Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vodafone red mini tarifem üzerine s3 32 GB modelini kredi kartı kurgulu (1560 tl karttan 12 taksit, geriye kalan 240 lirası ikinci 12 ay faturama yansıyacak, ilk 12 ay ise normalde 85 tl olan faturam 24 tl olacak.75x24=1800 liraya aldım sonuçta telefonu bu da fiyat ile ilgili bilgi....
    ben iphone 4 kullanıcısıydım asker dönüşü iphone'u kardeşime verdim ve bu cihazı dün aldım.
    öncelikle fotoğraf kalitesi üzerinde durmak istiyorum iphone 4 ün 5 megapiksel kamerasından çektiğim foto kesinlikle galaxy s3'ten daha net... iki cihazı da yan yana tutup çekiyorum ve pc ye aktarıp bakıyorum. s3 te hd foto çekme özelliği, makro ayarı gibi fotoğraf makinelerinde bulunan bir takım ayarlar var ama pratik olarak cebinizden telefonu çıkarıp fotoğraf çektiğinizde iphone daha iyi sonuç vermekte...
    sensör özelliklerine gelince (kulağına götürünce arama, iki defa vurunca sayfa başına gitme vs.) bu tip özellikler bence "yuh, aman tanrım" gibi özellikler değil sonuçta cihazda bir sensör var ve bir yazılımla bunlar işlevselleştirilmiş halde. bir mesaj geldiğinde kilitli ekranda mesaja tıkladınız farzedelim (1 dokunuşla) ardından mesajı okudunuz ve cevabını arama ile vermek istediğinizde kulağınıza götürünce arama yapıyor bu karizmatik bir özellik..
    iphone'daki gibi wireless yayını yapıyor mu henüz bilmiyorum ayarlar menüsünde buna benzer bir kısım var ama iphone daki görevi mi görüyor test edemedim henüz. eğer yoksa çok üzülcem..
    görev yöneticisini harika yapmışlar: güç tasarrufu bluetooth wifi falan filan bi sürü özelliği açıp kapaya biliyorsunuz ve aynı zamanda açık olan uygulamaların tümünü birden kapatabiliyorsunuz. ram kullanımını gösteren bir bölüm var ram belleğini de boşalta biliyorsunuz ve telefon rahatlamış oluyor. kotalı bir internet paketi kullanıyorsanız eğer telefona bir limit giriyorsunuz ve kotayı geçmiyor hatta belirlediğiniz bir miktara ulaşınca sizi uyarıyor bu harika bir şey çünkü kaç kere kotamı aştığımdan faturam kabarık gelmişti.
    ince ayrıntıya girebilmek güzel ve samsung bu ayrıntılardan bir çoğunu düşünmüş...
    usb kablosunu taktığınızda rahatça içerisine medyanızı, belgenizi saklamak çok güzel bir özellik. kullanım açısından büyük rahatlık. iphone'da itunes'a bağlısınız bazen zulüm oluyor telefona bir şey yüklemek/silmek.
    şarjı 12 saat gitti aslında normal çünkü 12 saat içerisinde cihazın ekran ışığı pek sönmedi çok kullandım ve kurcaladım.
    cihaz güzel, şık, kullanışlı. uygulama açısından zengin sonuçta android yaygın bir işletim sistemi.
    ama şunu söylemek gerekirse her ne kadar ortalık iphone'dan geçilmezken ve her ne kadar s3'teki kadar kullanım açısından özgür olamasanız da iphone 5 çıktığında ben de ilk taliplerinden birisi olacağım...
    yanlı yorum yaptığımı düşünmeyin sonuçta bu telefona para verip aldım... iphone 5 çıkana kadar iyi bir telefon diyorum ve bu telefon bu şekilde satışa sunulmuşken apple'dan tüm dedikoduları çürütecek sağlam bir telefon bekliyorum... hani çıktığında yine piyasayı alt üst etmeli... inşallah 4'ten sonra 4s teki şekilde hiç radikal olmayan yeniliklere başvurursa steve jobs'un kemikleri harbiden sızlar...

