Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4S kullanicisi olarak; Samsung kolay kolay kullanacağım telefonlardan degil (İPhone dan sonra zor)

Ancak sunu soyleyeyim İPhone dan saglam bir telefon olduğu kesin.
    Esimin samsung galaxy telefonunu son gücümle duvara vurdum hic bir sey olmadı... Çatlak bile olsmadi, daha sonra 6. kattan balkondan betona düştü sadece ekran tuz buz oldu telefon hala çalışıyor hic sorunu yok
    Beni cok şaşırttı malzeme kalitesi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 4S'in pilinden sikayet edenler var . Bunlar tamamen gereksiz bilgi . Hangİ telefon olursa olsun ilk sarjini duzgun yaparsaniz hicbir sorun olmaz . Ayrica apple bitti diyenlerin de bir daha dusunmesini siddetle tavsiye ediyorum . Alacaksaniz iphone 4s'i siddetle de tavsiye ediyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?daha 3-4 gün önce htc one -x ile karşılaştırdınız ve one x daha iyi dediniz şimdi ise başlık aynen şu herşeyin en iyisini arayanalra e ozaman geçen video da arka kapağı plastik kötü dediğiniz telefona 3 günde ne oldu da iyi oldu yada ne bileyim ya anlam veremedim bence iyi bir telefon sırf ekranı pental diye güneş altından karşılaştırıp yerden yere vurdunuz telefonu hayırlısı bakalım vardır bir bildiğiniz?

s3 vs one x incelemesi bundan sonra cıktı bilip bilmeden konusma cahil fanboy

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGnyz16

İphone 4Sin pilinden sikayet edenler var . Bunlar tamamen gereksiz bilgi . Hangİ telefon olursa olsun ilk sarjini duzgun yaparsaniz hicbir sorun olmaz . Ayrica apple bitti diyenlerin de bir daha dusunmesini siddetle tavsiye ediyorum . Alacaksaniz iphone 4si siddetle de tavsiye ediyorum !

s3 gibi bir telefon varken hala iphone 4s yi konusabiliyosan sende zerre kadar beyin yok demektir

• yuh pile bak laptopamı taksam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGnyz16

İphone 4S'in pilinden sikayet edenler var . Bunlar tamamen gereksiz bilgi . Hangİ telefon olursa olsun ilk sarjini duzgun yaparsaniz hicbir sorun olmaz . Ayrica apple bitti diyenlerin de bir daha dusunmesini siddetle tavsiye ediyorum . Alacaksaniz iphone 4s'i siddetle de tavsiye ediyorum !

Apple hiçbir zaman bitmeyecek, bitemez. S3 2000 TL ile giriş yaptı, 1600 TL şu an fiyatı. 2-3 ay sonra daha da düşecektir tahminime göre. Arz-talep meselesi. Ben de iPhone kullanıcısıyım, Android ve iOS farklı cihazlar. Apple kullanan herkes memnun, kullanmayan/kullanamayan herkes şikayetçi. Yazılanlara da çok fazla itibar etme derim. S3 de çok iyi cihaz, Android olarak alınabilecek tek cihaz bu bence. One X'in pil durumu tam bir rezalet. Tüm HTC modellerinde bu sorun var ve bir türlü çözemiyorlar. 3 HTC ile yaşadığım tecrübelere dayanarak konuşuyorum.

• Daha fazla düşmez yurt dışındaki fiyatı 1250 -1300 arası idi aradaki fark telefonu getirenler yedi Türkiye fiyatları zaten emsal olmaz 1300'un altına ineceğine inanmıyorum bir bu fiyatlar kayıtsız fiyatı unutulmasın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Daha fazla düşmez yurt dışındaki fiyatı 1250 -1300 arası idi aradaki fark telefonu getirenler yedi Türkiye fiyatları zaten emsal olmaz 1300'un altına ineceğine inanmıyorum bir bu fiyatlar kayıtsız fiyatı unutulmasın .

Yurtdışı fiyatı baz almıyorum zaten. Herkesin yurtdışından temin edecek şansı yok maalesef, o yüzden burdaki fiyatlara göre söylüyorum. Ben de yurtdışından alıyorum telefonlarımı, arada dağlar var fiyat olarak. $650'a almıştım iPhone 4 32 GB'ı, burada yerli araba parası istiyorlardı. S3 ilk stoklara girdiğinde 2000 TL idi Türkiye'de. Şu an 1.600'e çok rahat bulunuyor. 2-3 ay sonra 1.400 TL civarına bulabileceğimizden hiç şüphe duymuyorum. (Ne kadar ben çok beğensem de) Tasarım konusunda bekleneni veremediğinden hızlı bir düşüş yaptığına inanıyorum. Sanırım Kore'de S2 gibi köşeli versiyonu da satışa sunulacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 3 Temmuz 2012; 1:22:56 >

• Uzaylıların zeka süpermiş :D çok iyi bir inceleme olmuş teşekkürler..

