Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AIainPROST

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Arkadaşlar S3'ün şarj süresinin durumu nasıl? Alan arkadaşların bazıları sorun yaşıyormuş sanırım. 4-5 saatte şarjın bittiğini belirtmişler, doğru mu bu? Full kullanımda ve 3G/Wifi açık olarak min. kaç saat gidiyor şarjı, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

geceden downloada bırakıyorum 8 saat civarı sonra kapanıyor telefon

Evet batarya süresi pek iç açıcı değilmiş. Ağır kullanımda max. 12 saat demişler zaten yabancı forumlarda da.
  • bu telefon ismini hiç hak etmiyor.Sanki beta aşamasındaki bir oyun gibi 'bag'lar var.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar S3'ün şarj süresinin durumu nasıl? Alan arkadaşların bazıları sorun yaşıyormuş sanırım. 4-5 saatte şarjın bittiğini belirtmişler, doğru mu bu? Full kullanımda ve 3G/Wifi açık olarak min. kaç saat gidiyor şarjı, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Evet batarya süresi pek iç açıcı değilmiş. Ağır kullanımda max. 12 saat demişler zaten yabancı forumlarda da.

Yoğun kullanımda tam 12 saat diyor ! Bu süreye ulaşabilen başka bir Android telefon yok piyasada. Şu anda piyasada şarjı en iyi giden Android telefon tartışmasız S3. Gerçekten yorumunuzu anlayamadım. Ağır kullanımda 12 saati geçen başka bir telefon gördünüz mü? One X ilk çıktığında 6-7 saati zor görüyordu. Hala da pek bir gelişme olduğu söylenemez. Bu tip telefonların şarjı normal kullanımda 26 saat gidiyor. Yoğun kullanımda 12 saat ise harika bir süre.

quote:

Orijinalden alıntı: CryBaris

bu telefon ismini hiç hak etmiyor.Sanki beta aşamasındaki bir oyun gibi 'bag'lar var.

O ' bag ' ( bug ? ) lar neymiş. Anlatır mısınız?

• Bugün Teknosa'da deneme fırsatım oldu beyazını. İnanılmaz derecede hafif onu belirteyim. Benim Wave yanında taş gibi kalıyor. Gerçi alüminyum kasa olmasından ama S3 gerçekten o donanım için hafif. Aslında bu biraz da ucuz hissi yaratıyor. Ama taşınabilirlik histen daha önemli sanırım. Neyse ilk işim tuş kilidine tepkisini ölçmek oldu. Çünkü Wave de bu sorun vardı. Çok geç açılıyordu ekran. Bunda da maalesef bir farklılık yok. Kimse yanlış anlamadın ama öyle. Menü tuşuna veya kilit tuşuna bastıktan sonra 2 sn falan gecikmeli açılıyor. İsterse aynı anda 30 uygulama açsın iPhone gibi (sıkar gerçi de), ama bu olay bence en sinir bozucusu. Eleman da atar yapıyor bana telefonda ona bakılmaz uygulama testlerine bakılır dedi. Biliyorum zaten telefonun test sonuçlarını merak etme dedim. Benim için bu tepki süresi de diğerleri kadar öncelikli. İlla uygulama testlerine bakmak zorundaymışım gibi...

• Arkadaslar telefonunuzun sarjinin cok gitmesini istiyorsaniz gidip bir tablet almanizi tavsiye ederim. Mobilite sorunu vs. diyeceksiniz ama tablet aldigimdan beri 1 gunu zor cikaran telefonumun sarji iki gunu zorlar hatta yeter oldu. Mobilite sorununu ise canta alarak ceplerime tikistirdigim telefon anahtarlik sigara vs. ile ipad'i de koyarak cozdum. Malum yaz geldi cepler azaldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Bugün Teknosa'da deneme fırsatım oldu beyazını. İnanılmaz derecede hafif onu belirteyim. Benim Wave yanında taş gibi kalıyor. Gerçi alüminyum kasa olmasından ama S3 gerçekten o donanım için hafif. Aslında bu biraz da ucuz hissi yaratıyor. Ama taşınabilirlik histen daha önemli sanırım. Neyse ilk işim tuş kilidine tepkisini ölçmek oldu. Çünkü Wave de bu sorun vardı. Çok geç açılıyordu ekran. Bunda da maalesef bir farklılık yok. Kimse yanlış anlamadın ama öyle. Menü tuşuna veya kilit tuşuna bastıktan sonra 2 sn falan gecikmeli açılıyor. İsterse aynı anda 30 uygulama açsın iPhone gibi (sıkar gerçi de), ama bu olay bence en sinir bozucusu. Eleman da atar yapıyor bana telefonda ona bakılmaz uygulama testlerine bakılır dedi. Biliyorum zaten telefonun test sonuçlarını merak etme dedim. Benim için bu tepki süresi de diğerleri kadar öncelikli. İlla uygulama testlerine bakmak zorundaymışım gibi...