• herhalde ip 5 te s3 ün yolundan gidip..ekranı büyütecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatciftci2008

iphone'daki gibi wireless yayını yapıyor mu henüz bilmiyorum ayarlar menüsünde buna benzer bir kısım var ama iphone daki görevi mi görüyor test edemedim henüz. eğer yoksa çok üzülcem..
    görev yöneticisini harika yapmışlar: güç tasarrufu bluetooth wifi falan filan bi sürü özelliği açıp kapaya biliyorsunuz ve aynı zamanda açık olan uygulamaların tümünü birden kapatabiliyorsunuz. ram kullanımını gösteren bir bölüm var ram belleğini de boşalta biliyorsunuz ve telefon rahatlamış oluyor. kotalı bir internet paketi kullanıyorsanız eğer telefona bir limit giriyorsunuz ve kotayı geçmiyor hatta belirlediğiniz bir miktara ulaşınca sizi uyarıyor bu harika bir şey çünkü kaç kere kotamı aştığımdan faturam kabarık gelmişti.
    ince ayrıntıya girebilmek güzel ve samsung bu ayrıntılardan bir çoğunu düşünmüş...
    usb kablosunu taktığınızda rahatça içerisine medyanızı, belgenizi saklamak çok güzel bir özellik. kullanım açısından büyük rahatlık. iphone'da itunes'a bağlısınız bazen zulüm oluyor telefona bir şey yüklemek/silmek.
    şarjı 12 saat gitti aslında normal çünkü 12 saat içerisinde cihazın ekran ışığı pek sönmedi çok kullandım ve kurcaladım.

Alıntı yaptığım yerdeki tüm özellikler benim xperiamda var :D

• arkadaslar 3G ayarını iphone da ıstege gore acıp kapatabiliyoruz. S3lerde boyle bir ayar yokmu.vodafone hattıyla buyuk H ve H+ harfi gibi birsey yanıyor.cok nadir 3G yi goruyorum.gozukmesıyle kaybolması bir oluyor.bilgisi olupta cevap yazan olursa memnun olurum.
  • kulaklık girişi bozuldu yaaaaa

• Herkese selam, bugün gidip VATAN'dan mavi rengini aldım. Cihazı özellikle ilk çıktığı günlerde almamaya özen gösterdim, biraz fiyatı düşecekti yaklaşık 1750'ye 10 taksit mal oldu.

Bundan kısa bir süre önce arkadaşımın IPHONE 4S - 16 GB ödünç alıp baya bi kurcaladım ve günlük hayatta kullandım. DOLAYISIYLA Galaxy S3 konusunda objektif bazı şeyler yazabilirim...

ÖNEMLİ NOT: BU İZLENİMLERİMİN AMACI IPHONE 4S'e B....K ATMAK DEĞİLDİR ! İsteyen gider istediğini kullanır bu tam olarak zevk meselesidir. Ama bazı gerçekler de tartışmasız olarak ortada..

İZLENİMLERİM KISACA ŞÖYLE (Cihaz ICS 4.0.4 YÜKLÜ ŞEKİLDE SATILIYOR ARTIK)

- GS3'ün ekranı ve görüntü kalitesi 4S'e ciddi şekilde basıyor arkadaşlar... Cihazda HD video izlemek, internette dolaşmak, bişeyler okumak, oyun oynamak süper ÖTESİ keyifli... Sanki elinizin altından en ufak HD TV var :) 720p küçücük yere sığdırılınca da CAM GİBİ görüntü ortaya çıkmış. Ekranın otomatik ışık sensörü stabil değil. Kapatırsanız ekran Galaxy S2'nin amoledinden daha CANLI VE PARLAK..

- GS3'ün KONUŞMA KALİTESİ ve DATA TRANSFER hızı 4S'e yine basıyor.. Oturduğum evde 4S ile konuşamıyordum, sinyal rezalet olduğu için... Şimdi CAM GİBİ konuşuyorum, kusursuz ses alıyor ve gönderiyorum sinyalin BERBAT olduğu bir bölgede..

- Bu cihazın güçlü 3D oyunlar konusunda bir iddası yok, içinde klavye büyüklüğünde grafik kartı da yok sonuçta ;) Ancak güncel oyunları akıcı bir şekilde tık etmeden oynuyor, aynı anda facebook şu bu sağdan soldan gelen mesajlara bakıyor, durdurup internette dolaşıyor ve bir gram kasılmıyor... 4.0.4 olağanüstü stabilite katmış.. Jelly Bean'i merakla bekliyorum..

