Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
16
Favori
92.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I8190xxame1 sürümü bulunan telefonu konuda anlatılan şekilde root ettim telefon açıldı yalnız ana ekrana gelirken donma yapıp paso reset atıyor. Bende mecburen eski durumuna getirdim.
  • arkadaşlar faturalı aldığım telefonun imei çalındı ve malum tek hatta kilitlediler telefonu yapıla bilecek her hangi bir sey varmı biliyormusunuz elimde olan eski bir telefonun imei ni yukleye bilirmiyim bi sıkıntı olurmu elimdeki eski telefon nokia 6600
  • XXAMB4 için burdaki almanya 4.1.2 root dosyasını telefone odin 1.85 ile yüklesem sıkıntı olurmu ?
  • telefonu sadece root yapmak istediğimizde de bu sayaç aktif oluyor mu saçmalıkmış resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

XXAMB4 için burdaki almanya 4.1.2 root dosyasını telefone odin 1.85 ile yüklesem sıkıntı olurmu ?

türkiye versiyonuda var onuda kurabilirsin. yalnız bendeki de amb4 sürekli reset atıyor.
    daha üst olupta kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanityx

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

XXAMB4 için burdaki almanya 4.1.2 root dosyasını telefone odin 1.85 ile yüklesem sıkıntı olurmu ?

türkiye versiyonuda var onuda kurabilirsin. yalnız bendeki de amb4 sürekli reset atıyor.
    daha üst olupta kullanan varmı?

XXAMA2 Version bulup kurdum ve rootladim telefonu kendim buldum bicok kisiye sordum cevaplamayinca basimin caresine baktim :) yardiminiz icin tesekkurler.
  • Android'den biraz uzak kalmıştım ;) Bu sayaç olayı nedir rica etsem biraz ayrıntı verirmisiniz arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben cm10.1 i kullaniyorum ama facebook daki kisilwr senkron olmuyor bu bendemi oyle yoksa herkezdemi bide seyi fark 4.2.2 romlarin hicbirinde senkron olmuyor

• 4.2.2 garanti goturmeyen romlar geldi mi?

• Yazdiklatim gelmiyormiyormu hic kimse olumsuz bir cevap bile vermiyor

• smhates95 S kullanıcısına yanıt
    hacı senin derdine derman bir rom var hem 4.1.2 hem baloncuk efekti hemde bazı eklentiler var ama garanti gidiyo romu duymuşsundur ismi dmodv6 rom
  • Arkadaşlar ben yeni yeni öğreniyorum bu root rom işlerini :) bu sayaç dediğiniz nedir nasıl anlarız artıp artmadığını? cihazımı 4.1.2 Rootladım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AventadoRLP700

Arkadaşlar ben yeni yeni öğreniyorum bu root rom işlerini :) bu sayaç dediğiniz nedir nasıl anlarız artıp artmadığını? cihazımı 4.1.2 Rootladım da :)

Telefonu kkapatsonra ses- home ve power tuslarina basili tutarak ac sonra ses + ya bas sayaci görürsün

• Garanti götürmeyen olarak verilen custom rom harika çok şey denedim ama bu rom en iyisi.
  • yaptım fakat telefon acıldıgında eskı duvar kagıdı ve uygulamalarım yukluydu bısey degısmemıs gıbıme geldı sankı oldu mu yanı sımdı ?

dogru yaptım gibime geldı ama hersey fabrıka ayarındakı gıbı sıfırlanır dıye dusunuyordum ? ?
  • "Garanti dostu" romu kullanıyorum. Kilit ekranında ekran döndürmeyi nasıl kapatırım?
  • Arkadaşlar Ben Kore Malı S3 Aldım Acaba Buna 3g Desteğini Nasıl Verebiliriz Bu Rom Buna yüklenebilirmi Yardımcı Olursanız seviniriz
  • arkadaşlar imei numaram çalınmıştı mahkeme ile geri vereceğim custom rom yüklemiştim. :D sayaçı sıfırladım un root yaptım rom olarak ne önerirsiniz ne kurayım anlamayacakları bişey ?
  • öncelikle güzel anlatımın için cok teşekkürler.. ben telefonumu almanyadan aldım ve türkiyede kaydını yaptım. suan aynı problemi yasıyorum ve gösterdigin adımlardan uyguladım romo odinden yükledim aynen dedigin gibi sol kutucukta yeşil PASS yazısı geldi ve basarıyla yüklendi. ama halen aynı sorunu yasıyorum yardımcı olabilirsen cok sevinirim
  • öncelikle güzel anlatımın için cok teşekkürler.. ben telefonumu almanyadan aldım ve türkiyede kaydını yaptım. suan aynı problemi yasıyorum ve gösterdigin adımlardan uyguladım romo odinden yükledim aynen dedigin gibi sol kutucukta yeşil PASS yazısı geldi ve basarıyla yüklendi. ama halen aynı sorunu yasıyorum yardımcı olabilirsen cok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.