• Nerde 1600 olmuş hemen alayım. Paralel ithalatlardan behsediyorsanız hiç işim olmaz. İphone da kaçak göçek ucuza bulunur. O olaylar farklı olaylar. Fiyat karşılaştırıyorsak distrübütör ürününü kıyaslayın. 1750 ve altına varım anında sipariş verecceğim yeterki biri link versin düzgün bir yerden.
  • herhalde mahsus yazıyorlar, 1.600 e paralel v.s ıvır zıvır satıştan başkasını şu an için beklemek mümkün değil, olması gereken fiyat o ayrı ama, maalesef samsung, distrübütörler, vergiler işbirliği ile tüketiciye bir yerde kazık denilebilecek bir fiyattan satmaya devam ediyorlar yurtdışı fiyatları ile mukayese edince, bir iki günlük kampanya oldu, vatan mediamarkt v.b. onlardada şu ana 1.999 tl bazı bayilerde 1.900 e falan düşebiliyorlar, genelde ahım şahım bir indirim yok şu an için saçma sapan 1.999 tl, genel olarak satıştaki fiyat maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 3 Temmuz 2012; 23:41:43 >
  • Kim ne derse desin Apple!

• eşime s3 aldım, n8 kullanıcısıyım.

kendim için asla s3 almayacağım pantolona girme ihtilami yok, telefonu kro gibi elimde tutmayı da hiç sevmem.

kadın çantası olduğundan , hiç problemsiz taşır,

n8 ile kıyaslamak mümkün olmadığından zaten değerlendirme yapmıyorum...
  • Sn.Mesut Bey Sizi Bir Arkadaşımın Tavsiyesi Üzerine Uzun Zamandır Dikkatle Seğrediyor Ve Anlattıklarınıza Güvenerek İlk Akıllı Telefonumu HTC Almıştım Sonrasında (s III ) ü O kadar güzel Anlattınızki Şimdi O telefonu Alacağım Ancak Kablosuz Şarz olma Özelliğinden Bahsettiniz Özel Bir Aparat Takarak Bu Özellik Benim Gibi Uzun Süreli Kullanıcılar İçin Çok Çok Önemli Yanlız Çok Enteresandır ki O Cihazı Hiç Bir Yerde Bulamadım Ve Hiç bir Satıcının O Özellikten Haberi Bile Yok Bende O Arkadaşlara Sizi Önerdim:=)Şimdi Sizden Ricam O Aparatı Nerden Temin Edebilirim Bu Konu Hakkındada Bizleri Bilgilendirirseniz Çok Çok Memnun Oluruz Teşekkürler Başarılarınızın Devamını Temenni Ederiz.

• 1830 tl gelişi dist. cihazın 1600 e bulunda alalım. 4s te dubaide 1100 liraydı. ah tüh vah 2200 den düştü.
  • quote:

1 aya 1000 tl ye satılır merak etmeyin siz çünkü gereksiz bir cihaz :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-samsung-galaxy-s3-turkiye-de-ilk-defa-85752696/detay/?source=promotion_hpva

buyrun 1350 tl :D daha yeni çıktı cihaz ya yazık:D

xperia s ilk çıktığında spot olarak aldım 1100 tl ye şimdi yine o fiyat :d

birde xperia s i yerden yere vururlar yazık size arkadşlar bir ton zarar :d

Xperia s mi

• Arkadaşlar, Vatan bilgisayarda TEB bonusa %30 indirim kampanyası ile 1650'ye geliyor, telpa garantili, bilginize..
  • arkadaşlar telpa garantili s3 aldım 1860 tl kvk yada genpa olsaydı daha iyi olurmuydu yoksa arada bir fark yokmudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyman

eşime s3 aldım, n8 kullanıcısıyım.

kendim için asla s3 almayacağım pantolona girme ihtilami yok, telefonu kro gibi elimde tutmayı da hiç sevmem.

kadın çantası olduğundan , hiç problemsiz taşır,

n8 ile kıyaslamak mümkün olmadığından zaten değerlendirme yapmıyorum...

Kendi telefonun ile eşinize aldığınız telefonu kıyaslamayın zaten. Büyük hata olur.
    Yok illa renkler ve zevkler tartışılmaz,n8>s3 diyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Ekleme : Telefon abartıldığı gibi değil. Cebimde rahatlıkla taşıyorum.

• cihazdaki yüz tanımlala sıkıntısı şarjın az kalmasından dolayıdır..yüz tanımla modünde mutlaka şarjın yeterli olması gerekmektedir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.