- Cihaz ufak elleri olan insanlar açısından tek elle kullanım için biraz büyük. AMA olağanüstü hafif, ince ve kibar bir cihaz. Pardon ama IPHONE 4 bunun yanında ODUN gibi kalıyor kardeşim ve çok ağır... Millet yok plastik şu bu bi milyon tane laf ederken bunun nedenini bi türlü oturup düşünmemiş.. Bu da tamamen subjektif bi konu, herkesin alışkanlığı ayrı. Ancak GS3, önceki galaksiler gibi dandirik hissi kesinlikle vermiyor. Gayet premium..

- Hem GS3 hem de IPHONE 4S OLAĞANÜSTÜ KIRILGAN cihazlar! GS3'ü alacaksanız hızla Avrupa menşeli ekran koruyucu ve kasa koruyucu siparişinizi de verin... Ha garantili aldıysanız biraz daha para bayılıp ACİLEN kırılmaya ve sıvıya karşı KASKOLATTIRIN...

- IPHONE 4S'in uygulamalarının miktarı ve kalitesi Android marketten biraz daha iyi... Ancak googleplay'de IPHONE ile birlikte popüler olmuş programların hemen hemen tümünü ücretsiz olarak bulmak mümkün..

- Cihazın galiba 3 MP'lik ön kamerası mevcut, o bile keyifli foto çekimi ve 3G konuşma sağlıyor.

- BATARYA kesinlikle daha güçlü ve uzun gidiyor..

- IPHONE 4S, HTC ONE X ve HTC ONE S'in en ciddi İKİ EKSİĞİ, değiştirilebilir bataryaya ve hafıza KART girişlerine sahip olmamaları... Bunun hem bataryası değiştirilebiliyor, hem kart girişi var, extradan da kablosuz şarj aparatı felan satılıyor

- IPHONE 4S'te olduğu gibi saçma sapan kısıtlamalar yok. Çoğu arkadaş, çalıştığı kurumda WIFI üzerinden buna HD film indirip, sonra evine götürüp TV'ye takıp CAM GİBİ izliyor! JAILBREAK de yapmak zorunda değilsiniz, android marketteki programlar da oldukça ucuz..

- Wireless yayını yapıyor, aklınıza gelen herşeyi yapıyor, kullanımı da arayüzü de gayet kolay ve aşırı hızlı..

- KIES gayet stabil.. 4.0.4 geçmişe göre hızlı sayılabilecek şekilde Türkçe olarak hizmete sunuldu.

- İçinden çıkan KULAKLIK rezalet maalesef :( Yakışmamış, eksi puan...

- Kamera çekimini henüz denemedim, bi yorum yapamıyorum..

- GPS'i ve navigasyonu tam olarak test edemedim..

ÖZETLE:

APPLE markasının çok tartışılacak tarafı yok. Türkiye ve dünyada haklı nedenlerle çok seveni var. Herşeyden önce evinde MAC olan adam doğal olarak gider iphone serisi telefon alır. KİMSE bu cihazların kalitesini tartışmıyor, tartışmak saçma zaten...

ANCAAAAAK SEZARIN HAKKI SEZARA KARDEŞİM! GS3, ICS 4.0.4 ile IPHONE 4S'i çoktaaan mezara yollamış ve taşını da dikmiş diyebilirim.

Bugün az kalsın 1.299'a taksitli S2 alıyordum. SAMSUNG'un 1000 tane model çıkartıp alt modellerine doğru düzgün yazılımsal destek vermeyen bir firma olduğunu bildiğim için biraz daha para bayılıp AMİRAL GEMİSİNİ koydum cebime... Herkese de yüzde 1000 tavsiye ediyorum...

PARAYI kuruşu kuruşuna hakediyor bu cihaz.. Samsung yine yapmış..

NOT: Bir önceki samsung telefonumu yarısı su, yarısı çamaşır suyu dolu olan kovaya düşürmüştüm... Tamirci 5 liraya halletmişti :) Hala ÇATIR ÇATIR çalışıyor.. Bunun üzerinde MADE IN VIETNAM yazması biraz midemi bulandırdı, inşallah üzmez. Neyse ki 2 yıl Samsung Türkiye garantisi var.

