Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için Android 4.2.2 sürümlü yeni üretici yazılımı sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• S3'e güncelleme gelmiş iyi güzel de Note 2 için böyle haberler çıkmadı ona gelmedi mi güncelleme ?

• resmii sürüm için beklemedeyiz.
  • Beyler az once yazılım güncelleştirme bildirimi geldi. 4, 2, 2 olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

Beyler az once yazılım güncelleştirme bildirimi geldi. 4, 2, 2 olabilirmi

türkiye için yeni çıkan 4.1.2 xxemd3 sürümüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

neleri değiştirir bu güncelleme. yapayımmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

neleri değiştirir bu güncelleme. yapayımmı

hocam görsel olarak hiçbir şeyi değiştirmez ama xda daki yorunlara göre ram kullanımın bir miktar azaldığı söyleniyor.güncellemeyi yapmanızda fayda var.

• selam arkadaşlar bende donma problemi vardı oyüzden 4.2.2 yi yükledim ancak donma problemi devam etti. şimdi 4.1.2 ye dönmek istiyorum ancak rom yüklendikten sonra boot ekranında kalıyor telefon bunun çözümü varmı.
    not: şu anda 4.2.2 tekrar kurdum ancak dili ingilizce türkçeye çeviremedim. language enabler ve adını hatırlamadığım bir prograMla(....local2 gibi bişeydi) tr yapılabileceği yazıyordu ancak yapamadım. şimdilik 4.2.2 yi kullanıyorum ancak geri dönme şansım varsa 4.1.2 ye döneceğim cevaplarınızı bekliyorum.
  • boot ekranında kalıyorsa wipeları yap o zaman açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjstcs

selam arkadaşlar bende donma problemi vardı oyüzden 4.2.2 yi yükledim ancak donma problemi devam etti. şimdi 4.1.2 ye dönmek istiyorum ancak rom yüklendikten sonra boot ekranında kalıyor telefon bunun çözümü varmı.
    not: şu anda 4.2.2 tekrar kurdum ancak dili ingilizce türkçeye çeviremedim. language enabler ve adını hatırlamadığım bir prograMla(....local2 gibi bişeydi) tr yapılabileceği yazıyordu ancak yapamadım. şimdilik 4.2.2 yi kullanıyorum ancak geri dönme şansım varsa 4.1.2 ye döneceğim cevaplarınızı bekliyorum.

Türkiye için verilen son sürümü indirip ayni sekilde odin ile yukleyip geri dönebilirsiniz. .

• nasıl yapıldığını bilmiyorum. anlatırsanız yada link verirseniz sevinirim.
  • zaten yaptım 4.2.1 sürümünü indirip odinle kurdum ancak boot ekranında takılıp kalıyor.
    edit: 4.1.2 olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjstcs -- 29 Mayıs 2013; 19:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjstcs

zaten yaptım 4.2.1 sürümünü indirip odinle kurdum ancak boot ekranında takılıp kalıyor.
    edit: 4.1.2 olucak

Wipelari yapinca acilmasi lazim sorunsuz

• şimdi deniyorum. 5 dk sonra görecez. bide wipe seçeneği 2 tane vardı ben sadece üsttekini seçtim. yeterlimi.
  • wipe ları yaptım ancak olmadı telefon boot ekranında takıldı yine.
  • Beyler bi sorum olcak ben teli kendi ayarlarindan guncelledim ama halen telefon 4.1.2 degismedi bunun nedeni nedir?

• Samsung Accounts : şimdi arkadaşlar boot ekranında yada root yani yeni istemi attıgınızda ekranda açılış samsung yazısı kalıyorsa ses açma tuşu menü tuşu ve power tuşuna basarak room ayarlarına giriyorsunuz ordan factory resete girip reset onayı verdikten sonra reboot systemi onaylıyorsunuz telefon tekrardan başlıcak ve samsung yazısına geldikten sonra tekrardan 20 sn bekledikten sonra yeni sistem açılmaya mahküm oluyor ayrıca odin ile sistem atılması binary diye tabii edilen sistem atılma sayısını attırdığı için telefon %50 ihtimal olarak garanti dışı kalıyor ayrıca telefona supersu kurulmasıda aynı ihtimale sokuyor bu siteyi 1 ay denetleyerek size galaxy serisinin problemlerinde yardımcı olurum gerekirsede bu siteye üye olarak size her zaman yardımcı olurum iyi günler donanımhaber.com GEREKLİ PROGRAM İÇİN BU SİTE ADI ÜZERİNDE YÖNLENDİRME YAPARIM!