''İsterse aynı anda 30 uygulama açsın iPhone gibi (sıkar gerçi de) ''

Ben mi yanlış tel kullanıyorum yoksa size özel üretim mi yapıyorlar.İphoneda basit uygulamalar hariç tam bir multitasking yok.2. uygulamayı aç 1. uygulama bütün fonksiyonlarını kilitler.Oyüzdendirki telefon stabilitesi bozulmaz.Android telefonlar gibi uygulamayı kapatmadığın sürece uygulama arka planda açık olsun iphone o donanımla stabilite felan kalmaz.Hatta orta seviye bir android cihazı performansı sunar.(512mb ram ile)

O ekran geçiş sürelerenide hızlandırabiliyorsunuz.Android hakkında fazla bir bilginiz yok sanırım.İOS gibi basit bir işletim sistemi değil ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 18 Haziran 2012; 9:21:57 >

• 1 haftadir s3 sahbiyim ve s3 ten sonra elime iph4 falan alinca telefonmu bu la diyesim geliyor..s3 u elinize almadan kullanmadan bence yorum yapmayalim
  • Iphone ile karsilastirmayin şu telefonu yahu. İkisi bambaşka platformlar. Hele hele 4s ile hiç karsilastirmayin lütfen o s2 zamanındaydi.

Şarj konusunu soran arkadaslara. Isim gereği şu dönem bol bol seyahat ediyorum. Ve yolculuklarimda film izletiyorum. 2 film izlemeye rağmen telefon akşamı etti 3g açık ara ara gün içinde mail internet buna dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Droid serisine devam aga, adam gibi bi tel daha çıkmadı piyasaya.

For ever MOTOROLA Droid 3üm ve droid serisi...ve razr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

kamera sensörünün ip4s ile aynı olmasına rağmen vasat bir performans sergilemesi gerçekten şaşırtıcı. IP4s çıkalı bir yıl oldu üstelik ! Yani herşey yazılımla ortaya çıkıyor bence samsung yazılım konusunda sınıfta kalıyor. Tamam svoice gerçekten güzel siri'ye alternatif olabilir ama sen 4 çekirdekli işlemcim var daha cafcaf lı bir launcher niye koymuyosun !!! İkonlar en vasat samsung telefonlarla aynı komedi gibi birşey bu. Nova oyununu da sözde tegraya göre yapmışlar diyorlar ama Meesut abi oynatmıyor diyor nasıl bir tegra 3tür bu kardeşim :) şimdi arkadaşlar çıkıp storedan istediğin launcer ı yükle diyeceklerde koskoca samsung albenili bir launcher yapamıyorsa ben buna yuh ! derim. Eğer bu telefonlar tutuyorsa Apple ın kısıtlayıcı tavrından dolayıdır. Eğer apple biraz esnetse bu kurallarını Sözde bu süper akıllı telefonlar nal toplar

Vasat mı?sana gör Mesut abi bile bunu beğenmeyen kesinle olmaz diyor :)) vay halinize. Yazık imzam e bence :))

S3 üzerindeki TW en iyi TW diyebiliriz.. tabi kullananlar bilir kullanmayanlar ancak uzaktan bakar... Büyüklermiz hep der "kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş" siinkide bu misal... Bir launcheriniz bile yok (ipad2'de benimde yok ) olan launcheride beğenmiyorsunuz... Sebebi açık zaten :) Launcheri olsa ios ios olmaktan çıkar hantal bir sisteme dönüşür... JB yapınca zaten sapıtıyor... Merak ediyorum o donanıma apple samsung gibi açık kaynak sistem koysa kaç kişi kullanır? CEVAP hiçkimse demek isterdim ancak Elma tutkunları ve zengin gösterişi yapmak isteyenler muhakkak kullanır... Malum o kadar düşük donanıma o kadar para alıyorya apple yazık insanlara acıyorum...

Not: Tablet konusunda apple'in eline şuana kadar su dökecek hiçbir ürün görmedim... Adamlar tablet yapsınlar telefonu bırakıp bence... Birde mini iPad çıkartcaklarmış ipad bence en ideal boyutunda gerek yok küçüğüne...
    birisi bana funboy demiş oysa bir tane apple ürünü bile kullanmadığımı bile herhalde çok bilmişliğini başkalarına saklar :)

Apple babalar gibi 4.3 inçlik telefon yapsa rekabet etmeye başlasa samsunglar yine söylüyorum nal toplar. Htc'leri ve sonyleri (hatta lg) katmıyorum bu iki üretici gerçekten ürün farklılaştırmaya gidiyorlar kimine göre başarılı kimine göre başarısız olsa da! Samsung telefon üretmiyor samsung gayet güzel chipset ekran vb şeyler üretiyor. Telefon yapmak yemek yapmaya benzer elinizdeki malzemeleri ne kadar iyi olursa olsun siz dıgru formulü bilmiyorsanız o telefon telefon olmaz !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

kamera sensörünün ip4s ile aynı olmasına rağmen vasat bir performans sergilemesi gerçekten şaşırtıcı. IP4s çıkalı bir yıl oldu üstelik ! Yani herşey yazılımla ortaya çıkıyor bence samsung yazılım konusunda sınıfta kalıyor. Tamam svoice gerçekten güzel siri'ye alternatif olabilir ama sen 4 çekirdekli işlemcim var daha cafcaf lı bir launcher niye koymuyosun !!! İkonlar en vasat samsung telefonlarla aynı komedi gibi birşey bu. Nova oyununu da sözde tegraya göre yapmışlar diyorlar ama Meesut abi oynatmıyor diyor nasıl bir tegra 3tür bu kardeşim :) şimdi arkadaşlar çıkıp storedan istediğin launcer ı yükle diyeceklerde koskoca samsung albenili bir launcher yapamıyorsa ben buna yuh ! derim. Eğer bu telefonlar tutuyorsa Apple ın kısıtlayıcı tavrından dolayıdır. Eğer apple biraz esnetse bu kurallarını Sözde bu süper akıllı telefonlar nal toplar

Vasat mı?sana gör Mesut abi bile bunu beğenmeyen kesinle olmaz diyor :)) vay halinize. Yazık imzam e bence :))

S3 üzerindeki TW en iyi TW diyebiliriz.. tabi kullananlar bilir kullanmayanlar ancak uzaktan bakar... Büyüklermiz hep der "kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş" siinkide bu misal... Bir launcheriniz bile yok (ipad2'de benimde yok ) olan launcheride beğenmiyorsunuz... Sebebi açık zaten :) Launcheri olsa ios ios olmaktan çıkar hantal bir sisteme dönüşür... JB yapınca zaten sapıtıyor... Merak ediyorum o donanıma apple samsung gibi açık kaynak sistem koysa kaç kişi kullanır? CEVAP hiçkimse demek isterdim ancak Elma tutkunları ve zengin gösterişi yapmak isteyenler muhakkak kullanır... Malum o kadar düşük donanıma o kadar para alıyorya apple yazık insanlara acıyorum...

Not: Tablet konusunda apple'in eline şuana kadar su dökecek hiçbir ürün görmedim... Adamlar tablet yapsınlar telefonu bırakıp bence... Birde mini iPad çıkartcaklarmış ipad bence en ideal boyutunda gerek yok küçüğüne...
    birisi bana funboy demiş oysa bir tane apple ürünü bile kullanmadığımı bile herhalde çok bilmişliğini başkalarına saklar :)

Apple babalar gibi 4.3 inçlik telefon yapsa rekabet etmeye başlasa samsunglar yine söylüyorum nal toplar. Htc'leri ve sonyleri (hatta lg) katmıyorum bu iki üretici gerçekten ürün farklılaştırmaya gidiyorlar kimine göre başarılı kimine göre başarısız olsa da! Samsung telefon üretmiyor samsung gayet güzel chipset ekran vb şeyler üretiyor. Telefon yapmak yemek yapmaya benzer elinizdeki malzemeleri ne kadar iyi olursa olsun siz dıgru formulü bilmiyorsanız o telefon telefon olmaz !!

Apple kısıtlamasın kardeşim Samsung tehdit mi ediyor? Yapsa etse demekle olmaz bu iş. Sen ios seversin ben android. Ayrıca ben iphonenin hiç bir modelini beğenmiyorum. Bence o fiyatı da haketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

quote:

Yoğun kullanımda tam 12 saat diyor ! Bu süreye ulaşabilen başka bir Android telefon yok piyasada. Şu anda piyasada şarjı en iyi giden Android telefon tartışmasız S3. Gerçekten yorumunuzu anlayamadım. Ağır kullanımda 12 saati geçen başka bir telefon gördünüz mü? One X ilk çıktığında 6-7 saati zor görüyordu. Hala da pek bir gelişme olduğu söylenemez. Bu tip telefonların şarjı normal kullanımda 26 saat gidiyor. Yoğun kullanımda 12 saat ise harika bir süre.

quote:

Orijinalden alıntı: CryBaris

bu telefon ismini hiç hak etmiyor.Sanki beta aşamasındaki bir oyun gibi 'bag'lar var.

O ' bag ' ( bug ? ) lar neymiş. Anlatır mısınız?

iPhone 4 ile yoğun kullanımda 15 saat çok rahat kullanıyorum. Sürekli 3G açık, yaklaşık 2.5 saat telefon görüşmesi, sürekli sms-facebook-twitter-whats app, yaklaşık 3-4 youtube videosu. Yoğun kullanımdan neyi kast ettiğinizle de alakalı tabi.

• merhabalar artık bende bir galaxy s3 kullanıcısıyım :) bu telefonu kullanan ve detayları ile inceleyen bir arkadaş varsa bir sorum olacak, bu telefonu başka birini kullanırken görüşmüştüm ve wifi veya 3G interneti ile bilgisayar harddiskine bağlanmıştı ve ben bunu nasıl yapamadığını çözemedim bilen biri varsa lütfen bana yardımcı ola bilirmi ? şimdiden teşekkürler..
  • ya arkadaşlar bi sorum olacak s3 kullanıyorsunuzdur forum da herkes telefonun beyaz renklerde masmavi göründügünü yazıyor bende kararsız kaldım sizde varmı aceba böyle bışe yoksa onlar mi abartıyor

• htc x one ve g 3 kullanıcılarına soruyorum ikisinde de kulaklıktan müzik dinlemiş kişiler cevap verebilirse sevinirim aralarında çok büyük fark var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

kim en iyisini yaparsa onu tebrik etmek lazım ama elinizi vicdanınıza koyun izlerken hiçmi "ya bunlar iphone 4 ve 4s te zaten vardı yeni bişey olarak bitek göz izleme sensorunu gorebildim" diye. kayan menu, yukardan inen bilgi ekranı, ortadaki home tuşu, home tuşuna atanan görevler...vb. hersey iphone dan kopyalanmış nerdyse. sanki apple ne yapmış 4s'te der gibi beklemişler ve biraz daha süsleyip parlaklık verip yollamışlar ve biz daha iyiyiz diyorlar. yani belki süslemeler başarılı olmuş olabilir ama kimse kusura bakmasın hala daimi öncü apple şuan. benim düşüncem bu.

yukarıdan aşağıya kayan ekranı apple mı yaptı. şaka mı yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Iphone ile karsilastirmayin şu telefonu yahu. İkisi bambaşka platformlar. Hele hele 4s ile hiç karsilastirmayin lütfen o s2 zamanındaydi.

Şarj konusunu soran arkadaslara. Isim gereği şu dönem bol bol seyahat ediyorum. Ve yolculuklarimda film izletiyorum. 2 film izlemeye rağmen telefon akşamı etti 3g açık ara ara gün içinde mail internet buna dahil.

iphone ile karşılaştırmayın - hele 4 s le hiç karşılaştırmayın ne demek. 3gs ile mi karşılaştırsınlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

Iphone ile karsilastirmayin şu telefonu yahu. İkisi bambaşka platformlar. Hele hele 4s ile hiç karsilastirmayin lütfen o s2 zamanındaydi.

iphone ile karşılaştırmayın - hele 4 s le hiç karşılaştırmayın ne demek. 3gs ile mi karşılaştırsınlar yani.

5 çıkınca kıyaslarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

quote:

Orijinalden alıntı: sfx

millet noluyor size! apple & samsung askerleri olmuşsunuz. onu geç herkes bu telefonu alma hesapları yapıyor. 2000 lira az paramı? soru deǧil bu çünkü az para degil. tmm güzel telefon ama parayı yoldan toplasan bile israf!!! o telefon takla atsa bile israf.

yolda yada dışarıdayken biraz daha hızlı int. icin yada en fazla facebooka ekleyeceginiz resimleri cekmek icin. vs vs icin boyle meblaglar telefona yatirilirmi? bunlarin hepsini yapacak telf. 800 900 tlyede alirsiniz. çok fahiş bir fiyat ve bazı pazarlama teknikleriyle hepinize "buna deger, o parayı hakediyor" gibi seylere inandırıyorlar. apple ı dünyanın en zengini ettiniz simdi sıra samsungda.

