Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC
    quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@
    quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...
    okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun
    S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

tamam iste tam senin aradıgın telefon civi cakmak için cekic deyilde telefonla cak sen ozaman :) samsunga gelince saglamlıgı yeterince iyi özellik olarak one x solda sıfır bırakıyorken sen saglamlıga daha fazla onem veriyorsan sonynin yeni cıkardıgı telefonu alabilirsin su bile gecirmiyor

Özellik olarak samsung ta olup ta one x te olmayanları yada kullanılamayan özellikleri söyle bizde bilelim! "one x solda sıfır"gibi çocukca saçma sapan laflar komik oluyor one x ve s3 karşılaştırması izle bakalım

http://www.phonedog.com/2012/06/07/is-the-htc-one-x-better-than-samsung-s-galaxy-s-iii/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC güzel cihaz ama bir apple kalitesi yok. apple mercedes ise samsungu honda olarak düşünebiliriz. :) iphone5i bekleyin...
    dostum senden böyle bir yorum hiç beklemezdim :)) sonuçta iphoneun malzemelerini üreten firmaların başında samsung ve lg geliyor... apple mühendisleri tasarlıyor smsung ise kendi malzemeleri ile üretiyor aradaki tek fark iphoneun çok kısıtlı bir ios işletim sistemine sahip olması... Hak verirsin ki ios açık kaynak kodlu olsa bu kadar tutmazdı...
    yok dostum ben cihazı kötülemek için söylemedim aslında. demek istediğim ekran özellikleri ve donanımı olsun gerçekten güzel cihaz. ben kullanılan malzeme kalitesinden bahsettim. yani ikisini karşılaştırınca arada biraz fark var. bu konuda htc bence samsungtan bir adım önde. mesela arka kapak alüminyum malzeme olarak tasarlanabilirdi. ekran boyutu da büyük geldi bana. bence telefon için max boyut 4 inch olmalı. daha üzeri için tablet tercih edilmeli. tabi bunlar benim kendi kişisel düşüncelerim. cihazı aldıysanız güle güle iyi günlerde kullanın...
    okadar özelliği bıraktın malzeme kalitesine gozun carptı demi yani burda beyin bedava demekten baska secenek bırakmıyorsun hadi varsayalım malzeme kalitesini karsılastırdın o bile yanlıs htc ile samsung telefonu yere dusur bakalım hangisi kırılıyor hangisi ayakta kalıyor samsungun gorilla glas ekranını adam cekicle zor kırıyor youtubede arattır izle istersen ayrıca o telefon yere dusunce bisey olmuyorsa salamdır daha fazla saglamlıgın luzumu yok civimi cakıcan telefonla mantıga bak ya yok celik kasa olsun felan gibi sacma sapan yorumlar yapıyorlar kardesim bu telefon saglamlıgıda yere dusunce anlasılır tutupta uzerinden araba gecirmessin bu telefonun scam sapan yorumlar yapamyın akıllı dusunun
    S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

tamam iste tam senin aradıgın telefon civi cakmak için cekic deyilde telefonla cak sen ozaman :) samsunga gelince saglamlıgı yeterince iyi özellik olarak one x solda sıfır bırakıyorken sen saglamlıga daha fazla onem veriyorsan sonynin yeni cıkardıgı telefonu alabilirsin su bile gecirmiyor

Özellik olarak samsung ta olup ta one x te olmayanları yada kullanılamayan özellikleri söyle bizde bilelim! "one x solda sıfır"gibi çocukca saçma sapan laflar komik oluyor one x ve s3 karşılaştırması izle bakalım

http://www.phonedog.com/2012/06/07/is-the-htc-one-x-better-than-samsung-s-galaxy-s-iii/

donanım olarak s3 üstün ama malzeme kalitesi olarak htc üstün.
    şu resimde bile açıkça belli oluyor.

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme

• Telefon güzel.

• Malzeme kalitesi olarak HTC falan üstün degil. Samsung parlak kullandıgı icin daha kalitesiz anlamına gelmiyor.
    Dizayn olarakta GS3 Iphone 4s'ten ve HTC one X ten daha güzel.

