Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3'ümdeki çatlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekteki görsellerde göreceğiniz üzere elimden hiç düşürmediğim, sağa sola çarpmadığım Samsung S3'ümde alttaki çatlak oluşmuş. Birkaç gün önce farkettim.
    Bir de dikkat edilirse görülecektir. Çatlayan yer o kadar muntazam ki darbe vs. almadığı belli. Darbe alsa ezilme de olurdu. Sanki lazerle çizilmiş gibi tırnak inceliğinde bir çatlak var.

Garantili almıştım, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Göndersem muhtemelen bana kullanıcı hatası diyecekler.

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

Merhaba arkadaşlar,

Ekteki görsellerde göreceğiniz üzere elimden hiç düşürmediğim, sağa sola çarpmadığım Samsung S3'ümde alttaki çatlak oluşmuş. Birkaç gün önce farkettim.
    Bir de dikkat edilirse görülecektir. Çatlayan yer o kadar muntazam ki darbe vs. almadığı belli. Darbe alsa ezilme de olurdu. Sanki lazerle çizilmiş gibi tırnak inceliğinde bir çatlak var.

Garantili almıştım, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Göndersem muhtemelen bana kullanıcı hatası diyecekler.

Teşekkürler,

değiştiriyorlar o kısmı diye biliyorum değiştirenler oldu forumda garantiye sokuyorlar

• Evet şimdi farkettim forumda aynı durumdan muzdarip arkadaşlar varmış. Garantiye göndermeyi düşünüyorum.
  • abartılcak bişey değil hiç bi özelliğe olumsuz etkisi yok
  • Elbette yok. Kozmetik olarak kötü bir görüntü, telefonu yarın öbür gün satarken karşıdakinde bırakacağı intiba da önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.