Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için Android 4.2.2 sürümlü yeni üretici yazılımı sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende s3 kullanıcısıyım ama bu yeniliklerin bir çoğu günlük hayatta sadece bir heveslik kullanılıp geçilecek şeyler gibi geliyor bana.. örneğin galerideki beyaz arka plan.. bana göre android için en büyük yenilik bir uygulama çalışırken atmaması olur. .veya nezaman ki rehber simgesine dokunduğum an anında karşıma çıkarsa s3 için yenilik odur. .halen rehbere 3 saniyede zor giriyoruz.. adamlar kalkmış s voice diyor.. kaç kişi kullanıyor merak ediyorum s voice'u..

• arkadaşlar gece romu odin ile kurdum dahra sonra roott taptım ensonda tüm wipeleri yaptım. gece nte girmiti ama şimdi bağlanamıyorum.

daha doğrusu wifi bağlantısını yapıyorum ama nete giremiyorum. sizce sorun nedir ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedensiz07

bende s3 kullanıcısıyım ama bu yeniliklerin bir çoğu günlük hayatta sadece bir heveslik kullanılıp geçilecek şeyler gibi geliyor bana.. örneğin galerideki beyaz arka plan.. bana göre android için en büyük yenilik bir uygulama çalışırken atmaması olur. .veya nezaman ki rehber simgesine dokunduğum an anında karşıma çıkarsa s3 için yenilik odur. .halen rehbere 3 saniyede zor giriyoruz.. adamlar kalkmış s voice diyor.. kaç kişi kullanıyor merak ediyorum s voice'u..

ben kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. çok çok yetersiz henüz s voice. google now bariz daha iyi ve rahat. dediğiniz şeylere de katılıyorum. biraz geçiştirmelik özellikler koyuyorlar gibi geliyor bana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil5

arkadaşlar gece romu odin ile kurdum dahra sonra roott taptım ensonda tüm wipeleri yaptım. gece nte girmiti ama şimdi bağlanamıyorum.

daha doğrusu wifi bağlantısını yapıyorum ama nete giremiyorum. sizce sorun nedir ne yapmalıyım

elimde telle bekliyorum yok mu bir çare
  • bütün yenilik ve yazılımlardan ziyade rehberin geç açılması önemli bir sıkıntı....

• arkadaslar avrupada yayımlanan jell bean surumunu yuklemek cıhazı garantı dısı bırakırmı sonucta ulkemızde yayımlanmıyor ama bu konuda bılgıye ıhtıyacım var
  • antutu testi sonuçları
    4.1.2 = 12369
    4.2.2 = 15253

diyer sızdırılan 4.2.1 rom dan çok daha başarılı şimdilik bir hatayla karşılaşmadım rehberin açılması bana daha hızlıymış gibi geldi ortalama 2 saniye benim hoşuma gitti orjinali çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum.

• Benim tek beklentim hava durumu widgetinin degismesiydi. O da olmus gordugum kadariyla. Buyuk seyler beklemiyorum, ayni tas ayni hamam olacagini biliyorum cunku. Kronik sorunlar 5.0 ile birlikte degisebilir. JBdeki ilk surumde rehberi cozememislerse 4.2.2de de cozemezler.

• + ları ne beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM kullanımı ve pil süresi merak konusu olmakla beraber yorumlar beklenmekte
  • darısı note 2 ye ;)

• merhaba ben 4.2.2 sızıntı sürümü yükledim. fakat download sayacı arttı dikkat etmek gerekir.eger hiç root veya custom rom yüklemesi yapmayan varsa sayaç sıfırlama ile ugraşması gerekir bunu için root ve sifırlama programı kurması gerekir.kolay gelsin..
  • wanam 4.2.2 sürümü 7.0 olanini yukledim ilk izlenimim guzel degisiklikler mevcut ama hatalarda mevcut bazi yuklu uygulama larim hata veriyor acilmiyor sarz 4.1.2 den daha hizli tükeniyor email hatasi veriyor simdilik kararli surumler cikana kadar beklemenizi tavsiye ederim

• bugun okudum bende hazıran da turkıye ye gelısı temmuz demısler ben bekleyecegım acıkcası hersey resmı olsun yazılardan okundugu gıbı msj kısımları falan sıkıntılı beklemek lazım :D
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla samsung haziran ayında 4.2.2 güncellemesini resmi olarak yayınlayacakmış . beklemeniz daha yararlı olur . yanılıyorsam bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Şu sarj olma sorunu hakkında bi gelişme var mı acaba yükleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim ???

• Arkadaş kurdu, hiç yüklemeyin herşey sorunlu, temmuzu bekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende yükledim odinle 2 gün önce. Otomatik olarak türkçe oldu android 4.2.2. Hızlı sarj tuketimi hat safhada ve s voice hata veriyor mobil bağlantım açık olduğu halde ve wireless de açık olduğu halde ( internet bağlantısı veya ağ bağlantısı yok diyip duruyor)

• arkadaşlar bu sürümü yüklemek istiyorsanız telefonu tamamen temizlemeden yüklemeyin.yoksa diğer arkadaşlar gibi yok şarj hızlı tükeniyor yok email hata veriyor gibi sorunları sizde yaşarsınız.ben bu sürümü çıktığı günden beri kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir hata veya sorunla karşılaşmadım.pil ömrü 4.1.2 ile aynı,browser ve oyun performansı 4.1.2 ye göre daha iyi(özellikle oyun performansı çok daha iyi).sadece touchwiz tam optimize edilmemiş.animasyonlar nedeniyle laglı geçişler oluyor ama her zaman yapmıyor.ben geliştici seçeneklerinden animasyonları kapatarak sorunu çözdüm.onun dışında romun hiçbir sorunu yok.eğer romu yüklemeden önce cwm den telefonu tamamen temizlerseniz yada bu işlemi cwm de tek başına halleden megawipe scripti ile telefonu temizlerseniz hiçbir hata ile karşılamazsınız.
  • surum kararli ama full formatla sorun kalmiyor pil cabuk bitiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.