Ekteki görsellerde göreceğiniz üzere elimden hiç düşürmediğim, sağa sola çarpmadığım Samsung S3'ümde alttaki çatlak oluşmuş. Birkaç gün önce farkettim. Bir de dikkat edilirse görülecektir. Çatlayan yer o kadar muntazam ki darbe vs. almadığı belli. Darbe alsa ezilme de olurdu. Sanki lazerle çizilmiş gibi tırnak inceliğinde bir çatlak var.
Garantili almıştım, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Göndersem muhtemelen bana kullanıcı hatası diyecekler.
Teşekkürler,
quote:
Orijinalden alıntı: Neverwinter81
Merhaba arkadaşlar,
Ekteki görsellerde göreceğiniz üzere elimden hiç düşürmediğim, sağa sola çarpmadığım Samsung S3'ümde alttaki çatlak oluşmuş. Birkaç gün önce farkettim. Bir de dikkat edilirse görülecektir. Çatlayan yer o kadar muntazam ki darbe vs. almadığı belli. Darbe alsa ezilme de olurdu. Sanki lazerle çizilmiş gibi tırnak inceliğinde bir çatlak var.
Garantili almıştım, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Göndersem muhtemelen bana kullanıcı hatası diyecekler.
Teşekkürler,
değiştiriyorlar o kısmı diye biliyorum değiştirenler oldu forumda garantiye sokuyorlar
Evet şimdi farkettim forumda aynı durumdan muzdarip arkadaşlar varmış. Garantiye göndermeyi düşünüyorum.
abartılcak bişey değil hiç bi özelliğe olumsuz etkisi yok
Elbette yok. Kozmetik olarak kötü bir görüntü, telefonu yarın öbür gün satarken karşıdakinde bırakacağı intiba da önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme