quote:Orijinalden alıntı: useri52 Güncel Rom Yükledikten Sonra Cıkan Hata Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bende de aynı şey vardı. Sahte bir yazılım kurmuşsun o ayarlardan düzelmiyor, ancak yeni bir yazılıp kurup düzelecektir. Orijinal bir imaj bul.
romanadamita34 R kullanıcısına yanıt denedim ama yine aynı ekran cıktı :S kurtulamadım bu ekrandan bir türlü
quote:Orijinalden alıntı: useri52 denedim ama yine aynı ekran cıktı :S kurtulamadım bu ekrandan bir türlü Turkcelle götür orda teknik servis var onlara verebilirsin onlar yapar ama 50TL alıyorlar haberin olsun
quote:Orijinalden alıntı: useri52 Çözüldü bu kodu zor buldum ama başarılıydı :) *#87976633# helal olsun sana bu kod hiç aklıma gelmemişti ben bunu normalde biliyorum...
romanadamita34 R kullanıcısına yanıt Bende Sana çok teşekkür ederim tek ilgilenip cvp veren sendin Eksik olma iyi forumlar
quote:Orijinalden alıntı: useri52 Bende Sana çok teşekkür ederim tek ilgilenip cvp veren sendin Eksik olma iyi forumlar Estafurullah, kardeş kardeşe yardımcı olur herzaman