Arkadaş ne güzel yorumlamışsın helal valla aklımdan geçenleri yazmışsın biz çok ama çokkk zengin bir milletiz bakıyorum piyasada insanların elinde 2 şer 2 şer iPhone 2 şer 2 şer samsung Galaxy ler le geziyorlar ya biz ne kadar zengin bir ülkeymişizde ben bilmiyormuşum toplumdaki çevremizdeki kişler insanlar ellerinde 2,3,4 TL lik telefonlarla geziyor hava atıyor şekil yapıyoruz yazık çok yazık üretim araştırma arge vs vs hiç birisi ama hiç birisi yok elin adamı üretiyor allayıp pullayıp çok çok yüksek paralara satıyor biz hop alıyoruz
    arkadaşlar devam durmak yok yol a devam ne diyeyim ki başka
    sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok..............

K alkıpta arge yapacak telefon üretecek halim yok.Sadece tüketen ,üretmeyen veya ürettirilmeyen bir millet olmayı,neden ben ve benim gibi kişilere mağlediyorsun.Millet 2000 tl na telefonlar alıncamı aklına geliyor sadece.Günah keçisi yapmak icin.Teknolojik konulara gelene kadar,Hayvansal ve tarımsal alanda bile ithalat yapmaya zorlanan bir ülkede yaşıyorsun sen.ilk önce bunun nedenlerini sorgula ondan sonra gelde benim parasını verip aldığım telefonu sorgula.
    Ki sorgulasan bile sana ne ?Param var alıyorum.Zevk benim Cüzdan benim.Milletin neyi neden aldığı ,toplumsal etkileri ve sonuçları sizemi"Alıntı yaptığın kiside dahil" kaldı.Hava atmak içinmiş lafa bak.Herkesi aynı kefeye niye koyuyorsun.
    Bu telefonları nasıl , ne için kullandığımı görmeden bilmeden.Başkasının bu ülke için ne yaptığını bilmeden.Senin gibi vatan sever olduğunu sanan tiplerde anca boş boş konuşursunuz.
    Bu şekilde populist yaklaşımlar ile senin mantığına göre seninde pek bir farkın yok.Sadece populizm den öteye gidemeyen laflar.

Benim lafım ortaya konuşulmuş bir laftı siz üstünüze aldınız evet millet 2000 Tl verip telefon alınca konuşmuş oluyorum yoksa burada niye yazayım Ben kimsenin cebinin kahyası değilim isteyen istediği telefonu alır satar kullananır Ben vatanseverim demedim yada milliyetçiyim falanda demedim
    Nedir arkadaşım maksat telefon değilmi nasıl ve niçin kullanabilir esas amacımız telefon almak değilmi ötesinde ne olabilir .
    Herkezi aynı keyeye koymuşum evet yine diyorum 2000 TL bir telefona yazık ha sen diyorsun ki benim param var alırım kullnaırım al kullan kimse karışamaz değilmi Dikkat ediyorum iPhone kullanan tüm çevremdeki insanlar klasiki Phone nun melodisini kullanıyor bir tanesi bile zil sesinin değiştirmemiş acaba neden????
    Demişsinki Hayvansal ve tarımsal alanda bile ithalat yapmaya zorlanan bir ülkede yaşıyorsun sen.ilk önce bunun nedenlerini sorgula ondan sonra gelde benim parasını verip aldığım telefonu sorgula.
    Konumuz şu an bana göre iPhone nun piyasa fiyatınınçok yüksek olması bu benim düşüncem ve burada bu düşüncemi dile getirdim forum da o tür konular o tür tartışmalar olur ise kendimime göre orada da o konular hakkında yorumda da bulunurum ama konu şu an o değil
    Ayrıca bu konuya ben populist ve vatan sever olarak yaklaşmadım,sende bilmeden vatan ve millet için kimin ne zaman ne yaptığına sen karar veremezsin
    diyorum ki amaç telefon ve biraz ötesinde bir cihaz almak ise 2000 TL çok paradır diyorum ama ben alırım demişsin tabiki alırsın kullanırsın daha önce de dediğim gibi hatta 2 tane bile alıpp kullannabilirsin zevk ve para senin

bu konunun başlığı nedir acaba? böyle bir tartışmaya girmek istiyorsanız açın bir başlık lütfen konuşalım orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

5 çıkınca kıyaslarsın.

niye 5 i bekliyim ki? şu anda telefon almam lazımsa piyasadaki en iyi telefonların karşılaştırılması kadar doğal birşey yoktur.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.