemek ve bilgi sahibi olmayan kişilerin almasını engellemek adına her samsung konusuna appledan başka cihaz tanımam yazarlar... Yazık yaaa... başarılı cihazı öv başarısızı yere ser... Ama adaletli davranmayı ihmal etme... S3 samsungun çıkarttığı en kaliteli ve çekici telefon ilk görüşte aşık ediyor... bunu bilen dost düşman kendine göre yorumu yapıyor... düşmanda beğeniyor ama yinede beğenmiyorum demek zorunda hissedyor kendini... Korkma bunu demekle elindeki cihazı aldatmış olmazsın

gerçekten çok güzel konuşmuşsun ancak şunu eklemek isterim samsung galaxy tab 10.1 ipad a göre teslerde daha ii

• Daha iyisi çıkana kadar en iyisi budur arkadaş

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.