Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mü? Turkcell T50 Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR 700-800 TL BÜTÇEME UYGUN TELEFON ALMAK İSTİYORUM ANCAK 2.EL DÜŞÜNMÜYORUM AMA ÇOK KARARSIZ KALDIM.SİZCE SIFIR TURKCELL T50'Mİ YOKSA İKİNCİ EL SAMSUNG GALAXY S3'MÜ ALMALIYIM NEDENİYLE BİRLİKTE CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbrn -- 25 Temmuz 2014; 20:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbrn

HERKESE İYİ GÜNLER...
    ARKADAŞLAR 700-800 TL BÜTÇEME UYGUN TELEFON ALMAK İSTİYORUM ANCAK 2.EL DÜŞÜNMÜYORUM AMA ÇOK KARARSIZ KALDIM.SİZCE SIFIR TURKCELL T50'Mİ YOKSA İKİNCİ EL SAMSUNG GALAXY S3'MÜ ALMALIYIM NEDENİYLE BİRLİKTE CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

S3 899 TL hocam zorlarsanız 0 alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung fanboyu gelmiş yine. Hocam s3 mü kaldı Allah aşkına. İkisi arasından T50 başka öneri istersen SP,moto g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escuroo

Samsung fanboyu gelmiş yine. Hocam s3 mü kaldı Allah aşkına. İkisi arasından T50 başka öneri istersen SP,moto g

+samsung trend kullanıp g2 ye laf eden bır organızma hayret valla bosver salla gıtsın onu

bır apk bıle bulamayacak duzeyde işte burda post kasıo mıllete laf atıp

Samsung Galaxy S3 Mü? Turkcell T50 Mi? Samsung Galaxy S3 Mü? Turkcell T50 Mi? Samsung Galaxy S3 Mü? Turkcell T50 Mi? Samsung Galaxy S3 Mü? Turkcell T50 Mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.