Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S2 den S3 e geçmeye değermi sizce arkadaşlar ?
  • Tasarımını ve dokunduğunda verdiği görselliği beğendim. Param olsa şahsen almam. İyiki 4s almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Tasarımını ve dokunduğunda verdiği görselliği beğendim. Param olsa şahsen almam. İyiki 4s almışım

4s ten memnun musunuz peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey harika da 4.8 çok büyük bence bunun minisini de çıkarmalılar, 4.8"lik telefonu kotun cebine nasıl sokarım diye korktuğumdan almıyorum, yoksa direk gidip alacam, nufüs cüzdanından bile büyük

• İos6 çıkmış foruma girdim baktım milletin yenilik diye owww super yaptıklarını hatta daha fazlasını s2de 1yildir kullanıyoruz. Bakiyorumda iOS bile androidi taklit etmeye çalışıyor hala daha 4s diye niye direniyorlar onu anlamıyorum. İlla oyun uygulamaysa dert daha fazlasını 900liralik İPad2ile cok rahat yapıyorum. 4sin ufacık ekranında ne anliyonuzda ne yapiyonuz. S3ten gerisi boş htconexin de hakkını yemeyelim oda iyi cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

quote:

Tasarımını ve dokunduğunda verdiği görselliği beğendim. Param olsa şahsen almam. İyiki 4s almışım

Çok memnunum hocam. Telefonda gram donma yok. Alalı 1 aydan fazla olmuştur heralde, daha tek bir saniye donduğunu görmedim. Çatır çatır kullanıyorum hiçbir sorun yok. Android gibi karman çormanda değil kullanımı oldukça basit. Dokunmatikten hiç anlamayan annem babam bile 1 günde kullanmayı öğrendiler. Ben sgs2 ile 4s arasında gidip geliyordum 5-6 araştırdım inceledim ve 4s'te karar verdim. Tek kötü yanı flash desteğinin olmaması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

quote:

Çok memnunum hocam. Telefonda gram donma yok. Alalı 1 aydan fazla olmuştur heralde, daha tek bir saniye donduğunu görmedim. Çatır çatır kullanıyorum hiçbir sorun yok. Android gibi karman çormanda değil kullanımı oldukça basit. Dokunmatikten hiç anlamayan annem babam bile 1 günde kullanmayı öğrendiler. Ben sgs2 ile 4s arasında gidip geliyordum 5-6 araştırdım inceledim ve 4s'te karar verdim. Tek kötü yanı flash desteğinin olmaması

Bende stabillik sorunu yüzünden iPhone 4S aldım,iyi ki almışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

sense arayüzü olmadan android oyuncak gibi

sense arayüzü gereğinden fazla ram harcayan ve son sürümünde stabilite sorunları olan ve vadesi dolmuş bir arayüzdür.

TouchWizi tek geçerim.
    Sony TimeScape bile sense den iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

İnceleme için teşekkürler ama başlığa takılmış vaziyetteyim herşeyin en iyisi denildiğinde incelemenin maksadı biraz aşılmış zira tegra3 mali400 den görsellik anlamında çok daha fazlasını sunuyor bunun yanında düşüş olmadan aynı performansı yakalıyor! keza ekran parlaklığı, renk doğruluğu, ses ve kamera kalitesinde saygın tüm inceleme sitelerinde one x daha başarılı bulunmuş!Buda hiçte başlıkta yazıldığı gibi herşeyin en iyisi olmadığını ortaya koyuyor.

bi kere sanırım çok iyi araştıramamışsım sitelerin gemeli s3 ün daha iyi olduğunu söylüyor ayrıca kamera kalitesi de eşit hatta araştırmanı iyi yapsaydın iphone 4s htc one x ve s3 ün aynı sony kamerasını kullandığını anlardın

• galaxy s 3 te tüm uygulamalar kapalı iken bile ram in 4 te 3 ünü kullanıyormuş doğru mu ?

• 47:11 dakkaya dikkat Samsun :D :D komik bi hata olmuş :D

• s2 içinde böyle diyorlardı yalan.4 çekirdek işlemci 4,8 inç hd ekran ve sadece 2100 mah batarya ve 12 saat kullanım kusura bakmayın ama hiçte inandırıcı degil bakın s2 dem bile daha rezalet çıkacak şarj süresi.

• Şifreni Girerken Baş Harfler Çıkyor Onada Dikkat Et İstersen :)

• O kadar S3`ün incelemesini bekleyen ve isteyen insanlara ne oldu :D Niye yorum kısmı boş ? :D

• Dinlerken çok eğlendim gerçekten anlatan arkadaşa çok güldüm.Çok saf ve temizyürekli bir insan gibi geldi bana.Eline sağlık.

• güzel gazete

• Samsung' un gücünün bir kanıtıda, donanimhaber' i bile telefonu reklamını yapar gibi inceletmek zorunda bırakmış.

Telefona kimse kötü demiyor yanlış anlamayın, şu anda piyasadaki en gelişmiş akıllı telefon olduğu aşikar.

Fakat sayın Mesut Çevik cümle kurarken aman kuracağım cümle kullanıcıların kafasında telefonla ilgili kötü bir izlenim bırakmasın psikolojisi ile yapmış incelemeyi. Hatta o derece ki, zaten bilinen güçlü yönlerinin üzerine basa basa tekrar etmenin yanı sıra, zaten android' in doğal özelliği olan birtakım detayları da bu telefona aitmiş gibi anlatmış.

Samsung Galaxy S3' ü bir kenara bırakalım, burada asıl dikkat edilmesi gereken nokta, Samsung' un psikolojik ve marka gücüdür.

Saygılar

• s3 crash teslerde başarısız bulunmuş. hatta s2 daha sağlam olduğu söyleniyor. hatta gorilla glas 2 cam fiyasko çıkmış.
    s2 kullanıcısıyım 2 kere yere düştü. çok şükür çizik dahi yok. plastik arka kapak kılıf ve ekran koruyucu kullanıyorum. çok ta memnunum...

• mesut abi sen farklısın ya incelemen süper olmus ellerine saglık =)))

• yahu arkadaş yine apple fanı yiyeceksiniz ama ayarlar bölümündeki etkinleştirme kısmı bile iphonedeki kaydırmayla aynı şekilde ekran dönme şekli s2 de böyle değildi note de ve bunda böyle şimdi siz bakın bu kopyalara.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.