• hayırlı aksamlar arkadaşlar ben mustafa android dünyasının yeni bir üyesi. arkadaşlar ben iphone kullandığım için ios'a dair bilgilerim yeterli lakin samsung s3 aldım daha doğrusu cihaz üç dört aylık hediye edildi bana ama hiç android bi cihaz kullanmadığım için hiçnir bilgim yok bu konuda bırcok baslık açılmış lakın hepsi bölük pörçük bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem bana samsung s3 ile ilgili herseyi ayrıntısına kadar anlatabilir mi ? telefonun kilit ekranı açılması yavaş ramı cabuk doluyor telefonu nasıl kullanabılırım neler yapmayalım root rom bunlar vs ıvır zıvır herseyiyle acıklayabılır mı rica etsem ? şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaş olursa mutlu etmıs olur bu android cahilini :)

• http://imageshack.us/a/img43/8713/screenshot2013061201361.pnghttp://imageshack.us/a/img22/8713/screenshot2013061201361.pnghttp://imageshack.us/a/img826/4127/screenshot2013061201362.png

Türkçe ve sorunsuz çalışıyor hayırlı olsun ben odin 3.07 den yükledim ne şarj sorunu ne de offical olarak gelen güncellemeden farkı var herşey tam...

• öncelikle kötüleyen arkadaşlar neyini kötülediklerini yazmadan sadece yüklemeyin yazıyor bu yanlış bilgidir ve bilmeden insanları yanlış yönlendirmektir. ikincisi yükleme yaptığında türkçe olarak açılan telefonlar tam anlamıyla wipe ve factory reset yapılmamış telefonlardır kullanımda sıkıntı doğurabilir kasmalara sebebiyet verebilir. ben wipe ve factory reset yaparak rom'u kurdum ibranice olarak açıldı. rootladıktan sonra morelocale2 programını kurup custome locale seçeneğinden türkçeyi seçip türk dilini aktif hale getirdim. (morelocale2 programı root gerektiriyor diye biliyorum). şu anda kullanıyorum ve gayet memnunum. çok fazla yenilik getirmesede adı üstünde bu bir BETA. durmadan o yok bu yok diyen arkadaşların bunu göz önünde bulundurması gerekir. bunu kurmadan önce size tavsiye edebileceğim 2 program var. 1. program helium programı ile yedek almak ve daha sonra geri yüklemek inanılmaz kolay ve hatasız. ( dikkat backup alırken asagıda acılan menüden sadece data dosyası yedeklemeyi soran tiki kaldırınki programı olduğu gibi kopyalasın) 2. program ise GL to SD ile programlarınızı oyunlarınızı yüzde 85 başarı ile sd karta taşımanızı sağlayan uygulamadır. ben şimdiye kadar taşıma işlemi yaptığını iddia eden onlarca program yükledim. gl to sd harici bunu başaran olmadı (s3'te).

şimdi gelelim rom ile ilgili düşüncelerime. rehber hızlı. ram konusunda 4.1.2'den pek farkı yok gibi gozuksede eski romda 750 mb ram harcarken kasan telefonum bu yeni romda kasmadan gayet stabil çalışıyor. en başından beri touchwiz sevmediğim için atom launcher kullanıyorum. ücretsiz ve çok az ram kullanan bir launcher. denemenizi tavsiye ederim. mesajlaşma kamera ve diğer konularda sıkıntı çekmedim. kilit ekranı widgetleri ve kilit ekranına yazı yazma olayı biraz renk katmış s3'e. ayarlar menüsü bence güzel olmuş. pil ise eski sürüme nazaran küçük bir farkla daha az gidiyor. yani önceki sürümde 24 saat gidiyorsa bu sürümde 23 saat gidiyor. çokta kendini belli eden bir fark değil.

amacım sadece kendi düşüncelerimle insanları bilgilendirmek ve kendi telefonumda gördüklerimi yazmak. hepinizin amacı bu olsun. yükleme bunu berbat, stabil değil türkçeydi ibranice oldu falan tarzı yazılar bence elindeki cihazı tam anlamıyla KULLANMAYI BİLMEYEN kişiler tarafından yazılıp insanları yanlış yönlendirmektedir. lütfen rom'u doğru kurup belli bir süre kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsın. diğerleride buna göre kararını versin. saygılar iyi forumlar

rom hakkında son söz: orta derece bir güncelleme, harika bir BETA.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.