Arkadaşlar MOTOROLA RAZR XT910 ve samsung galaxy s3mini arasında seçim yapmak istiyorum motorola 870tl s3 miniyide 900 tl ye bulabiliyorum sizce hangisini seçmeliyim galaxy s3 mini yazılım güncellemesi olarak baya önde görünüyor razr un 4.1 i alıp almıyacağınıda tam olarak bilemiyorum sizce hangisini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz yada tam olarak bu fiyatlarda başka önereceğiniz bir model varmıdır ?
Üstüne biraz daha ekleyip s2 düşünebilirsin. S3 Mini Kötümü. Kesinlikle hayır. Bi ara bende almayı düşündüm fakat biraz daha bekleyip s3 alıcam. Bazı elektronik mağazalarında aldım elime bi inceledim. Cihaz yağ gibi akıp gidiyor. Hız konusunda bi şüphen olmasın. İnternetten S3 Miniyle oynanan oyunlara bi göz gezdirirsende görürsün. Gta 3'ü felan sorunsuz oynayabiliyorsun. Diğer telefon hakkında bilgim yok. Karar senin.
Arkadaşlar aynı kararsızlığa ben de düştüm. S3 mininin hızından performansından vs şikayet yok ama razr donanım olarak daha üstün. Ama gelin görün ki ikisini de ayrı ayrı incelemiş birini bulmak mesele var mıdır bi fikri olan ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme