Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon tam anlamıyla süper, apple da kullanıdım ama SIII farklı bir deneyim bence.. işlemcisi felan süper + flash ne olsun masaüstü internet deneyiminden farkı yok..

• bende geçen gün aldım.
    tek kelime ile mükemmel bir cihaz.
    s4 çıkana kadar tek kral s3.
  • kaç tl bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

4S kullanicisi olarak; Samsung kolay kolay kullanacağım telefonlardan degil (İPhone dan sonra zor)

Ancak sunu soyleyeyim İPhone dan saglam bir telefon olduğu kesin.
    Esimin samsung galaxy telefonunu son gücümle duvara vurdum hic bir sey olmadı... Çatlak bile olsmadi, daha sonra 6. kattan balkondan betona düştü sadece ekran tuz buz oldu telefon hala çalışıyor hic sorunu yok
    Beni cok şaşırttı malzeme kalitesi olarak

telefonu neden duvara vurdunuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

kaç tl bu

1400-2000 tl arasında değişiyor. garantili,yurtdışı, kayıtlı/kayıtsız vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

4S kullanicisi olarak; Samsung kolay kolay kullanacağım telefonlardan degil (İPhone dan sonra zor)

Esimin samsung galaxy telefonunu son gücümle duvara vurdum hic bir sey olmadı... Çatlak bile olsmadi, daha sonra 6. kattan balkondan betona düştü sadece ekran tuz buz oldu telefon hala çalışıyor hic sorunu yok

Hocam cok ofkeliydim, elime ilk o geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Hocam cok ofkeliydim, elime ilk o geldi :)

peki

• cihazı tek el ile kullanmak mümkün oluyor mu yoksa ille 2 el ile mi kullanmak zorundayız.
    dün 4s almaya niyetlendim ama iphone5in gelmesi ve s3 ün olusu aklımı karıstırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 17 Temmuz 2012; 9:05:45 >
  • beyler s3 sahıbıyım tus kılıdını yuz tarama ve ses komutu ıle ayarladım sesımı tanımıyo ayarlarken gırmıs oldugum pınıde kabul etmıyo yanı tus kılıdını acamıyorum yardımcı olurmusunuz

• inceleme super telefon super ama inceleme videosunun ilk ve son goruntulerinde sol ust kosede bulunan ve "Samsung Galaxy S III" yazmasi gereken yerde "Samsun Galaxy S III" yaziyo ufak bi hatirlatma olarak soyleyeyim dedim.Bu arada Samsung u Samsun olarak degistirebilecek kadar milliyetci oldugunuzu bilmiyodum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkaaaann -- 29 Temmuz 2012; 19:37:36 >
  • Beyler maximum kartımla 12 taksitle alacağım ve distribütör garantili olsun istiyorum. Netten baya baktım 1850-1900 TL'den aşağı yok. Elden almak istiyorum İstanbul'da. İnternetten de olabilir ama elden öncelikli. İnternetten olursa güvenilir olursa iyi olur. Beyaz renk olanı almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • öncelikle söylim inceleme güzel olmuş ama bu inceleme sayesinde gördüm ki bu site bildiğin samsung fanı en ince özelliklerine kadar tanıtmışsınız bunu ne güzel. Peki niye xperialarda hiç bi şey tanıtılmamış ben onu merak ettim, sony sitesindeki reklam videoları bile xperia incelemelerinden daha iyi inceleme

• hayalimdeki telefona az kaldı...
  • DH Samsung&Android Facebook grubu.
    Alternatif sorunlar ve paylaşımlar için kurduğumuz DH Facebook Grup sayfası grubumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII -- 2 Ağustos 2012; 17:00:46 >
  • Ya ben 3ay once htc evo aldim tam bir hayal kirikligi oldu ozelliklede batarya omru cok sorunlu elden cikartip s3 alayim diyorum ama kararsizim...

• Güzel anlatmışsınız. Elinize sağlık ama, önüme 3gs, 4, 4s veya başka bir Apple cihazı koysalar birde yanına Samsung S3 koysalar yinede Apple derim.

HALA APPLE !!
  • En güzeli huawei ideos x5 hem fiyat ve özellik açısından bunlardan kat ve kat iyidir.

Numner One Tw ,Number One Tv Canlı İzleNumber One Tv İzle,

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullah01

arkadaşlar telpa garantili s3 aldım 1860 tl kvk yada genpa olsaydı daha iyi olurmuydu yoksa arada bir fark yokmudur.

Kardeşim arasında hiçbir fark yok sonuçta makinayı üreten firma aynı ama garanti kapsamında makinayı gönderecegin adres farklı fark bu işte.

Fenomen Dinle
  • Bu kadar pahali zevkleri alacak kadar ozgur degilim ama guzel telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu seffaf saat widgetini nerden indirebilirim.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.