Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 mini kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
9.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce Samsung Galaxy S3 mini aldım. ilk 3 gün sorun yaşamadım. sonra telefon kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. Fabrika ayarlarına döndüm. Yine devam etti. Öyle yüklü bir programda yok. Sistem programları kaldırmıyor desen herhangi bir uygulama açık değilken de yapıyor. Bu sorunu yaşayan arkadaş varsa deneyimlerini paylaşabilirmi? Yoksa değişim talep etcem. Ayrıca Androis sistemi güncel. Samsung un sitesindeki güncellemeler de son güncellemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alles11 -- 29 Mayıs 2013; 22:15:47 >

• Bendede s3 mini var servis servis boyle seylerle ilgilenmiyor bile cabuk ol ve 1 ay dolmadan para iadesi al hemen bana telefon darpli diye yapmamislardi firsati kacirma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2626 -- 15 Mayıs 2013; 12:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. gün cihazı para iadesi talebiyle geri verdim. servise gönderceklermiş muş...
  • cep telefonuma cihazın mağazada olduğuna dair mesaj gedi. gittim. servisin telefona yeniden program yükediğini sorunun gideridiğini söylediler. Ama nedense benim para iadesi talebimi kimse dikkate almadı. Ben de mağaza görevlilerini dikkate almadım. Ürünü geri teslim almadım. Ürünü geri amayacağıma dair tutanak tuttum. Mağaza görevlisi ile imzaladık.

AYIPLI MAL

Madde 4 - (Değişik madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./4. md.)

Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilanlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.

Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.

Tüketicnin korunması hakkında kanunun 4. maddesi hükmü açıktır. Ürün ayıplı olduğundan dolayı cayma hakkımı kullanmak istedim. Fakat mağaza dikkate almadı. Tüketici hakarı hakem heyetine iade için müracatta bulunacağım.

• Tüketici haklarina bende gittim çok teferruat li bir iş aylar sürüyor üstüne birde hakem Heyeti senin sorununu onaylasa bile samsung'un sana dava acma hakki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görkem bey kanun maddesi açıktır. istedikleri yere gitsinler.
  • Vee beklenen karar. Hakem heyeti ürün bedelinin tarafıma iadesine karar verdi.
  • Tüketici Hakları Hakem Heyeti kararına rağmen paramı iade etmeyen Samsun Piazza Gold Mağazasına başlattığım icra takibi sonucu icra memurlarının mağaza kapısına dayanması ile paramı aldım. Ayrıca alacağımdan hariç yapılan giderler de mağazadan tahsil edildi. Eh artık bir S4 mini alabiliriz )
  • helal olsun örnek bir davranış kovalamanız çok iyi olmuş işi bilmek diye buna derim işte, başka biri olsa ya nolcak oraya git buraya git uğracağım diye boşver değmez diyecek hayırlı olsun, harbiden canı gönülden tebrik ederim sizi. baya sürmüş ama sonunda o mağazadakilerin yüzlerini görmek isterdim keşke bir foto falan olsaydı bravo tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 21 Kasım 2013; 16:57:06 >
  • teşekkür ederim. gerçekten 6 ay kadar bekledim bu süreçte. yapılan bütün tebligatlara rağmen paramı ödemediler. iş icraya binince firma avukatı jet hızıyla aradı. tabi dinleyen kim. parayı ödemeseler masraflarla birlikte en az üç LCD TV yi götüreceklerdi valla ))
  • benim s3 minim var ve fabrika ayarlarına döndürdüm telefon sabah kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirsamsung1907

benim s3 minim var ve fabrika ayarlarına döndürdüm telefon sabah kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım ?

program güncellemesi yapılırsa belki düzelir. ben geri verdim. paramı aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.