9 milyon ön sipariş kolay değil
  • Keşke videoda kablosuz şarj teknolojisini de açıklasalarmış iyi olurmuş. Ben en çok onu merak ediyordum. Ama genede iyi olmuş... :)

• DH Yönetimi Şu videolari Youtube tarzı yerlere yükleyinde oradan bizde oradan yükleriz bilgisayara. Ya da Burada indirme linki ekleyin.
    Malum hızlar 1 mbit'e düştü ve bu tür videolari indirerek izliyoruz.
    Yükleme Çubugunun dolmasını beklersek 10 dakikalik video'yu ortalama 30 dakikada izlemiş oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 9 Haziran 2012; 13:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Malzeme kalitesi olarak HTC falan üstün degil. Samsung parlak kullandıgı icin daha kalitesiz anlamına gelmiyor.

ön sipariş marifet değil bak bakalım gerçek satış adeti olarak 9 milyon ön siparişin yarısına ulaşılabilmiş mi?s3 te kullanılan plastik malzeme ile one x te kullanılan polikarbonat malzemeyi aynı kefeye nasıl koyuyorsun merak ediyorum?şimdi sen plastik polikarbonattan daha üstünde dersin

• SLM 2 GÜNLÜK SIFIRDAN FARKSIZ GARANTİLİ FATURALI S3 ÜMÜ NOTE ALMAK İÇİN SATIYORUM İLGİLENENLER ÖZELDEN ULAŞABİLİR
  • ses konusunda note mu s3 mü daha kaliteli??? bass tiz vs

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"S3 malzeme kalitesi ve hissiyatı iyi değil" tüm inceleme siteleri bundan bahsederken muhalefet etmen enteresan samsung sana özel üretim yaptıysa orası ayrı.one x i malzeme kalitesi ve hissiyatı konusunda tüm eleştirmenler s3 teni çok daha başarılı bulmuş.bu arada çivi demişken one x in ne kadar kaliteli ve dayanıklı olduğu bu videoda açıkça ortada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc#!

hey maşallah one x e bak

• kim ne derse desin apple

• quote:

quote:

Malzeme kalitesi olarak HTC falan üstün degil. Samsung parlak kullandıgı icin daha kalitesiz anlamına gelmiyor.

ön sipariş marifet değil bak bakalım gerçek satış adeti olarak 9 milyon ön siparişin yarısına ulaşılabilmiş mi?s3 te kullanılan plastik malzeme ile one x te kullanılan polikarbonat malzemeyi aynı kefeye nasıl koyuyorsun merak ediyorum?şimdi sen plastik polikarbonattan daha üstünde dersin

s3 te de polycarbonat+hyperglaze denilen seramik yapiminda kullanilan bi madde kullanildi..

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

s3 te de polycarbonat+hyperglaze denilen seramik yapiminda kullanilan bi madde kullanildi..

Tüm inceleme siteleri plastik diyor sen polikarbonat diyorsun kaynak göster bizde öğrenmiş oluruz!

• Polikarbonat da bir plastik türüdür zaten.
  • S3te kullanılan polikarbonat ancak parlak olanı, One Xte mat olan kullanılıyor.
    3.5 inchlik iphone 4s 140gr gelirken 4.8 inchik GS3 133 gr geliyor. bu samsung
    adına onemli bir basarıdır

Benim bircok apple hastası arkadasım var adamlarda 4000dolarlık macbook prolar var
    onlar bile s3ü begendi artık düsünün... Apple bile cevabı olmadıgı icin dava acarak
    sansını deniyor ABDde cünkü GS3 tam 4 carrierda cıkacak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 9 Haziran 2012; 18:11:21 >
  • evet video gerçekten güzel di kızlar falan

• DH`den herhangi birşeyin video incelemesini izlediğimde çekirdek, kola yanımda oluyor film gibi bu incelemeyi 3. izleyişim çok güzel bir incelem olmuş

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.