İlerleyen aylarda Jelly BEAN ile ilgili izlenimlerimi de paylaşacağım inşallah..

Tüm teknodelilere sevgiler, saygılar :)

• Kullanılan kamera çin malı sanırım yandan yatış var çünkü.
  • S3 Özellik Olarak Çok Hoşş, Telefon alıcam 1 2 hafta İçinde Galaxy note s3 arasında Gidip geliyorumm . Önerisi olan varmı?

• otamatik interenete girmesini nasıl engelliyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

S3 Özellik Olarak Çok Hoşş, Telefon alıcam 1 2 hafta İçinde Galaxy note s3 arasında Gidip geliyorumm . Önerisi olan varmı?

S3
  • 10 EYLÜL TARİHİNDE TESLİM EDİLMEK ÜZERE SAMSUNG GALAXY S3 GETİRTİLECEK OLUP ÖN TALEPLER İÇİN PM ATABİLİR VEYA AŞAĞIDA Kİ SANAL PAZAR LİNKİNDEN ALIM YAPABİLİRSİNİZ.

SAMSUNG - HTC - MOTOROLA VE DİĞER ÜST DÜZEY TELEFONLAR İÇİN TARAFIMIZDAN BİLGİ ALABİLİR VEYA TALEPDE BULUNABİLİRSİNİZ.

Nakit Fiyat 1349 TL - Sanal Pazar Taksitli fiyatı 1430 TL

http://www.sanalpazar.com/Sifir-Samsung-Galaxy-S3-Satis-Ve-Talep-Toplama-indirim__isp4258887
  • benım s3-un hafıf ekranı catladı.sonra da kendı kendıne tum ekranı cat sardı.anlamadım gıttı.servıse gonderdım.500 tl ucret istendi.ne iş bu arkadaş ya.hala da taksıdı bıtmemış.

• ana ekranda üstteki bölüme dokun ve aşağı çek... Oradan WIFI ve MOBIL DATA özelliklerini kapat, kökünden engellemiş olursun :)
  • +1
  • Bu sabah güncellemeyle uyandım beyler yükledim heyecanlandın jb mi geldi diye ama görsel olarak internetteki jb sürümleri gibi olsa da telefonum ayarlardan girdiğimde hala ics olarak gözüküyo sizde durum nedir?
  • 48 dakikalık videoda sensörlerle ilgili en ufak birşey yok canımı sıktı bu kulağa götürüp arama yada ters çevirip susturma olaylarını görmek istemiştim ama ne yazikki önemsiz olarak görülmüş donanım haber tarafından bu tür özellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: deliora1

48 dakikalık videoda sensörlerle ilgili en ufak birşey yok canımı sıktı bu kulağa götürüp arama yada ters çevirip susturma olaylarını görmek istemiştim ama ne yazikki önemsiz olarak görülmüş donanım haber tarafından bu tür özellikler

Soruların varsa bu konuyla alakalı sor biz yardımcı olalım. Müzik/Video açıkken telefonu elinle kapattığında susuyor. Aynı şekilde kulağına götürdüğünde ekran ışıkları sönüyor. Tuşlar kayboluyor.
  • quote:Orijinalden alıntı: Speed-Step
    Samsung'un merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy S3 test masamızda. Bakalım Android telefonların en iyisi olma iddiasındaki S3 beklentileri karşılayabiliyor mu?

[Odul=2455]  

Telefonun batarya süresini ayrı bir tabloda sunarak detaylı görünmesini istedik. Zira en çok merak edilen konulardan bir tanesiydi.

Video açılmıyo ??

• Cihazı almak isteyenler için şu vatanbilgisayar'da %25 hafta sonu indirimi ile 1.588 TL 'ye geliyor.. Bu fiyat sadece mavi renk olan için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

Geç oldu ama iyi oldu
    2 gün önce S2 den S3 e terfi etmiştim.
    o kadar paraya neden 4S almadın diyenler oldu.Telefonu gösterdim 2 dk kullandılar sonra Ooo süpermiş hayırlı olsun dediler.

hocam batarya süresini S2 ile karşılaştırınca ne dersin? ben s2 kullandım o bazda dusunecegim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.